• AlbanianfrancezgjermanishtitalianSpanjisht
 • APLIKONI VIZA INDIANE

Viza Indiane nga Australia

Kërkesat për vizë indiane për qytetarët australianë

Aplikoni për vizë indiane nga Australia

E-viza indiane nga Australia

Pranueshmëria e e-vizave indiane

 • Qytetarët australianë munden aplikoni për një eVisa India
 • Australia ishte një anëtare e fillimit të programit India e-Visa
 • Qytetarët australianë gëzojnë hyrjen e shpejtë duke përdorur programin India e-Visa

Kërkesat e tjera për e-vizë

Procesi për Qytetarët Australianë për të përfunduar Aplikimin Indian për e-Visa

La Viza indiane për qytetarët australianë (mbajtësi i pasaportës) është i disponueshëm në formularin e aplikimit elektronik që nga viti 2014. Kjo është online Procesi i Aplikimit të Vizave Indiane e cila nuk ka nevojë për ndonjë formalitet të bazuar në letër për t'u kryer nga banorët australianë. Ky proces është i aksesueshëm në këtë faqe interneti siç mbështetet zyrtarisht nga Qeveria e Indisë nën regjimin eVisa India.

India e-Visa është dokument zyrtar që lejon hyrjen dhe udhëtimin brenda Indisë për banorët dhe qytetarët australianë për arsye të turizmit, industrisë së udhëtimit, vizitave klinike, konferencave, jogës, kurseve, seminareve, marrëveshjeve dhe shkëmbimeve, përpjekjeve humanitare dhe bizneseve të tjera aventurat në këtë sistem të ri të E-viza indiane.

Viza Indiane nga Australia mund të sigurohet në internet dhe aplikantët mund të paguajnë duke përdorur Australian Dollar (AUD) ose ndonjë nga 135 monedhat duke përfshirë Debitin/Kredinë/Paypal.

Viza Indiane për Qytetarët Australianë mund të merret në mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë. Procesi është aq i thjeshtë sa plotësimi i një formulari në internet në pak minuta, mënyra e pagesës e lehtë për t'u përfunduar për të përfunduar Formulari i aplikimit për viza online indiane.

Pasi të dorëzohet aplikacioni juaj për vizë indiane, nëse stafi ynë kërkon prova shtesë si kopja e pasaportës ose fotografia e fytyrës, ne do t'ju kërkojmë. Ju mund ta bëni këtë në përgjigje të emailit tonë ose ta ngarkoni atë në një datë të ardhshme. Jonë Tavolinë Ndihme Vizash Indiane mund t'ju ndihmojë në 47 gjuhë. Ju mund të na dërgoni informacionin tuaj në internet ose me email në [email mbrojtur]. Qeveria e Indisë tani lejon që eVisa India të plotësohet për Qytetarët Australianë për vizita deri në 90 ditë për hyrje të shumta në Indi.

1. Aplikoni një vizë indiane

2. Merrni e-Visa me email

3. Hyni në Indi

A ka ndonjë kërkesë që Qytetarët Australianë të vizitojnë Ambasadën Indiane në ndonjë fazë?

Kur viza indiane nga Australia aplikohet në internet, nuk kërkohet në asnjë fazë për të vizituar Ambasadën Indiane ose Konsullatën Indiane. Sapo eVisa për Indinë të merret me email, mund të shkoni në Aeroport.

ju nuk duhet të vizitoni Ambasadën Indiane për çdo konfirmim ose vulë në pasaportë. Nuk ka nevojë të shihni Ambasadën Indiane.

Indian Visa Online është regjistruar në sistemin qendror kompjuterik të Qeveria e Indisë, Zyrtarët e Imigracionit mund të kenë këtë informacion nga çdo Aeroport i botës. Emri juaj dhe numri i pasaportës dhe Kombësia Australiane regjistrohen në sistemin kompjuterik.

Qytetarëve australianë u kërkohet ose të mbajnë një kopje të butë të emailit të marrë në telefon/kompjuter/tabletë ose një kopje të printuar dhe të mbajnë eVisa në aeroport. ka nuk ka kërkesë për vulë në pasaportë për qytetarët australianë për vizën elektronike Indiane Online (eVisa India) që dërgohet në një email.

A u kërkohet shtetasve australianë pasaporta / fotografia / dokumentet e ndërlidhësve në Ambasadën Indiane?

