1. 1. Dorëzoni Aplikimin Online
  2. 2. Shqyrtoni dhe konfirmoni pagesën
  3. 3. Merrni Vizën e Miratuar

Ju lutemi shkruani të gjitha informacionet në anglisht

Detajet Personale

Vendosni Mbiemrin tuaj saktësisht siç tregohet në pasaportën tuaj
  • Emri i familjes njihet edhe si Mbiemri ose Mbiemri.
  • Vendosni të GJITHA emrat (et) pasi ato shfaqen në pasaportën tuaj.
*
Vendosni emrin tuaj të parë dhe të mesëm siç tregohet në pasaportën tuaj
  • Ju lutemi jepni emrin tuaj (të njohur gjithashtu si "emri i dhënë") saktësisht siç tregohet në pasaportën ose dokumentin tuaj të identitetit.
 
*
*
  • Nga menyja drop-down, zgjidhni emrin e vendit të paraqitur në vendin e lindjes në fushën e pasaportës suaj.
 
*
Shkruani qytetin ose shtetin tuaj të lindjes siç tregohet në pasaportën tuaj
  • Vendosni emrin e qytetit / qytetit / fshatit të treguar në vendin e fushës së lindjes në pasaportën tuaj. Nëse nuk ka qytet / qytet / fshat në pasaportën tuaj, shkruani emrin e qytetit / qytetit / fshatit ku keni lindur.
*
 
eVisa indiane është e disponueshme vetëm për shtetasit e Mbretërisë së Bashkuar (qytetarë britanikë) dhe nuk është e disponueshme për subjektin britanik, personin e mbrojtur britanik, qytetarin britanik jashtë shtetit, shtetasin britanik (jashtë shtetit) dhe shtetasin e territoreve të varura britanike.
*
*
*
  • Do të merrni një e-mail që konfirmon pranimin e Aplikimit tuaj në adresën e postës elektronike që ju ofroni. Do të merrni gjithashtu azhurnime mbi statusin e Aplikimit tuaj.
*