• InggrisFrenchGermanItaliaSpanyol
  • APLIKASI VISA INDIA

Visa Bisnis India (eVisa India kanggo Bisnis)

Kabeh rincian, persyaratan, kondisi, durasi lan kriteria eligibility sing dibutuhake para pengunjung ing India kasebut ing kene.

Visa Bisnis India

Kanthi tekane saka globalisasi, penguatan pasar bebas, lan liberalisasi ekonomine, India wis dadi papan sing penting banget ing jagad internasional perdagangan lan bisnis. Nyedhiyakake kabeh wong ing saindenging jagad kanthi kesempatan komersial lan bisnis sing unik uga sumber daya alam sing nyenengake lan tenaga kerja sing trampil. Kabeh iki nggawe India cukup apik lan narik kawigaten wong sing nindakake perdagangan lan bisnis ing saindenging jagad. Wong-wong saka saindenging jagad sing kepengin nindakake bisnis ing India saiki bisa ditindakake kanthi gampang amarga Pamrentah India nyedhiyakake elektronik utawa e-Visa khusus kanggo tujuan bisnis. Sampeyan bisa ndhaptar Visa Bisnis kanggo India kanthi online tinimbang kudu menyang Kedutaan Besar India lokal ing negara sampeyan kanggo tujuan sing padha.

Syarat Kelayakan Visa Bisnis India:

Visa Bisnis India nggawe bisnis ing India dadi pekerjaan sing luwih gampang kanggo pengunjung internasional ing negara sing ana ing bisnis nanging kudu memenuhi syarat eligibility tartamtu supaya bisa entuk bisnis e-Visa. Sampeyan mung bisa tetep suwene 180 dina terus ing negara kasebut ing Visa Bisnis India. Nanging, iki sah sajrone setaun utawa 365 dina lan yaiku Entuk Entuk Visa, tegese sanajan sampeyan mung bisa tetep 180 dina sekaligus ing negara kasebut, sampeyan bisa mlebu negara kasebut kaping pirang-pirang anggere e-Visa bener. Kaya jenenge, sampeyan mung bakal entuk hak yen tujuan lan tujuan kunjungan menyang negara kasebut komersial utawa ana hubungane karo masalah bisnis. Lan Visa liyane kayata Visa Pariwisata uga ora ditrapake yen sampeyan ngunjungi tujuan bisnis. Saliyane syarat eligibility kanggo Visa Bisnis ing India, sampeyan uga kudu memenuhi syarat eligibility kanggo e-Visa umume, lan yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal entuk aplikasi kasebut.

Babagan sing bisa dilamar kanggo Visa Bisnis India:

Visa Bisnis India kasedhiya kanggo kabeh pengunjung internasional sing ngunjungi India kanggo tujuan komersial utawa gegandhengan karo bisnis sing pengin entuk bathi. Tujuan kasebut bisa kalebu adol utawa tuku barang lan jasa ing India, nekani rapat bisnis kayata rapat teknis utawa rapat penjualan, nggawe usaha industri utawa bisnis, nindakake tur, ngirim ceramah, rekrutmen pekerja, melu pameran perdagangan lan pameran bisnis. , lan teka ing negara kasebut minangka ahli utawa spesialis kanggo sawetara proyek komersial. Dadi, ana akeh alasan sing bisa nggolek Visa Bisnis kanggo India anggere kabeh gegandhengan karo proyek komersial utawa bisnis.

Syarat kanggo Visa Bisnis India:

Akeh syarat aplikasi kanggo Visa Bisnis India padha karo sing padha karo e-Visa liyane. Iki kalebu salinan elektronik utawa pindai kaca (biografi) pertama paspor pengunjung, sing kudu kasebut Passport standar, dudu Diplomatik utawa jinis Passport liyane, lan sing kudu tetep paling ora 6 wulan wiwit tanggal mlebu ing India, yen ora, sampeyan kudu nganyari paspor. Syarat liyane yaiku salinan foto warna gaya paspor sing anyar, alamat email sing digunakake, lan kertu debit utawa kertu kredit kanggo mbayar biaya aplikasi. Syarat liyane khusus kanggo Visa Bisnis India yaiku rincian organisasi India utawa pameran dagang utawa pameran sing bakal dibukak wong lelungan, kalebu jeneng lan alamat referensi India, situs web perusahaan India sing bakal dikunjungi pelancong, layang undhangan saka perusahaan India, lan kertu bisnis utawa teken email uga alamat situs web pengunjung. Sampeyan uga kudu duwe tiket bali utawa terus metu saka negara.

Sampeyan paling ora kudu ndhaptar Visa Bisnis kanggo India 4-7 dina luwih dhisik pesawat utawa tanggal mlebu ing negara kasebut. Nalika e-Visa ora mbutuhake sampeyan ngunjungi Kedutaan Besar India, sampeyan kudu mriksa manawa paspor duwe rong kaca kosong kanggo Petugas Imigrasi kanggo cap ing bandara. Kaya e-Visa liyane, sing duwe Visa Bisnis India kudu mlebu negara kasebut saka Posting Priksa Imigrasi sing disetujoni sing kalebu 28 bandara lan 5 pelabuhan laut lan sing duwe kudu metu saka Pos Priksa Imigrasi sing disetujoni uga.

Sampeyan mung sing kudu dingerteni kanggo ngerti apa sampeyan layak kanggo Visa Bisnis India lan apa sing dibutuhake saka sampeyan nalika ndhaptar. Ngerti kabeh iki, sampeyan bisa kanthi gampang ndhaptar Visa Bisnis kanggo India sing wangun aplikasi cukup gampang lan gampang lan yen sampeyan nemokake kabeh syarat eligibility lan duwe kabeh sing dibutuhake kanggo ndhaptar, mula ora bakal nemoni kesulitan aplikasi. Nanging, yen sampeyan mbutuhake klarifikasi sing kudune hubungi helpdesk kita kanggo dhukungan lan tuntunan.

Yen sampeyan teka kanggo Visa Pariwisata, priksa persyaratane Wisata India.