• InggrisFrenchGermanItaliaSpanyol
  • APLIKASI VISA INDIA

Proses Aplikasi Visa India

Pamrentah India nggawe Aplikasi Visa India Online utawa Proses Aplikasi e-Visa India gampang, gampang, online, sampeyan bakal nampa e-Visa India kanthi email. Iki minangka jangkoan wewenang kanggo kabeh rincian sing sampeyan kudu ngerti babagan Proses Aplikasi Visa India Online iki.

Proses Aplikasi e-Visa India

Visa India saiki ora kasedhiya mung ing format kertas tradisional sing nglamar sing cukup repot amarga sampeyan kudu ngunjungi Kedutaan Besar India lokal kanggo entuk Visa India. Saiki, Pemerintah India wis digawe luwih gampang saka tau, lan ana uga elektronik utawa e-Visa kanggo India (e-Visa India Online) kasedhiya sing bisa ditrapake kanthi online kanthi gampang. Iki nggawe kunjungan menyang India dadi trep banget kanggo para turis internasional sing kudu nemoni masalah sing gampang banget Aplikasi Visa India Proses kanggo diwenehi e-Visa India. Apa iku kanggo tujuan pariwisata, nyawang, lan rekreasi, utawa kanggo bisnis, utawa kanggo perawatan medis, Formulir Aplikasi Visa India kanggo kabeh jinis e-Visa kasebut (e-Visa India Online) cukup gampang diisi. Nderek pandhuan iki babagan Proses Aplikasi Visa India sampeyan bisa ndhaptar online e-Visa India neng kene.

Umume kategori e-Visa India yaiku E-Visa Pelancong India, E-Visa Bisnis India, E-Visa Médis India lan E-Visa Medis India.

Sadurunge Isi Formulir Aplikasi Visa India Online:

Sadurunge ngisi Formulir Aplikasi Visa India sampeyan kudu ngerti kahanan eligibility kanggo e-Visa (e-Visa India Online). Sampeyan mung bakal bisa ndhaptar e-Visa India yen sampeyan entuk kabeh syarat eligibility.

  • Sampeyan kudu dadi warga negara salah siji saka 180+ negara sing warga negara layak kanggo Visa India.
  • The tujuan riko kudu pariwisata, bisnis, utawa medis.
  • Sampeyan mung bisa mlebu negara liwat tartamtu Kiriman Priksa Imigrasi sing sah sing kalebu 28 bandara lan 5 pelabuhan laut.
  • Ketuhi syarat eligibility khusus kanggo jinis e-Visa sing sampeyan pilih, gumantung karo tujuan kunjungan sampeyan menyang India.
  • Kajaba iku, sampeyan uga kudu priksa manawa sampeyan duwe siyap kabeh dokumen lan informasi sing kudu diwenehake nalika ndhaptar e-Visa India. Waca ing kene babagan Syarat foto e-Visa India (e-Visa India Online)

Dokumen Sampeyan Kudu Nyedhiyakake Nalika Ndhaptar E-Visa India:

Ora ketompo jinis e-Visa sing sampeyan lebokake, sampeyan kudu menehi salinan alus saka dokumen ing ngisor iki:

  • Salinan elektronik utawa pindai kaca pertama (biografi) paspor pengunjung, sing mesthine kudu Passport standar, lan sing kudu tetep paling ora 6 wulan wiwit tanggal mlebu ing India, yen ora, sampeyan kudu nganyari paspor.
  • Salin pengunjung saiki foto warna gaya paspor (mung pasuryan, lan bisa dijupuk nganggo telpon), alamat email sing digunakake, lan kertu debit utawa kertu kredit kanggo mbayar biaya aplikasi.
  • A tiket bali utawa terus metu saka negara.
  • Syarat khusus kanggo jinis e-Visa sing sampeyan lebokake:
    • Kertu Bisnis kanggo e-Visa India kanggo Bisnis

 

Proses Aplikasi Visa India kanthi rinci:

Sawise sampeyan duwe kabeh sing dibutuhake, sampeyan bisa ndhaptar e-Visa India. Sampeyan kudu ndhaptar ing paling ora 4-7 dina sadurunge pesawat utawa mlebu ing negara kasebut amarga mbutuhake 3-4 dina supaya panjaluk Visa disetujoni. Kabeh proses online lan sampeyan bakal ora prelu menyang Kedutaan Besar India ing negara sampeyan amarga ana alesan. Sampeyan bisa langsung lunga menyang terminal bandara utawa Cruise sawise entuk e-Visa India (e-Visa India Online) liwat email ing alamat sampeyan.

Ing ngisor iki kabeh proses Aplikasi Visa India ing langkah-langkah:

 

  • Sampeyan kudu nyedhiyani rincian pribadi, rincian Passport, karakter lan rincian pelanggaran pidana kepungkur. Priksa manawa rincian saka Paspor sing sampeyan lebokake kanthi manual ing formulir aplikasi cocog karo rincian sing ditampilake ing Passport sampeyan.

 

  • Sampeyan uga kudu ngunggah gambar paspor ing pasuryan, sing kudu sesuai karo spesifikasi sing ditemtokake dening Pamrentah India. Spesifikasi kasebut bisa diwacakene.

 

  • Sawise iki sampeyan bisa mbayar kanthi nggunakake mata uang saka 135 negara sing diijini itungan. Sampeyan bisa nggunakake kertu kredit, kertu debit, utawa Paypal kanggo nindakake iki.

 

  • Sawise mbayar ing umume kasus rincian babagan kulawarga, wong tuwa, lan pasangan sampeyan bakal takon. Sampeyan uga bakal dijaluk menehi informasi tambahan adhedhasar tujuan riko lan jinis Visa sing sampeyan lebokake.

 

Kanggo e-Visa Turis, sampeyan bisa uga dijaluk bukti yen duwe dhuwit cekap kanggo dana perjalanan lan tetep ing India.

 

Kanggo e-Visa Bisnis, sampeyan kudu nyedhiyani kertu bisnis utawa teken email, lan alamat situs web, rincian babagan organisasi India sing bakal dibukak, lan surat undhangan saka perusahaan kasebut.

 

Kanggo e-Visa Medis, sampeyan kudu nyedhiyani surat saka rumah sakit India sampeyan bakal entuk perawatan medis lan njawab pitakon bab sing padha.

 

Kanggo Peserta Medis e-Visa, sampeyan kudu nyedhiyani rincian Visa pasien yen sampeyan bakal ngancani.

 

Sampeyan kudu nyedhiyani kabeh informasi iki liwat link aman sing dikirim menyang email.

 

  • Ing kasus paling umum, keputusan kanggo Visa sampeyan bakal dijupuk sajrone 3-4 dina lan yen ditampa sampeyan bakal entuk Visa elektronik online. Sampeyan kudu nggawa salinan sing apik saka print e-Visa iki menyang bandara.

 

Kaya sing sampeyan ngerteni, Formulir Aplikasi Visa India lan kabeh proses Aplikasi Visa India Online cukup prasaja lan langsung lan sampeyan ora bakal nandhang kesulitan. Nanging, yen sampeyan mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi Meja Bantuan e-Visa India kanggo dhukungan lan pandhuan. Pamrentah India wis nggawe proses kasebut luwih gampang. Warga Amerika Serikat, Inggris, Italia, Prancis, Jerman kajaba 180+ warga negara liyane sing layak.