• AnglishtfrancezgjermanishtitalishtSpanjisht
 • APLIKONI VIZA INDIANE

Viza Indiane Në Arritje

Indian Visa On Arrival është një vizë e re elektronike e cila lejon vizitorët e mundshëm të aplikojnë vetëm për Visa pa një vizitë në Ambasadën Indiane. Viza Turistike Indiane, Viza e Biznesit Indian dhe Visa Mjekësore Indian tani janë në dispozicion në internet.

Kur Qeveria e Indisë sapo filloi të modifikojë Vizën e saj politikë prezantoi një Visa të re Indian (eVisa India) që e quajti Elektronike E-Visa turistike indiane në Mbërritjen (eVisa India Tourist) i cili lejoi qytetarët e shumë pak vendeve të aplikojnë për Vizën e Indisë në Mbërritje në internet nëse po planifikonin të vizitonin vendin si turistë për qëllime të ndonjë gjëje argëtuese dhe rekreative. Por pas një rishikimi të plotë të politikës së Vizave Indiane, India Visa në Mbërritje që nga viti 2015 është zgjeruar për vizitorët që vijnë në Indi për qëllime biznesi dhe trajtimi mjekësor, si dhe në E-Visa e Biznesit Indian E-Visa Mjekësore Indiane. Kjo Vizë e Re Indiane në Arritje ose e-Visa Indiane, siç njihet ndryshe, mund të aplikohet për në internet, është në dispozicion në shumë vende të tjera dhe është mënyra më e lehtë dhe më e përshtatshme për të vizituar Indinë. Ju mund të aplikoni për Visa të Re në Mbërritje për Indi ose Indian e-Visa në internet këtu pa pasur nevojë për të vizituar ambasadën tuaj lokale indiane për të marrë të njëjtën gjë.

E-viza indiane është një proces plotësisht online, me pagesa që bëhet në internet dhe marrjen e e-Visa indiane të marrë me email.

 

Çfarë do t'ju bëjë të kualifikueshëm për Vizën e Re të Indisë në Mbërritje ose Vizitën e-Indiane?

Visa e-Indiane në Mbërritje

Ju do të kualifikoheni për Vizën e Re të Indisë në Arritje ose e-Vizën Indian nëse:

 • Ju jeni një qytetar i cilitdo prej 180+ vendeve qytetarët e të cilëve janë kualifikohen për Vizën Indiane;
 • Nëse qëllimi i vizitës suaj nuk është puna ose punësimi, por ose ”
  • turizmi,
  • Lidhur me biznesin, ose
  • Për trajtim mjekësordhe
 • Ju jeni nuk planifikon të qëndrojë në Indi për më shumë se 180 ditë në të njëjtën kohë;
 • Ju do të hyni në vend vetëm përmes disa Postave të Autorizuara të Kontrollit të Emigracionit të cilat përfshijnë 28 aeroporte dhe 5 porte detare.

Ekzistojnë katër lloje të ndryshme të e-vizave indiane ose vizave të reja në mbërritjen për në Indi, të cilat janë e-viza turistike, e-viza biznesi, e-vizë mjekësore dhe shoqëruese e-vizë mjekësore dhe gjithashtu duhet të plotësoni të drejtën për t'u kualifikuar kushte specifike për llojin e vizave midis këtyre për të cilat po aplikoni. Vini re se nuk ju nevojitet kjo Visa nëse thjesht po planifikoni të qëndroni në aeroport për një ndërrim ose transferim.

 

Kërkesat për Vizën e Re të Indisë në Arritjen ose e-Vizën Indiane:

Pavarësisht llojit të Vizës së Re të Indisë mbi Arritjen që po planifikoni, këtu mund të gjeni të gjitha detajet siç jepen nga Qeveria e Indisë

 • Një kopje elektronike ose e skanuar e faqes së parë (biografike) të pasaportës së vizitorit, e cila duhet të jetë Pasaporta standarde, dhe i cili duhet të mbetet i vlefshëm për të paktën 6 muaj nga data e hyrjes në Indi, përndryshe do të duhet të rinovoni pasaportën tuaj.
  • Ju gjithashtu duhet të siguroheni që Pasaporta juaj të ketë dy faqe të zbrazëta, të cilat nuk do të shiheshin në internet, por oficerëve të kufirit në aeroport do t'u duhen dy faqet bosh për të vulosur hyrjen / daljen.
  • Kërkesat për Foto e-Visa Indian duhet të respektohet.
 • Një kopje e vizitorit të fundit foto me ngjyra në stilin e pasaportës (vetëm e fytyrës, dhe mund të merret me telefon)
 • Një punë adresë e-mail
 • A kartë debiti ose kartë krediti për pagesën e tarifave të aplikimit indian për e-Visa.
 • A biletë kthyese ose tutje jashtë Indisë.
 • Kërkesat specifike për llojin e e-vizave indiane ju po aplikoni.

Aplikimi për Vizën e Re të Indisë në Arritjen ose e-Vizën Indiane:

Ju duhet të aplikoni për Visa të Re në Mbërritje për Indi ose e-Visa Indian të paktën 4-7 ditë para fluturimit ose datës së hyrjes në vend. Në shumicën e rasteve, nuk duhet të duhen më shumë se 4 ditë që aplikimi juaj Visa të aprovohet, por në disa raste mund të zgjasë deri në 7 ditë. Ju nuk do të merrni Vizën e Re të Indisë në Mbërritje në aeroport pasi nuk ka ekuivalent letre për të, por do të duhet të aplikoni për të në internet dhe të paguani edhe atë në internet. Sapo të miratohet aplikimi juaj për Vizë të Re në Mbërritjen për në Indi ose e-Visa, ju do ta merrni atë në kopje të butë dhe thjesht do të duhet ta mbani atë kopje të butë ose një shtypje me vete në aeroport.

Përfundim për Vizën Indian Në Mbërritje

Nëse i plotësoni të gjitha kërkesat e Vizave Indiane në Arritje ose e-Visa Indian dhe plotësoni të gjitha kushtet e pranueshmërisë për të njëjtën gjë si dhe keni dokumentet e kërkuara specifike për llojin e Visa India mbi Arritjen ose e-Visa Indian për të cilën po aplikoni atëherë ju do të jeni në gjendje të aplikoni me lehtësi për Visa Indiane, të cilit Formulari i aplikimit për e-vizë indiane është mjaft e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë. Ju nuk duhet të gjeni ndonjë vështirësi në aplikimin dhe marrjen e Vizës Indiane. Nëse, megjithatë, keni më shumë dyshime në lidhje me procedurën dhe keni nevojë për ndonjë ndihmë me të njëjtën gjë ose kërkoni ndonjë sqarim tjetër që duhet tavolinë ndihme për e-Visa India për mbështetje dhe udhëzim.

Nëse po vini dhe kërkoni udhëzime mbi dokumentacionin, Kërkesat e Dokumentit e-Visa Indian e mbulon këtë në detaje

Nëse jeni pasagjer i Anijes së Lundrimit dhe planifikoni të vini përmes rrugës detare, atëherë udhëzoni për Indian Visa Online (e-Visa India) për Anijen e Lundrimit pasagjerët janë në dispozicion.