• AnglishtfrancezgjermanishtitalishtSpanjisht
  • APLIKONI VIZA INDIANE

Visa Mjekësore e Indisë (eVisa për Indinë për Qëllime Mjekësore)

Të gjitha detajet, kushtet dhe kërkesat që duhet të dini në lidhje me Vizën Mjekësore Indian janë në dispozicion këtu. Ju lutemi aplikoni për këtë Visa Mjekësore Indiane nëse po mbërrini për një trajtim mjekësor.

Si një pacient që kërkon trajtim mjekësor në një vend tjetër, mendimi i fundit në mendjen tuaj duhet të jetë sythe që do të duhet të kaloni në mënyrë që të merrni Visa tuaj për vizitë. Sidomos në situatën e ndonjë emergjence ku është urgjente kujdes mjekësor kërkohet do të ishte mjaft pengesë që të vizitoni Ambasadën e atij vendi në mënyrë që të siguroni Visa në të cilën mund të vizitoni atë vend për trajtim mjekësor. Kjo është arsyeja pse është jashtëzakonisht e dobishme që Qeveria e Indisë ka vënë në dispozicion një Visa elektronike ose e-Vizë e destinuar posaçërisht për vizitorët ndërkombëtarë në vend që kanë mbërritur për qëllime mjekësore. Ti mundesh aplikoni për Vizën Mjekësore për Indinë në internet në vend që të duhet të shkoni në Ambasadën lokale Indiane në vendin tuaj në mënyrë që ta merrni atë për vizitën tuaj në Indi.

Aplikim për vizë mjekësore indiane duhet të bëhet në internet.

Kushtet e pranueshmërisë për vizën mjekësore të Indisë dhe kohëzgjatja e vlefshmërisë së saj

Viza Mjekësore në Indi

Becomeshtë bërë mjaft e thjeshtë për të marrë në internet një e-Visa mjekësore në Indi por në mënyrë që të keni të drejtë për të ju duhet të plotësoni disa kushte të përshtatshmërisë. Për sa kohë që ju po aplikoni për Visa Mjekësore për Indi si një pacient vetë, ju do të keni plotësisht të drejtë për të. Viza Mjekësore Indiane është Visa afatshkurtër dhe është e vlefshme vetëm për 60 ditë nga data e hyrjes të vizitorit në vend, kështu që ju do të keni të drejtë për të vetëm nëse keni ndërmend të qëndroni jo më shumë se 60 ditë në të njëjtën kohë. Alsoshtë gjithashtu një Viza e Hyrjes Triple, që do të thotë se mbajtësi i Vizës Mjekësore Indiane mund të hyjë në vend tre herë brenda periudhës së vlefshmërisë së saj, e cila, siç u përmend më lart, është 60 ditë. Mund të jetë një Vizë afatshkurtër por Visa Mjekësore për Indinë mund të merret tre herë në vit kështu që nëse keni nevojë të ktheheni në vend për trajtimin tuaj mjekësor pas 60 ditëve të para të qëndrimit tuaj në vend mund të aplikoni për të dy herë të tjera brenda një viti. Përveç këtyre kërkesave të pranimit për Vizën Mjekësore për Indi, ju gjithashtu duhet të plotësoni kushtet e pranimit për e-Visa në përgjithësi, dhe nëse e bëni këtë do të keni të drejtë të aplikoni për të.

Bazat mbi të cilat mund të aplikoni për Vizën Mjekësore të Indisë

Viza Mjekësore Indiane mund të merret vetëm për arsye mjekësore dhe vetëm ata udhëtarë ndërkombëtarë që janë duke vizituar vendin pasi pacientët që kërkojnë trajtim mjekësor këtu mund të aplikojnë për këtë Visa. Anëtarët e familjes së pacientit që dëshirojnë të shoqërojnë pacientin nuk do të kenë të drejtë të hyjnë në vend përmes e-Visa mjekësore. Ata do të duhet të aplikojnë në vend të asaj që quhet Visa e Mbikëqyrësit Mjekësor për Indinë. Për ndonjë qëllim tjetër përveç trajtimit mjekësor, të tilla si turizmi ose biznesi, duhet të kërkoni e-Visa specifike për ato qëllime.

Kërkesat për vizën mjekësore të Indisë

Shumë nga kërkesat për aplikimin për Vizën Mjekësore Indian janë të njëjta me ato për Vizat e tjera elektronike. Këto përfshijnë një kopje elektronike ose të skanuar të faqes së parë (biografike) të pasaportës së vizitorit, e cila duhet të jetë Pasaporta standarde, jo Diplomatike ose ndonjë lloj tjetër i Pasaportës, dhe i cili duhet të mbetet i vlefshëm për të paktën 6 muaj nga data e hyrjes në Indi, përndryshe do të duhet të rinovoni pasaportën tuaj. Kërkesat e tjera janë një kopje e fotografisë me ngjyra të kohëve të fundit në stilin e pasaportës së vizitorit, një adresë e-mail që punon dhe një kartë debiti ose një kartë krediti për pagesën e tarifave të aplikimit. Kërkesa të tjera specifike për Vizën Mjekësore Indiane janë një kopje e një letre nga Spitali Indian nga i cili vizitori do të kërkojë trajtim (letra do të duhej të shkruhej në Letrën Kreu të Spitalit) dhe nga vizitori do të kërkohej gjithashtu që të përgjigjej ndonjë pyetje në lidhje me Spitalin Indian që ata do të vizitonin. Ju gjithashtu do të kërkohet të posedoni një biletë kthyese ose tutje jashtë vendit.

Ju duhet të aplikoni për Visa Mjekësore për Indinë të paktën 4-7 ditë përpara të fluturimit tuaj ose datës së hyrjes në vend. Ndërsa e-Visa Mjekësore për Indi nuk kërkon që ju të vizitoni Ambasadën Indiane, ju duhet të siguroheni që pasaporta juaj të ketë dy faqe bosh që Zyrtari i Emigracionit të vulosë në aeroport. Ashtu si e-Vizat e tjera, mbajtësi i Vizës Mjekësore Indiane duhet të hyjë në vend nga Postat e miratuara të Kontrollit të Imigracionit të cilat përfshijnë 28 aeroporte dhe 5 porte detare dhe mbajtësi duhet të dalë nga Postat e Kontrollit të Emigracionit të miratuar gjithashtu.

Ky është i gjithë informacioni mbi kushtet e pranueshmërisë dhe kërkesat e tjera të Vizës Mjekësore Indiane, për të cilat duhet të keni kujdes para se të aplikoni për të. Duke ditur të gjitha këto, ju lehtë mund të aplikoni për Visa Mjekësore për Indi, të cilës Forma e Aplikimit për Vizë të Indisë është mjaft e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë dhe nëse i plotësoni të gjitha kushtet e pranueshmërisë dhe keni gjithçka që kërkohet për të aplikuar për të, atëherë nuk do të gjeni ndonjë vështirësi në aplikimin dhe marrjen e Vizës Mjekësore të Indisë. Nëse, megjithatë, keni nevojë për sqarime që duhet Tavolinë Ndihme Vizash për Indi për mbështetje dhe udhëzim.

Nëse vizita juaj është për vizitë dhe qëllime turistike, atëherë duhet të aplikoni Vizë turistike indiane. Nëse po vini për një udhëtim pune ose një qëllim komercial, atëherë duhet të aplikoni për një Viza e Biznesit Indian.