Wisata India
  • Kiriman Perusahaan
    info@evisa-india.org.in
  • InggrisFrenchGermanItaliaSpanyol
  • APLIKASI VISA

Wisata India

Kabeh rincian sing sampeyan kudu ngerti babagan Visa Turis India kasedhiya ing kaca iki. Priksa manawa sampeyan wis maca rincian sadurunge ndhaptar eVisa kanggo India.

Ndhaptar Visa Turis India

India asring dipandang endah travel tujuane, nanging pancen minangka papan sing kebak budaya sing sugih lan maneka warna, mula sampeyan mesthi bakal nggawa kenangan sing beda lan apik. Yen sampeyan dadi turis internasional sing wis mutusake ngunjungi India minangka turis, mula sampeyan bakal entuk keberuntungan amarga ora kudu nemoni masalah supaya bisa lelungan sing ditunggu-tunggu kasebut. Pamrentah India nyedhiyakake Visa elektronik utawa e-Visa sing ditujokake khusus kanggo turis lan sampeyan bisa ndhaptar online e-Visa tinimbang saka Kedutaan Besar India ing negara sampeyan amarga Visa kertas tradisional wis rampung. Visa Turis India iki ora mung kanggo turis sing ngunjungi negara kasebut kanggo tujuan nyawang utawa rekreasi, nanging uga luwih gampang nyawane wong-wong sing pengin ngunjungi India kanggo tujuan ngunjungi kulawarga, sedulur, utawa kanca .

Kahanan Visa Turis India

Minangka migunani lan migunani kaya Visa Turis India, kalebu dhaptar kahanan sing kudu sampeyan ketemu supaya bisa entuk. Mung kasedhiya kanggo lelungan sing pengin tetep ora luwih saka 180 dina ing negara sekaligus, yaiku, sampeyan kudu bali utawa terus lelungan metu saka negara kasebut sajrone 180 dina sawise mlebu ing negara kasebut ing e-Visa Turis. Sampeyan uga ora bisa njupuk perjalanan komersial menyang India nganggo Visa Turis India, mung sing non-komersial. Yen wis memenuhi syarat eligibility kanggo Visa Turis India uga kahanan eligibility kanggo e-Visa umume, sampeyan bakal layak ndhaptar Visa Turis kanggo India.

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, Visa Turis India ditrapake kanggo para turis internasional sing pengin ngunjungi negara kasebut minangka turis kanggo ngunjungi kabeh papan turis sing populer lan plancongan sing nyenengake ing negara kasebut utawa sing pengin ngunjungi wong sing ditresnani. ing negara. Nanging Visa Turis India uga bisa digunakake dening para turis internasional sing teka ing kene kanggo melu Program Yoga jangka pendek, utawa njupuk kursus sing ora luwih saka 6 wulan lan ora bakal menehi gelar utawa sertifikat diploma, utawa kanggo melu kerja sukarela sing bakal ora ngluwihi durasi 1 wulan. Iki mung alasan sing bener yen sampeyan bisa ndhaptar Visa Turis kanggo India.

Wisata India

Jinis Visa Turis India

Ing taun 2020, e-Visa Turis kasedhiya ing telung jinis sing beda gumantung saka durasi lan pengunjung kudu ndhaptar sing paling cocog kanggo tujuan kunjungan menyang India.

Sing pertama jinis kasebut yaiku Visa Turis India 30 Dina, sing ngidini pengunjung nginep ing negara kasebut sajrone 30 dina wiwit tanggal mlebu ing negara kasebut lan minangka Visa Entri Ganda, tegese sampeyan bisa mlebu negara kaping pindho sajrone validasi Visa kasebut. E-Visa Turis 30 Hari nyebabake sawetara kebingungan, amarga ana Tanggal Kadaluwarsa sing kasebut ing e-Visa nanging iki tanggal sadurunge sampeyan kudu mlebu negara kasebut, dudu tanggal sadurunge sampeyan kudu metu saka negara kasebut. Tanggal metu mung bakal ditemtokake dening tanggal mlebu ing negara kasebut lan bakal 30 dina sawise tanggal kasebut.

Jinis nomer loro e-Visa Turis minangka Visa Turis India 1 Taun, sing valid nganti 365 dina wiwit tanggal diterbitake e-Visa. Penting, sampeyan kudu nyathet ing kene, ora kaya Visa Turis 30 Dina, Validitas Visa Tur 1 Tahun ditemtokake tanggal diterbitake, dudu tanggal mlebu pengunjung ing negara kasebut. Kajaba iku, Visa Turis 1 Taun yaiku Entuk Entuk Visa, tegese sampeyan mung bisa ngetik negara kasebut kaping pirang-pirang sajrone validitas Visa.

Jinis katelu e-Visa Turis minangka Visa Turis India 5 Taun, sing sah sajrone 5 taun wiwit tanggal diterbitake lan uga Entuk Entuk Visa.

Akeh syarat aplikasi kanggo Visa Turis India padha karo sing padha kanggo e-Visa liyane. Iki kalebu salinan elektronik utawa pindai kaca (biografi) pertama paspor pengunjung, sing kudu kasebut Passport standar, dudu Diplomatik utawa jinis Passport liyane, lan sing kudu tetep paling ora 6 wulan wiwit tanggal mlebu ing India, yen ora, sampeyan kudu nganyari paspor. Syarat liyane yaiku salinan foto warna gaya paspor sing anyar, alamat email sing digunakake, lan kertu debit utawa kertu kredit kanggo mbayar biaya aplikasi. Pelamar bisa uga diwenehake bukti yen duwe dhuwit cekap kanggo dana perjalanan lan tetep ing India, uga a tiket bali utawa terus metu saka negara. Nalika e-Visa ora mbutuhake sampeyan ngunjungi Kedutaan Besar India, sampeyan kudu mriksa manawa paspor duwe rong kaca kosong kanggo Petugas Imigrasi kanggo cap ing bandara.

Kaya e-Visa liyane, sing duwe Visa Turis India kudu mlebu negara kasebut saka Posting Priksa Imigrasi sing disetujoni sing kalebu 28 bandara lan 5 pelabuhan laut lan sing duwe kudu metu saka Pos Priksa Imigrasi sing disetujoni uga.

Saiki sampeyan duwe kabeh informasi penting babagan Visa Turis India, sampeyan bisa kanthi gampang ndhaptar aplikasi kasebut. Ing wangun aplikasi kanggo Visa Turis kanggo India cukup gampang lan langsung lan yen sampeyan ketemu kabeh kahanan eligibility lan entuk kabeh sing dibutuhake kanggo ndhaptar, mula ora bakal nemoni kesulitan nglamar. Nanging, yen sampeyan mbutuhake klarifikasi sing kudune hubungi helpdesk kita kanggo dhukungan lan tuntunan.

Yen tujuan kunjungan sampeyan gegandhengan karo Bisnis, sampeyan kudu ndhaptar Visa Bisnis India (eVisa India kanggo Kunjungan Bisnis).