• InggrisFrenchGermanItaliaSpanyol
  • APLIKASI VISA INDIA

India lan Visa

Aplikasi Visa India Online

Aplikasi Visa India

Aplikasi eVisa online kanggo India

Pemerintah India wis ngluncurake wewenang perjalanan elektronik utawa e-Visa kanggo India sing ngidini warga 180 negara lelungan menyang India tanpa mbutuhake stamping fisik ing paspor.


Wiwit 2014 para turis internasional sing pengin ngunjungi India ora maneh kudu ndhaptar kertas tradisional Visa India kanggo lelungan kasebut lan mula bisa ngindhari repot sing ana ing aplikasi kasebut. Daripada kudu menyang Kedutaan Besar India utawa Konsulat, Visa India saiki bisa dipikolehi kanthi online kanthi format elektronik.

Kajaba gampang nglamar Visa online, e-Visa kanggo India uga minangka cara paling cepet kanggo mlebu India.

Apa Visa India elektronik (India e-Visa)?

E-Visa minangka visa sing ditanggepi dening Pamrentah India kanggo lelungan sing pengin ngunjungi India kanggo bisnis lan pariwisata.

Iki minangka versi elektronik saka Visa tradisional, sing bakal disimpen ing piranti seluler (smartphone utawa tablet). E-Visa bakal ngidini wong manca mlebu ing negara kasebut tanpa kudu repot.

APPLY INDIAN VISA ONLINE

Jinis e-Visa India

Ana macem-macem jinis e-Visa India lan 1 sing kudu sampeyan gunakake gumantung saka tujuan kunjungan sampeyan menyang India.

Wisatawan e-Visa

Yen sampeyan ngunjungi India minangka turis kanggo tujuan wisata utawa rekreasi, mula iki e-Visa sing kudu sampeyan gunakake. Ana 3 jinis Visa Turis India.

The Visa Turis India 30 Dina, sing ngidini pengunjung nginep ing negara kasebut 30 dina wiwit tanggal mlebu menyang negara lan a Visa Entri Ganda, tegese sampeyan bisa mlebu negara kasebut kaping 2 sajrone wektu validitas Visa. Visa nduweni a Tanggal Kadaluwarsa, yaiku tanggal sadurunge sampeyan kudu mlebu negara kasebut.

Visa Turis India 1 Tahun, sing valid nganti 365 dina wiwit tanggal diterbitake e-Visa. Iki minangka Visa Entri Multiple, tegese sampeyan mung bisa mlebu negara kasebut kaping pirang-pirang sajrone validitas Visa.

Visa Turis India 5 Taun, sing sah suwene 5 taun wiwit tanggal penerbitan e-Visa. Iki uga Multiple Entry Visa. Visa Turis India 1 Taun lan Visa Wisata India 5 Taun ngidini tetep tetep nganti 90 dina. Yen warga negara AS, Inggris, Kanada lan Jepang, tetep tetep ing saben kunjungan ora ngluwihi 180 dina.

Usaha e-Visa

Yen sampeyan ngunjungi India kanggo tujuan bisnis utawa perdagangan, mula iki e-Visa sing kudu sampeyan gunakake. Iku valid kanggo 1 taun utawa 365 dina lan yaiku Entuk Entuk Visa lan ngidini tetep terus-terusan nganti 180 dina. Sawetara alasan kanggo nglamar Visa e-Business India bisa kalebu:

E-Visa Kesehatan

Yen sampeyan ngunjungi India minangka pasien kanggo njaluk perawatan medis saka rumah sakit ing India, mula iki e-Visa sing kudu ditrapake. Iki minangka Visa jangka cendhak lan mung valid sajrone 60 dina wiwit tanggal mlebu saka pengunjung menyang negara. Visa e-Medis India uga a Visa Entri Triple, tegese sampeyan bisa mlebu negara kasebut kaping 3 sajrone wektu validitase.

Peserta Medis e-Visa

Yen sampeyan ngunjungi negara kasebut kanggo ngiringi pasien sing bakal entuk perawatan medis ing India, iki minangka e-Visa sing kudu sampeyan pilih. Visa jangka pendek lan mung valid sajrone 60 dina wiwit tanggal mlebu saka pengunjung menyang negara. mung 2 Visa Pramugari Medis diwenehake marang 1 Visa Medis, tegese mung 2 wong sing layak lelungan menyang India bebarengan karo pasien sing wis entuk utawa wis nglamar Visa Medis.