Jo, nuk keni nevojë për korrier për ndonjë dokument të kërkuar ose mbështetës për të marrë një vizë elektronike indiane. Qytetarët australianë mund t'i dërgojnë dokumentet e provave ose me email në përgjigje të një pyetjeje nga Zyrtari i Emigracionit ose kërkesa e Qeverisë së Indisë në lidhje me kërkesën tuaj Aplikimi i Vizave Indiane ose ngarkoni dokumente në këtë faqe interneti në rast se kërkohet për të mbështetur Aplikimin tuaj për Vizë në Indi. Lidhja për të ngarkuar dokumentet e kërkuara për Indian Visa Online (eVisa India) do të dërgohet në adresën e emailit të aplikantit të dhënë në kohën e paraqitjes së vizave Indiane Online. Qytetarët australianë gjithashtu mund të dërgojnë email direkt tek Tavolinë Ndihme për e-Visa në Indi.

Çfarë ndihme dhe mbështetjeje mund të marrin Qytetarët Australianë për paraqitjen e Indian Visa Online (India e-Visa)?

India Visa Help Desk

1 nga avantazhet e mëdha të aplikimit Visa Indian Online nga kjo faqe në internet për Qeveria e Indisë Viza zyrtare e imigrimit është që Qytetarët Australianë mund të na ofrojnë dokumentet mbështetëse për tuaj Aplikimi i Vizave Indiane ose me email ose ngarkoni në portal. Për më tepër, mund t'i dërgoni email stafit tonë miqësor të Ndihmës së Klientit për Vizat Indiane çdo format skedari si JPG, TIF, PNG, JPEG, AI, SVG dhe shumë të tjera duke ju kursyer kohë dhe telashe të konvertimit ose kompresimit të skedarëve. Kjo është ideale për klientët që nuk janë teknikisht të zgjuar sepse vizita fizike në Ambasadën Indiane mund të rezultojë në refuzimi i aplikimit për vizë indiane për shkak të fotografisë së turbullt të keqe ose kopjes së skanimit të pasaportës.

Në rast se Zyrtarët e Emigracionit nga Qeveria e Indisë kërkojnë dokumente shtesë për të mbështetur udhëtimin e qytetarëve australianë në Indi, atëherë mund të klikoni në këtë lidhje se cilat janë Kërkesat e Dokumenteve të Vizave Indiane. Ju mund të lexoni në lidhje me kërkesat për dokumentet thelbësore këtu - Kërkesat për fotografi të vizave indiane Kërkesat e Pasaportës së Vizave Indiane. Ju mund të bëni një foto të faqes së pasaportës tuaj dhe të fytyrës suaj me celular ose një aparat fotografik dhe të dërgoni email në Mbështetjen e Klientit të Vizës Indiane ose të ngarkoni në këtë faqe interneti.

A mund të aplikoj për një Vizitë Biznesi në Indi me pasaportë Australiane?

Mund të aplikohet për vizë indiane nga Australia vizita afariste si edhe turistik mjekësor vizitë nën Politika e Qeverisë Indiane eVisa India (India Visa Online). Udhëtimi i biznesit në Indi nga qytetarët australianë mund të jetë për ndonjë nga disa arsye të përshkruara në detaje në  E-Visa e biznesit për Indinë.

Sa zgjat aprovimi i aplikimit Australian?

Në rrethanat e zakonshme, qytetarët australianë që kanë plotësuar formularin e aplikimit për vizë indiane në internet dhe kanë ndjekur udhëzimet në mënyrë korrekte dhe kanë përmendur emrin, mbiemrin, datën e lindjes pa mospërputhje dhe kanë ofruar gjithashtu çdo dokument shtesë të aplikimit mbështetës si skanimi i pasaportës Australiane kopjoni dhe foton e fytyrës ose një kartë vizite në rast të vizës indiane të biznesit ose një letër nga spitali në rast të E-Visa mjekësore për Indinë mund të marrë vendimin për Aplikimin për Vizë Indiane në 3-4 ditë pune. Sidoqoftë, në raste të tjera, mund të duhen deri në 7 ditë pune në varësi të saktësisë së të dhënave në Aplikimi i Vizave Indiane ose festat publike të planifikuara në Indi në kohën e aplikimit ose sezonin e zënë të pushimeve.

Cilat lehtësira mund të shijohen në lidhje me e-Visa Indian nga Qytetarët Australian?

