• AlbanianfrancezgjermanishtitalianSpanjisht
 • APLIKONI VIZA INDIANE

Kërkesat për Foto të Indisë eVisa

Të gjitha detajet dhe informacionet që duhet të dini në lidhje me kërkesat për fotografi, specifikimet e fotografive për eVisa indiane, për turizëm, Biznes Viza Mjekësore në Indi Kategoritë janë në dispozicion këtu.

E-Visa për Indinë mund të merret shumë lehtë nëse plotësoni të gjitha kushtet e pranueshmërisë dhe kërkesat e dokumenteve të përcaktuara nga Qeveria Indiane për të njëjtën gjë. Një nga dokumentet që kërkohet të paraqitet në aplikacion është një kopje e butë e një fotografi në stilin e pasaportës të fytyrës së vizitorit. Kjo fotografi në fytyrë e vizitorit kërkohet në aplikimin e të gjitha e-Vizave Indiane, pa marrë parasysh nëse po aplikoni për e-Vizën Turistike për Indinë, e-Vizën e Biznesit për Indinë, e-Vizën Mjekësore për Indinë ose Shoqëruesi Mjekësor e-Visa për Indi, të gjithë ata kërkojnë që të ngarkoni një foto në stilin e pasaportës të fytyrës tuaj ndërsa aplikoni për to në internet. Ky udhëzues do t'ju ndihmojë të kuptoni të gjitha kërkesat për fotografi të India Visa. Sapo të njihni të gjitha kërkesat e fotografive për Visa Indian, ju lehtë mund të bëni aplikoni për e-Visa indiane në internet dhe kjo gjithashtu pa pasur nevojë të vizitoni Ambasadën lokale Indiane në vendin tuaj në mënyrë që të siguroni e-Visa Indiane.

Si të bëni fotografinë në fytyrë për të përmbushur kërkesat e fotografisë India Visa?

Vizitorët që aplikojnë për Visa Indian kanë nevojë për një fotografi të stilit të pasaportës të fytyrës së tyre e cila mund të jetë klikuar me një telefon. Nuk ka nevojë të shkoni te një fotograf profesionist për ta marrë atë të klikuar, gjë që do të ishte e nevojshme nëse procesi i aplikimit nuk do të ishte në internet dhe nëse vizitori do të aplikonte për letrën tradicionale Visa. Por për e-Visa thjesht mund të ngarkoni një foto të klikuar në një telefon për sa kohë që plotëson kërkesat e fotografisë Indian Visa. Sidoqoftë, nuk mund të klikoni në një foto ose të skanoni fotografinë që është atje në pasaportën tuaj aktuale. Ju duhet të ngarkoni një fotografi të veçantë të stilit të pasaportës në fytyrën tuaj.

Kërkesat kryesore për vizat India Visa:

Vizitori që aplikon për e-Visa indiane duhet të sigurohet që fotografia e fytyrës që ata ngarkojnë në aplikacionin e tyre Visa plotëson kërkesat e mëposhtme të fotografisë Indian Visa:

