• AlbanianfrancezgjermanishtitalianSpanjisht
  • APLIKONI VIZA INDIANE

Rreth nesh

Kjo (www.india-visa-online.org) është një faqe interneti private që u ofron përdoruesve tanë shërbime aplikimi në internet, të cilat përfshijnë ndihmë me aplikimin e tyre për Autorizim Elektronik të Udhëtimit për udhëtime në Indi. Aplikimi për vizën elektronike indiane përmes faqes sonë të internetit e thjeshton procesin dhe e bën të lehtë për aplikantët. Kjo është për shkak se agjentët tanë ndihmojnë përdoruesit që aplikojnë për vizën elektronike indiane të plotësojnë formularët e tyre të aplikimit, të rishikojnë përgjigjet e tyre, të përkthejnë informacionin për ta nëse është e nevojshme dhe të kontrollojnë gjithçka për saktësinë, plotësinë dhe gabimet gramatikore dhe drejtshkrimore. Nëse kërkohet ndonjë informacion shtesë nga klienti, ne sigurohemi që t'i kontaktojmë drejtpërdrejt. Pasi aplikanti të ketë përfunduar plotësimin e formularit të aplikimit, një ekspert i imigracionit e shqyrton atë në tërësi përpara se të dorëzohet përfundimisht në Qeverinë e Indisë për miratim. Rezultati përfundimtar i aplikimit, pavarësisht nëse ai jepet apo jo, vendoset tërësisht nga Qeveria e Indisë, por duke përdorur ekspertizën tonë gjatë plotësimit të formularit tuaj të aplikimit siguron që aplikacioni juaj të jetë pa gabime, gjë që është e rëndësishme nëse dëshironi rezultatin më të mirë.

Në shumicën e rasteve nuk do të duhen më shumë se 48 orë që aplikimet të përpunohen dhe të aprovohen nëse disa informacione nuk janë lënë jashtë ose nuk janë futur saktë, në këtë rast aplikimi mund të vonohet. Në çdo rast, ne do të ndjekim të gjitha aplikimet dhe do ta mbajmë klientin të informuar. Sapo Qeveria e Indisë të miratojë aplikacionin për e-Viza Indiane, klienti do të marrë të njëjtën gjë përmes emailit, si dhe më shumë informacion mbi të dhe këshilla për ta përdorur atë.

Ne jemi të vendosur në Australi dhe Oqeani dhe agjentët tanë mund të ndihmojnë aplikantët me aplikimet e tyre për vizë në çdo kohë dhe kudo. Faqja jonë e internetit është private dhe në asnjë mënyrë nuk lidhet me Qeverinë e Indisë. Aplikimi përmes faqes sonë të internetit në vend të faqes së internetit të Qeverisë Indiane për e-Visa ka avantazhin e shtuar për marrjen e ndihmës dhe udhëzimeve për aplikimin tuaj dhe shqyrtimin e tij nga ekipi ynë i ekspertëve. Ne paguajmë një tarifë të vogël për shërbimet tona.

Në rast se keni ndonjë pyetje ose dyshim, mundeni kontaktoni ndihmësin tonë.

shërbimet tona

  • Ne ofrojmë përkthim dokumentesh nga 104 gjuhë në anglisht
  • Ne ofrojmë shërbime nëpunësie për aplikimin tuaj, nëse dëshironi.
  • Ne rregullojmë foton e fytyrës dhe të pasaportës në 350 * 350 piksele për të qenë të pranueshme nga autoriteti përkatës
  • Ne e shqyrtojmë aplikacionin përpara se të depozitohet
  • Klienti mund të na kërkojë të shkarkojmë aplikacionin e tyre të miratuar ose ta shkarkojmë veten nga faqja e internetit e autoritetit përkatës

Ajo që ne NUK ofrojmë:

  • Ne NUK ofrojmë udhëzime apo konsultime për imigracionin
  • Ne NUK japim këshilla për emigracionin

Tarifat tona

Lloji i vizës elektronike Tarifat e Qeverisë Redaktimi i fotografive, konvertimi i pasaportës në PDF, rregullimi i madhësisë, Lidhja me emigracionin dhe tarifat e përkthimit të gjuhës (ku kërkohet) Tarifat totale duke përfshirë tarifat e shërbimit në USD, AUD është 1.54 AUD në USD (https://www.xe.com/currencyconverter/)
Turistik 30 dite $ 10-$ 25 $ 32 99 dollarë, 119 dollarë*
Turist 1 vit $ 40 $ 32 $ 178
Turist 5 vjet $ 80 $ 32 $ 198
Biznes $ 80-$ 100 $ 32 $ 198
Mjekësor $ 80-$ 100 $ 32 $ 198
Mjekësi mjekësor $ 80-$ 100 $ 32 $ 198
* Vini re se nëse keni aplikuar për një eVisa 30 ditore më shumë se një muaj përpara udhëtimit tuaj, ju do të përmirësoheni automatikisht në një eVisa 1-vjeçare për një tarifë shtesë prej 20 dollarësh.

Ju lutemi vini re: Do të shihni "India Visa" në pasqyrën e kartës tuaj ose në pasqyrën bankare.
Do të tarifoheni në dollarë australianë.

Procesi i aplikimit për eVisa

Duke aplikuar për vizën elektronike indiane, pavarësisht nëse është e-Visa turistike, e-viza e biznesit, e-viza mjekësore ose e-viza e ndihmës mjekësore, përdoruesit do ta gjenin procesin jashtëzakonisht të thjeshtë në platformën tonë miqësore për përdoruesit. Ne gjithashtu kujdesemi për sigurinë dhe privatësinë e klientëve tanë dhe kështu përdorim vetëm teknologjinë më të fundit, më të besueshme, në mënyrë që i gjithë procesi i aplikimit, përfshirë pagesën, të jetë i sigurt.

Përfitimet e aplikimit në internet

Sherbimet Metoda e letrës online
Mund të aplikoni online 24 / 7 365 ditë në vit.
Asnjë afat kohor.
Para se aplikimi të paraqitet në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Indisë, ekspertët e Visa-s e rishikojnë dhe korrigjojnë atë.
Procesi i thjeshtuar i aplikimit.
Korrigjimi i informacionit të humbur ose të pasaktë.
Garantimi i privatësisë dhe sigurisë gjatë gjithë procesit.
Verifikimi i informacionit shtesë të kërkuar.
24 / 7 Mbështetje dhe Asistencë.
Viza elektronike indiane e aprovuar dërguar aplikantit përmes postës elektronike në formatin PDF.
Rikuperimi me email i e-Visa në rast se ka humbur nga aplikanti.
Asnjë tarifë shtesë e transaksionit në Bankë prej 2.5%.