• AnglishtfrancezgjermanishtitalishtSpanjisht
 • APLIKONI VIZA INDIANE

Viza Urgjente Indiane për Vizitë Emergjente në Indi, Aplikim Online për Vizë Emergjente

Një vizë urgjente indiane (eVisa India për urgjencë) u jepet atyre që duhet të vijnë në Indi në një premisë krize. Viza quhet gjithashtu një vizë e urgjencës indiane. Për të aplikuar për një aplikim urgjent për vizë turistike indiane në internet, na kontaktoni tani.

Dikush mund të aplikojë për një vizë turistike indiane urgjente për nevoja imediate. Mund të jetë vdekja në familje, vetë-sëmundje, sëmundja e një të afërmi ose prania e kërkuar në gjykatë.

Qeveria e Indisë e ka bërë më të thjeshtë për shumicën e kombësive që të aplikojnë për një emergjencë viza turistike në Indi në internet duke plotësuar një formular aplikimi për vizë indiane për vizita turistike, biznesi dhe mjekësore.

Duhet të jeni të vetëdijshëm se një vizë emergjente kërkon një vizitë personalisht në ambasadën indiane. Një viza indiane urgjente u jepet atyre të huajve që duhet të vijnë në Indi në një premisë krize. Viza quhet edhe vizë indiane emergjente.

Supozoni se jetoni jashtë Indisë dhe duhet të vini në Indi për kriza si vdekja e anëtarit të familjes suaj, duke shkuar në gjykatë për qëllime të ligjshme ose një anëtar i familjes që përjeton një sëmundje të vërtetë. Në një skenar të tillë, ju mund të aplikoni për një vizë turistike urgjente.

Në ndryshim nga kategoritë e tjera të vizave si vizat e biznesit indian, Viza turistike indiane, dhe viza mjekësore indiane, një vizë urgjente në Indi kërkon shumë më pak kohë dhe përpjekje.

Nëse dëshironi të vizitoni Indinë për arsye të tilla si udhëtimi, vizita e një shoqëruesi ose shkuarja në marrëdhënie të shumëanshme, mund të mos merrni një vizë indiane urgjente sepse këto rrethana nuk mund të shihen si kriza. Prandaj, ju duhet të zgjidhni dhe të aplikoni për kategori të ndryshme vizash.

Një gjë jetike për një Aplikim urgjent për vizë indiane është se ai trajtohet edhe gjatë fundjavave për të lehtësuar individët që duan të vijnë në Indi për arsye kritike. Viza e urgjencës indiane kërkon NJË deri në TRE ditë pune për të mbërritur nëse aplikimi plotësohet saktë dhe dorëzohen dokumentet dhe raportet e kërkuara.

Për një vizë urgjente, mund t'ju duhet të paguani një tarifë më të lartë. Këto vizë emergjente ose shërbimet e vizave të shpejta janë të aksesueshme për turistët, mjekët, bizneset, konferencat dhe kërkuesit e vizave për ndihmë mjekësore.

Ju kerkoni Visa e-Turistike në Indi (eVisa Indi or Visa Indian Online) për të dëshmuar vendet dhe përvojat e mahnitshme si turist i huaj në Indi. Përndryshe, ju mund të vizitoni Indinë në një Visa e-Biznesi në Indi dhe duan të bëjnë pak argëtim dhe ndonjë gjë në Indinë veriore dhe ultësirat e Himalajeve. Të Autoriteti Indian i Imigracionit inkurajon vizitorët në Indi për të aplikuar Viza Indiane Online (India e-Visa) në vend se të vizitoni Konsullatën Indiane ose Ambasadën Indiane.

Çfarë konsiderohet si emergjencë apo urgjente?

Një emergjencë është kur ndodh një ngjarje e pakëndshme ose e paparashikuar, siç është sëmundja e papritur, humbja e jetës ose ngjarje të tjera që kërkojnë praninë tuaj të menjëhershme në Indi, siç është paraqitja në gjykatë.

Urgjenca është kur dikush dëshiron të vizitojë Indinë për qëllime turistike, biznesi ose mjekësore dhe nuk mund të ndjekë procedurat rutinë të vizave.

Ekipet tona punojnë gjatë pushimeve, pas orarit të punës dhe gjatë fundjavave për të siguruar që ata që kërkojnë një viza indiane urgjente mund të marrë të njëjtën në kohën më të shkurtër të mundshme. Ju mund ta merrni vizën tuaj brenda 24 deri në 72 orë.

Koha e saktë e mbërritjes varet nga vëllimi i rasteve të tilla në dispozicion në çdo moment të caktuar kohor. Ne e kuptojmë që ju duhet të merrni vizën indiane në rast urgjence në një kohë të shpejtë.

Ne bëjmë çdo përpjekje për të reduktuar këtë periudhë. Një viza indiane urgjente përpunohet nëpërmjet një ekipi të shpejtë që punon gjatë gjithë kohës.