Syarat Kelayakan kanggo Visa Online India

Supaya layak kanggo e-Visa India sing dibutuhake

Pelamar sing paspor bakal kadaluwarsa sajrone 6 wulan wiwit tanggal tekan ing India ora bakal diwenehi Visa India Online.

Persyaratan Dokumen Online Visa India

Kanggo miwiti, kanggo miwiti proses aplikasi kanggo Visa India, sampeyan kudu nduwe dokumen ing ngisor iki sing dibutuhake kanggo Visa India:

Saliyane nyiapake dokumen kasebut sing dibutuhake kanggo Visa Online India, sampeyan uga kudu eling yen penting kanggo ngisi Formulir Aplikasi Visa India kanggo e-Visa India kanthi informasi sing padha sing ditampilake ing paspor sampeyan sing bakal digunakake kanggo lelungan menyang India lan sing bakal disambung menyang India Visa Online.

Elinga yen paspor sampeyan duwe jeneng tengah, sampeyan kudu kalebu ing formulir online e-Visa India ing situs web iki. Pamrentah India mbutuhake jeneng sampeyan kudu cocog persis ing aplikasi e-Visa India kaya paspor sampeyan. Iki kalebu:

Sampeyan bisa maca kanthi rinci babagan Syarat Dokumen e-Visa India

Negara-negara sing layak dilayari

Warga negara sing kadhaptar ing ngisor iki layak nglamar Visa India Online


Pandhuan langkah demi langkah kanggo nglamar Visa Online India (utawa e-Visa India)

1. Aplikasi Visa India Lengkap: Kanggo nglamar Visa India Online sampeyan kudu ngisi formulir aplikasi sing gampang banget lan langsung. Sampeyan kudu nglamar paling ora 4-7 dina sadurunge tanggal mlebu menyang India. Sampeyan bisa ngisi Formulir Aplikasi Visa India kanggo online. Sadurunge mbayar, sampeyan kudu menehi rincian pribadhi, rincian Paspor, karakter lan rincian pelanggaran pidana kepungkur.

2. Nggawe pembayaran: Nggawe pembayaran nggunakake gateway pembayaran PayPal aman ing liwat 100 duit. Sampeyan bisa nggawe pembayaran nggunakake Kertu Kredit utawa Debit (Visa, Mastercard, Amex, Union Pay, JCB) utawa akun PayPal.

3. Unggah paspor lan dokumen: Sawise mbayar, sampeyan bakal dijaluk menehi informasi tambahan adhedhasar tujuan kunjungan lan jinis Visa sing sampeyan gunakake. Sampeyan bakal ngunggah dokumen kasebut nggunakake tautan aman sing dikirim menyang email sampeyan.

4. Nampa persetujuan Aplikasi Visa India: Umume kasus, keputusan kanggo Visa India bakal ditindakake sajrone 1-3 dina lan yen ditampa, sampeyan bakal entuk Visa India Online ing format PDF liwat email. Disaranake nggawa printout e-Visa India karo sampeyan menyang bandara.

Sampeyan ora bakal nemoni kasusahan ing proses iki, nanging yen mbutuhake klarifikasi hubungi helpdesk kita kanggo dhukungan lan tuntunan.

Aplikasi Visa India Online

Keuntungan aplikasi karo kita

SAIKI PENTING TENTING PENTING PENTING DENGKE PROSESING INI INDONESIA E-VISA ONLINE

layanan Metode kertas online
Bisa nglamar online 24 / 7 365 dina setahun.
Ora ana watesan wektu.
Sadurunge aplikasi diajukake menyang Menteri Dalam Negeri India, para ahli Visa mriksa lan mbenerake.
Proses aplikasi sing disederhanakake.
Koreksi informasi sing ilang utawa ora bener.
Jaminan privasi lan keamanan sajrone proses.
Verifikasi informasi tambahan sing dibutuhake.
24/7 Dhukungan lan Pitulung.
Visa Elektronik India sing disetujoni dikirim menyang pelamar liwat email kanthi format PDF.
Email Recovery saka e-Visa yen wis ilang karo pelamar.
Ora biaya tambahan transaksi Bank saka 2.5%.