• AnglishtfrancezgjermanishtitalishtSpanjisht
 • APLIKONI VIZA INDIANE

India Visa e Biznesit për Qytetarët e MB

India Visa e Biznesit nga MB

Pranueshmëria e Vizave të E-Biznesit në Indi

 • Qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar munden aplikoni për një India Visa Online
 • Qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar kanë të drejtë për Visa e-Biznes
 • Qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar gëzojnë hyrje të shpejtë duke përdorur programin India e-Visa

Nëse po planifikoni të vizitoni Indinë dhe qëllimi juaj kryesor për udhëtime është biznesi ose natyra tregtare, atëherë qytetarët e MB duhet të aplikojnë Visa e-Biznesi në Indi. Të E-Visa e biznesit për Indinë është një dokument zyrtar që lejon hyrjen dhe udhëtimin brenda Indisë për qëllime komerciale ose biznesi si pjesëmarrja në takime teknike/biznesi, pjesëmarrja në ekspozita, panaire biznesi/tregtare etj.

Është e rëndësishme të theksohet se nuk duhet të vini në Indi me një vizë elektronike turistike (ose vizë e-turistike) dhe të zhvilloni aktivitete biznesi. Të viza e-turistike është menduar për qëllime parësore të turizmit dhe nuk lejon aktivitete biznesi. Autoriteti Indian i Emigracionit e ka bërë të lehtë aplikimin për vizë biznesi në Indi në internet dhe marrjen e saj në mënyrë elektronike me email. Përpara se të aplikoni për Visa e-Biznesi në Indi sigurohuni që të jeni në dijeni të kërkohen dokumente thelbësore dhe ne i mbulojmë këto në listën e mëposhtme. Deri në fund të këtij artikulli, ju mund të aplikoni për vizën e-biznesit të Indisë me besim.

Lista kontrolluese e dokumenteve nga Mbretëria e Bashkuar për Vizën e Biznesit elektronik të Indisë

 1. Pasaportë - Pasaporta e Mbretërisë së Bashkuar duhet të jetë e vlefshme për të paktën 6 muaj nga data e nisjes.
 2. Skanimi i faqes së Informacionit të Pasaportës - Do t'ju duhet një kopje elektronike e faqes biografike - ose një foto me cilësi të lartë ose një skanim. Do t'ju kërkohet ta ngarkoni këtë si pjesë e procesit të aplikimit për vizë biznesi në Indi.
 3. Fotografi dixhitale e fytyrës - Ju do të kërkohet të ngarkoni një foto dixhitale si pjesë e procesit të aplikimit për Indian Business Visa online. Fotoja duhet të tregojë qartë fytyrën tuaj.
  Këshillë e dobishme -
  a Mos e ripërdorni foton nga pasaporta juaj.
  b Merrni një foto të bërë nga vetja juaj në një mur të thjeshtë duke përdorur një telefon ose aparat fotografik.
  Ju mund të lexoni në detaje rreth Kërkesat për fotografi të vizave indiane Kërkesat e Pasaportës së Vizave Indiane.
 4. Kopjimi i kartelës së biznesit - Ju gjithashtu kërkohet të ngarkoni një kopje të kartës suaj të biznesit. Nëse nuk keni një kartë biznesi, mund të jepni gjithashtu një letër biznesi nga homologu indian që shpjegon kërkesën.
  Këshillë e dobishme -
  Nëse nuk keni një kartëvizitë, të paktën mund të siguroni emrin e biznesit tuaj, email dhe nënshkrim.

  Shembull:

  John Doe
  Drejtor Menaxhues
  Organizata Atlas
  1501 Pike Pl Seattle WA 98901
  SHBA
  [email mbrojtur]
  mob: + 206-582-1212
 5. Detajet e kompanisë indiane - Meqenëse po vizitoni homologët tuaj të biznesit në Indi, duhet të keni të dobishme detajet e biznesit indian si emrin e kompanisë, adresën e kompanisë dhe faqen e internetit të kompanisë.

Kërkesa të tjera thelbësore për Biznes Visa:

6. Email:: Duhet të keni një adresë të vlefshme emaili që do të përdoret gjatë procesit të aplikimit. Pasi të lëshohet viza juaj e e-biznesit indian, ajo do të dërgohet me postë në këtë adresë emaili që keni dhënë në aplikimin tuaj.

7. Kartë krediti / debiti ose llogari Paypal: Sigurohuni që të keni një kartë Debiti/Kredi (mund të jetë Visa/MasterCard/Amex) apo edhe një llogari UnionPay ose PayPal për të kryer pagesën dhe ka fonde të mjaftueshme.

Këshillë e dobishme -
a. Ndërsa pagesa kryhet duke përdorur portën e pagesës së sigurt të PayPal, ju mund të përdorni kartën tuaj të debitit ose kreditit për të kryer pagesën. Nuk ju kërkohet të keni një llogari PayPal.

Për sa kohë është e vlefshme Viza e-Biznesit në Indi?

Viza e Biznesit Indian është e vlefshme për një total prej 365 ditësh nga data e lëshimit. Qëndrimi maksimal në Indi me një vizë elektronike biznesi (ose vizë biznesi në internet) është 180 ditë në total dhe është një vizë me shumë hyrje.

Cilat aktivitete janë të lejuara nën e-Visa e Biznesit të Indisë për qytetarët e MB?

 • Krijimi i një sipërmarrje industriale / biznesi.
 • Shitje / blerje / tregti.
 • Marrja pjesë në takimet teknike / afariste.
 • Rekrutimi i fuqisë punëtore.
 • Pjesëmarrje në ekspozita, panaire biznesi / tregti.
 • Ekspert / specialist në lidhje me një projekt në vazhdim.
 • Kryerja e turneve.

Komisioni i Lartë i Mbretërisë së Bashkuar në New Delhi

Adresa

Shantipath Chanakyapuri 110021 Nju Delhi Indi

Numri telefonit

+ 91-11-2419-2100

faks

+ 91-11-2419-2491

Nëse jeni vizitori i parë i biznesit në Indi, mësoni më shumë rreth Këshilla për vizitorët e biznesit.