Kërkesat për fotografi për viza në Indi

 • Fotoja duhet të jetë në stilin e pasaportës.
 • Fotoja duhet të jetë e qartë dhe jo e turbullt dhe duhet të identifikojë qartë vizitorin me tërësinë e fytyrës së tyre dhe tiparet e saj, flokët dhe çdo shenjë në lëkurë që shihet në foto. Nëse vizitori mban një çallmë, shall koke, Hixhab, burqua ose ndonjë mbulesë tjetër të kokës për arsye fetare, ata thjesht duhet të sigurohen që mbulesa e kokës nuk i fsheh fytyrën, mjekrën dhe vijën e flokëve. Vizitori duhet të identifikohet lehtësisht nga fotografia që do të bënte Zyrtari i Emigracionit në kufi.
 • Fotoja duhet të jetë së paku 350 piksel në 350 piksel në lartësi dhe gjerësi. Duhet të jetë së paku kjo madhësi. Dhe të vizitorëve fytyra duhet të mbulojë 50-60% sipërfaqe në foto dhe të jetë në mes të kornizës. Veshët, qafat dhe shpatullat duhet të jenë të dukshme përveç në rastin e mbulesave të kokës të veshura për arsye fetare.
 • Parazgjedhja Madhësia e fotografisë së pasaportës India Visa është 1 Mb ose 1 Megabyte, që do të thotë se fotografia e fytyrës tuaj që ngarkoni në aplikacionin tuaj Visa Indian nuk mund të jetë më shumë se 1 Mb. Ju mund të kontrolloni nëse madhësia e fotografisë tuaj plotëson madhësinë e fotografisë së pasaportës India Visa të kërkuar nga aplikacioni Visa në kompjuterin tuaj ose PC duke klikuar me të djathtën në foto, duke klikuar mbi Properties dhe duke kontrolluar Madhësinë në skedën General në dritaren që hapet lart
 • Mos vish ndonjë pajisje shtesë të tilla si kapele ose hije dielli në foto. Ju mund të vishni syzet ose syzet tuaja në foton që ngarkoni por idealisht duhet të ngarkoni një foto pa to në mënyrë që të mos ketë reflektim në sytë tuaj ose blici të mos i fshehë sytë tuaj. Përndryshe juve mund t'ju kërkohet të rivendosni foton dhe ekziston mundësia që aplikimi juaj të refuzohet sipas gjykimit të Zyrtarëve të Imigracionit. Por nëse vendosni të vishni syzet ose syzet tuaja, sigurohuni që të mos ketë shkëlqim verbues ose reflektim mbi to pasi sytë tuaj duhet të duken qartë në fotografi.
 • Fotografi në fytyrë duhet të merret në Mënyra e portretit në vend se në modalitetin Peisazhi, drita në foto duhet të jetë uniforme dhe nuk duhet të ketë hije të errëta, ngjyra e fotografisë duhet të jetë normale pa asnjë ton me ngjyra, dhe ju nuk duhet të përdorni ndonjë program redaktimi në foto.
 • Sfondi në foto duhet të jetë i thjeshtë dhe i thjeshtë dhe rrobat që vishni në fotografi duhet të jenë të thjeshta pa ndonjë model kompleks ose ngjyra të theksuara.
 • Fotoja nuk duhet të ketë askënd tjetër në sfond.
 • Pamja e fytyrës tuaj duhet të jetë pamje ballore, jo pamja anësore ose pamja e profilit, dhe sytë tuaj duhet të jenë plotësisht të hapur në foto, madje as gjysmë të mbyllur dhe gojën të mbyllur. Sigurohuni që flokët të jenë tërhequr mbrapa dhe të gjitha tiparet e fytyrës suaj janë qartë të dukshme.
 • Kopja e butë e kësaj fotografie në fytyrë që ngarkoni duhet të jetë a Skedar JPG, PNG ose PDF.

 

Nëse i plotësoni të gjitha këto kërkesa për Visa Indiane për foto, dhe plotësoni kushte të tjera të pranueshmërisë, si dhe keni dokumentet e tjera të kërkuara, atëherë aplikoni me lehtësi për Vizën Indiane, të cilit Forma e Aplikimit për Vizë të Indisë është mjaft e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë. Ju nuk duhet të gjeni ndonjë vështirësi në aplikimin dhe marrjen e Vizës Indiane. Nëse, megjithatë, keni më shumë dyshime në lidhje me kërkesat e fotografisë India Visa ose madhësinë e fotografisë së pasaportës India Visa dhe keni nevojë për ndonjë ndihmë me të njëjtën gjë ose kërkoni ndonjë sqarim tjetër që duhet të Indeksi i Ndihmës i Indisë dhe Vizave për mbështetje dhe udhëzim.