India Visa Help Desk

Përparësitë e Indian Visa Online të marra në mënyrë elektronike (eVisa India) janë si më poshtë:

 • Në varësi të llojit të Vizës së aplikuar për Qytetarët Australianë, kanë të drejtë të marrin një India Visa Online deri në 5 vjet në Vlefshmëri.
 • Mund të përdoret viza indiane për qytetarët australianë hyni në Indi shumë herë
 • Qytetarët Australianë mund të përdorin eVisa India (Indian Visa Online) për 90 ditë hyrje të vazhdueshme dhe të pandërprerë në Indi.
 • India Visa Online është e vlefshme në 29 aeroporte dhe 5 porte detare për në vend se në pikat e kontrollit të imigracionit në tokë për udhëtarët rrugorë.
 • Kjo India Visa Online lejon kalimin në të gjitha Shtetet dhe Territoret e Unionit të Indisë.
 • Indian Visa Online mund të përdoret për Turizëm, Mjekësi dhe Vizita Biznesi nga Qytetarët Australianë

Cilat janë kufizimet në lidhje me e-Visa Indian për Qytetarët Australian?

Ka disa kufizime të Indian Visa Online (eVisa India) të cilat janë: Qytetarët Australianë nuk mund të ndjekin gazetarinë, bërjen e filmave, diplomën universitare në Indi ose punë afatgjatë me pagesë në eVisa India (India Visa Online). Për më tepër, India Visa Online (eVisa India) nuk ofron privilegjin për të vizituar zonat ushtarake ose të kantoneve - kërkohet leje e veçantë nga Qeveria e Indisë për të vizituar këto vende të mbrojtura.

Për çfarë duhet të kenë kujdes qytetarët australianë nëse vijnë në Indian me e-Visa?

Mbërritja në e-Visa Indian

Udhëzimet e ofruara në këtë faqe interneti për Indian Visa Online (eVisa India) janë të mjaftueshme për qytetarët australianë, megjithatë udhëzimet dhe këshillat shtesë do të jenë të dobishme për të shmangur sikletin e refuzimit ose refuzimit të hyrjes në Indi. Viza e Biznesit Indian dhe Vizitor biznesi që mbërrin në vizë afariste indiane keni udhëzime të dobishme për t'ju përgatitur për një rezultat të suksesshëm për vizitën tuaj të biznesit në Indi.

Mundohuni të mos mbijetoni: Ju duhet ta dini që duhet të respektoni ligjet e kombit dhe të shmangeni për të mbetur. Ka një gjobë prej 300 dollarësh në Indi për tejkalimin e 90 ditëve. Gjithashtu, deri në 500 dollarë gjobë për më shumë se 2 vjet. Qeveria indiane gjithashtu mund të bëjë lëvizje legjitime për të vendosur ndëshkim.
Ju gjithashtu mund të ndikoni në reputacionin tuaj për udhëtimet në të ardhmen dhe ta bëni të vështirë marrjen e vizës për kombe të ndryshme duke zgjatur qëndrimin tuaj në Indi.

Merrni shtypjen e Vizës Indiane dërguar me Email: Ndërsa nuk është domosdoshmëri të kesh një dublikatë letre të eVisa (India Visa Online) për Qytetarët Australianë, është më e sigurt për ta bërë këtë me arsyetimin se telefoni juaj celular që ka konfirmimin e postës elektronike mund të dëmtohet ose bateria mund të të shterohen dhe nuk do të jeni në gjendje të jepni provën e marrjes së Vizës Indiane elektronike (eVisa India). Printimi i letrës bëhet si një verifikim ndihmës.

Sigurohuni që Dokumenti i Udhëtimit të ketë 2 faqe bosh: Qeveria e Indisë nuk u afrohet kurrë qytetarëve australianë për vulën e vizave në pasaportën tuaj fizike dhe gjithmonë kërkon vetëm një kopje të skanimit të faqes së të dhënave të pasaportës gjatë procesit të aplikimit eVisa India (Indian Visa Online), kështu që ne nuk dimë për numrin e të qarta faqet në pasaportën tuaj. Ju duhet të keni 2 faqe bosh ose bosh në mënyrë që zyrtarët e imigracionit të Departamentit Indian të Emigracionit të mund të shtojnë vulën e seksionit dhe të lënë vulën në identifikimin tuaj në aeroport.

