• AlbanianfrancezgjermanishtitalianSpanjisht
  • APLIKONI VIZA INDIANE

Vendet e pranueshme të e-vizave në Indi

Pranueshmëria e e-Visa e Indisë është thelbësore para se të aplikoni dhe të merrni autorizimin e nevojshëm për të hyrë në Indi.

E-Viza e Indisë aktualisht është në dispozicion për qytetarët e gati 175 vendeve. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të aplikoni për një vizë të rregullt nëse keni ndërmend të vizitoni për vizita turistike, biznesi ose mjekësore. Ju thjesht mund të aplikoni në internet dhe të merrni autorizimin e nevojshëm të hyrjes për të vizituar Indinë.

Disa pika të dobishme në lidhje me e-Visa janë:

  • E-Visa turistike për Indinë mund të aplikohen për 30 ditë, 1 vit dhe 5 vjet - këto lejojnë hyrje të shumëfishta brenda një viti kalendarik
  • E-Visa e biznesit për Indinë E-Visa mjekësore për Indinë janë të dyja të vlefshme për 1 vit dhe lejojnë hyrjet e shumta
  • e-Visa nuk mund të zgjatet, nuk është e konvertueshme
  • Udhëtarët ndërkombëtarë nuk u kërkohet të kenë dëshmi të rezervimit të hotelit ose biletës së fluturimit. Megjithatë, dëshmia e parave të mjaftueshme për të shpenzuar gjatë qëndrimit të tij/saj në Indi është e dobishme.

Këshillohet që të aplikoni 7 ditë përpara datës së mbërritjes, veçanërisht gjatë sezonit të pikut (tetor - mars). Mos harroni të merrni parasysh kohën standarde të procesit të imigrimit, e cila zgjat 4 ditë pune.

Qytetarët e vendeve të mëposhtme kanë të drejtë të aplikojnë për një e-Visa në Indi:

Klikoni këtu për të lexuar rreth Dokumentet e kerkuara për e-Visa indiane.


Ju lutemi aplikoni për një Vizë të Indisë 4-7 ditë përpara fluturimit tuaj.