Gjërat që duhen marrë parasysh gjatë aplikimit për një vizë turistike urgjente në Indi:

 • An vizë indiane emergjente në internet mund t'ju kërkojë të kontaktoni zyrën e ndihmës për viza indiane.
 • Nëse duhet të ketë miratim të brendshëm nga menaxhmenti
 • Ju mund të paguani një tarifë shtesë për të përfituar nga ky shërbim.
 • Ju mund të duhet të vizitoni ambasadën ose konsullatën indiane në rast të vdekjes së një të afërmi për të aplikuar për një vizë emergjente.
 • Ditët e vetme kur një vizë emergjente nuk përpunon është festat kombëtare indiane.
 • Ju nuk duhet të aplikoni për shumë aplikacione njëkohësisht.
 • Ambasada indiane do të merret vetëm me raste të tilla si - vdekja ose sëmundja e një të afërmi, dhe për qëllime, si turistike, biznesi, mjekësore dhe konferenca. Ju mund të aplikoni përmes kësaj faqeje interneti.
 •  Pas pagesës së tarifës së vizës, do t'ju duhet të siguroni një fotografi dhe një kopje të pasaportës.
 • Ju do të dërgoheni një viza indiane urgjente pas miratimit me email, 
 • Ju mund të merrni një kopje të butë ose printim letre në aeroport.
 • An vizë indiane emergjente online është e vlefshme në të gjitha portet indiane të hyrjes të autorizuara me viza.

LEXO MË SHUMË:

I konsideruar si një shtet natyror i ruajtur mirë i Indisë, i cili është gjithashtu një nga shtetet më të pasura të vendit, shteti i Sikkim është diku ku mund të dëshironi të zgjasni përgjithmonë dhe të vazhdoni të rimarrë këtë fytyrë të mrekullueshme të Himalajeve indiane. Mësoni më shumë në Shteti i mrekullueshëm i Sikkim në Himalajet Lindore.

Gjërat që duhet të mbani mend gjatë aplikimit për vizë urgjente në Indi:

Në kontrast me kategoritë e tjera të vizave, marrja e një vize urgjente indiane të afirmuar është më e mundimshme. Në rastet klinike dhe të vdekjes, do t'ju kërkohet t'u jepni autoriteteve një letër dublikatë nga klinika mjekësore për të demonstruar sëmundjen ose vdekjen. Nëse nuk arrini ta bëni këtë, juaji aplikimi për vizë emergjente do të shkarkohet.

Merrni përgjegjësinë për dhënien e hollësive të duhura, si adresa juaj e emailit, numri i kontaktit dhe korrieri social, për qëllime korrespondence. Të Aplikim urgjent për vizë indiane nuk trajtohet në raste kombëtare si dita e republikës, dita e pavarësisë, Gandhi Jayanti, etj.

Nëse një aplikant ka më shumë se një identifikim legjitim, një vizë të skaduar, një dëmtim në vizë, në fakt i është dhënë një vizë ose viza të ndryshme në atë pikë, aplikimi i tyre mund të zgjasë deri në KATËR ditë për të përfunduar përpunimin. Qeveria indiane ka autoritetin përfundimtar për të vendosur mbi një aplikim të paraqitur në këtë faqe zyrtare.

Të dhënat që kërkohen për të aplikuar për një vizë urgjente në Indi:

 Siç u diskutua, ju duhet të paraqisni raporte të dyfishta që tregojnë sëmundjen ose vdekjen e të afërmit ose të afërmit tuaj, dhe një kopje të skanuar të pasaportës suaj me vlefshmëri GJASHTË muaj me DY faqe boshe. Kontrolloni kërkesat e pasaportës për vizë indiane dhe kërkesat e fotografisë për vizë indiane për më shumë detaje. Ju mund të përdorni një foto të marrë nga një celular për këtë arsye.

LEXO MË SHUMË:

Rastet e musoneve në Indi janë padyshim një përvojë e jetës pasi zonat magjepsëse ju lënë të hipnotizuar me madhështinë e tyre. Mësoni më shumë në Musonet në Indi për Turistët.

Si do ta merrni E-Vizën Urgjente Indiane?

Ndryshe nga kategoritë e tjera të vizave, viza urgjente indiane ose Viza emergjente indiane jepet në pamje. Viza do të ruhet në sistem pasi nuk është vulë fizike në pasaportë. Oficerët e imigracionit mund të kontrollojnë vlefshmërinë e tij në terminalet e aeroportit ose portit detar që përdorni për të hyrë në Indi. Një gjë që duhet të keni parasysh është se duhet të zgjidhni terminalin ajror që është më afër objektivit tuaj të synuar në Indi. Më poshtë është përmbledhja e vendeve, banorët e të cilëve janë të kualifikuar për një viza indiane urgjente or Viza emergjente indiane.