Legjitimiteti i një viti e gjysmë për vizë: Dokumenti juaj i udhëtimit identifikues që në shumicën e rasteve është një pasaportë e zakonshme duhet të jetë i ligjshëm për një vit e gjysmë në datën e aplikimit të Aplikimit Indian për Visa.

Ju lutemi, përshkruani procesin e aplikimit për vizë indiane për qytetarët australianë?

Ekzistojnë disa lloje të Vizave Indiane, në varësi të shtetësisë së vizitorit. Qytetarët Australianë duhet të kryejnë hapat e mëposhtëm të thjeshtë për të marrë Visa Indiane:

 • Hapi 1: Plotësoni të lehtë dhe të drejtpërdrejtë Forma e Aplikimit për Vizë Indiane, (Koha e parashikuar për të përfunduar është 3 minuta për shumicën e aplikantëve).
 • Hapi 2: Paguaj në 1 nga 137 monedhat duke përdorur shumë mënyra të ndryshme të përshtatshme pagese në internet.
 • Hapi 3: Jepni informacion shtesë, nëse kërkohet nga Qeveria e Indisë, ne do t'ju dërgojmë me email nëse kërkohen detaje të mëtejshme nga ju.
 • Hapi 4: Merrni një miratuar Visa Indiane elektronike Online (eVisa India) me email.
 • Hapi 5: Mundeni shkoni në ndonjë aeroport australian ose të huaj.
Shënim:
 • Ju nuk keni pse të vizitoni Ambasadën Indiane gjatë këtij procesi.
 • Ju nuk keni nevojë për një vulë në pasaportën tuaj.
 • Viza elektronike indiane regjistrohet në sistemin kompjuterik që Zyrtarët e Imigracionit mund të kenë qasje nga çdo aeroport në botë.
 • Ju duhet të prisni për postën tonë elektronike para se të niseni për në aeroport derisa të ju dërgojmë me email një Visa elektronike të miratuar për Indi (eVisa India).

Çfarë mund të bëjnë qytetarët australianë pasi të kenë marrë një vizë indiane të miratuar në internet me email (eVisa India)?

Nëse Visa elektronike për Indinë (eVisa India) miratohet nga Zyrtarët e Emigracionit nga Qeveria e Indisë zyra, atëherë do t'ju njoftohet me email të sigurt. Ju do të gjeni një shtojcë PDF të cilën mund ta bartni në aeroport, përndryshe mund të merrni një printim letre të emailit elektronik Visa Indian Online (eVisa India).

Ju mund të shkoni në aeroport ose në Australi ose në ndonjë aeroport në det të hapur dhe të vizitoni Indinë. Në asnjë fazë nuk keni nevojë për një vulë në pasaportën tuaj për Visa dhe as nuk ka nevojë të vizitoni Ambasadën Indiane ose konsullatën indiane.

Si duket një e-Visa për Indi për qytetarët e Australisë?

A nevojitet vizë indiane për qytetarët australianë nëse vijnë me anije lundrimi?

Viza elektronike e Indisë kërkohet nëse vjen nga një anije lundrimi. Ndërsa sot, megjithatë, eVisa India është e vlefshme në portet e mëposhtme të detit nëse arrin me anije lundrimi:

 • Chennai
 • Cochin
 • Goa
 • Mangalore
 • Mumbai

11 Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për qytetarët australianë

 • Shkoni për një Safari aventureske të jetës së egër, deputet
 • Lundroni nëpër shkëmbinjtë skenik të mermerit në Bhedaghat
 • Bëni një turne shpirtëror në tempujt e Khajuraho
 • Eksploroni rrënojat e arkitekturës afgane në Mandu
 • Rafting poshtë lumit Betwa në Orchha
 • Eksploroni Fortin Gjigand të Gwalior
 • Merrni nga lavdia e Fortesë Jaisalmer nga dita në ditë
 • Vjedhni një Amal Sabha dhe merrni pjesë në traditën e opiumit në Jodhpur
 • Gëzoni një pamje nga zogu të Jaipur
 • Shpellat Ajanta dhe Ellora
 • Camping Liqeni Pawna

Ambasada Australiane në New Delhi

Adresa

Kompleksi Australian, Nr. 1/50 G Shantipath Chanakyapuri PO Box 5210 110-021 New Delhi India

Numri telefonit

+ 91-11 41399900-

faks

+ 91-11 26872228-