 1. Shqipëri
 2. Andorra
 3. Angolë
 4. Anguilla
 5. Antigua dhe Barbuda
 6. Argjentinë
 7. Armeni
 8. Aruba
 9. Australi
 10. Austri
 11. Azerbaixhan
 12. Bahamas
 13. Barbados
 14. Bjellorusi
 15. Belgjikë
 16. Belize
 17. benin
 18. Bolivi
 19. Bosnja dhe Hercegovina
 20. Botsvanë
 21. Brazil
 22. Brunei
 23. Bullgari
 24. Burundi
 25. Kamboxhi
 26. Kamerun
 27. Kanadë
 28. Cape Verde
 29. Cayman Island
 30. Kili
 31. Kinë
 32. Kinë- SAR Makau
 33. Kolumbi
 34. Komora
 35. Ishujt Kuk
 36. Kostarikë
 37. Cote D'Ivoire
 38. Kroacia
 39. Kubë
 40. Qipro
 41. Republika Çeke
 42. Danimarkë
 43. Djibouti
 44. Dominica
 45. Republika Domenikane
 46. Timori Lindor
 47. Ekuador
 48. El Salvador
 49. Eritrea
 50. Estoni
 51. Fiji
 52. Finlandë
 53. Francë
 54. Gabon
 55. Gambia
 56. Gjeorgji
 57. Gjermani
 58. Gana
 59. Greqi
 60. grenada
 61. Guatemala
 62. Guine
 63. Guajana
 64. Haiti
 65. Honduras
 66. Hong Kong
 67. Hungari
 68. Islandë
 69. Indonezi
 70. Iran
 71. Irlandë
 72. Izrael
 73. Itali
 74. Xhamaika
 75. Japoni
 76. Jordan
 77. Kazahstan
 78. Kenya
 79. Qiribati
 80. Kirgistan
 81. Laos
 82. Letoni
 83. Lesoto
 84. Liberi
 85. Lihtenshtajni
 86. Lituani
 87. Luksemburg
 88. Maqedoni
 89. Madagaskar
 90. Malawi
 91. Malaysia
 92. mali
 93. Maltë
 94. Ishujt Marshall
 95. Lojra
 96. Meksikë
 97. Mikronezi
 98. Moldovë
 99. Monaco
 100. Mongoli
 101. Mali i Zi
 102. Montserrati
 103. Mozambik
 104. Myanmar
 105. Namibia
 106. Naurua
 107. Holandë
 108. Zelanda e Re
 109. Nikaragua
 110. Republika e Nigerit
 111. Ishulli Niue
 112. Norvegji
 113. Oman
 114. Palau
 115. Palestinë
 116. Panama
 117. Papua Guinea e Re
 118. Paraguaj
 119. Peru
 120. Filipinet
 121. Poloni
 122. Portugali
 123. Qatar
 124. Republika e Koresë
 125. Rumani
 126. Rusi
 127. Rwanda
 128. Shën Kristofori dhe Nevisi
 129. Saint Lucia
 130. Shën Vincenti dhe Grenadinet
 131. Samoa
 132. San Marino
 133. Arabia Saudite
 134. Senegal
 135. Serbia
 136. Seychelles
 137. Sierra Leone
 138. Singapore
 139. Slovakia
 140. Slovenia
 141. Ishujt Solomon
 142. Afrika e Jugut
 143. Spanjë
 144. Sri Lanka
 145. Suriname
 146. Swaziland
 147. Suedi
 148. Zvicër
 149. Taiwan
 150. Taxhikistan
 151. Tanzania
 152. Tajlandë
 153. karrocë me dy rrota
 154. Trinidad dhe Tobago
 155. Turkët dhe Kaikosin Isl
 156. Tuvalu
 157. uganda
 158. Ukrainë
 159. Emiratet e Bashkuara Arabe
 160. Mbretëria e Bashkuar
 161. Uruguay
 162. SHBA
 163. Uzbekistan
 164. Vanuatu
 165. Qyteti i Vatikanit - Selia e Shenjtë
 166. Venezuela
 167. Vietnam
 168. Zambia
 169. Zimbabve

Nëse keni ndonjë dyshim ose pyetje, kontaktoni Mbështetja e klientit për viza indiane për një viza indiane urgjente. Sigurohuni që keni kontrolluar pranueshmërinë për vizën tuaj elektronike indiane. Qytetarët e Shteteve të Bashkuara, qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar, qytetarët australianë dhe shtetasit gjermanë mund të aplikojnë në internet për një vizë elektronike indiane.

LEXO MË SHUMË:
Kultura, sharmi natyror dhe rajonet e paprekura të Nagaland të vendosura në anën verilindore të vendit do ta bëjnë këtë vend t'ju duket si një nga shtetet më mikpritëse në vend. Mësoni më shumë në Udhëzues udhëtimi për në Nagaland, Indi.


Qytetarë të shumë vendeve përfshirë SHBA, Francë, Danimarkë, Gjermani, Spanjë, Itali kanë të drejtë për India e-Visa(Indian Visa Online). Ju mund të aplikoni për Aplikimi Online e-Visa Indian të drejtë këtu.

Nëse keni ndonjë dyshim ose keni nevojë për ndihmë për udhëtimin tuaj në Indi ose Indi e-Visa, kontaktoni Tavolinë Ndihme Vizash Indiane për mbështetje dhe udhëzim.