• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Titik Kaluar e-Visa India sareng Aturan

Sakumaha aturan Otoritas Imigrasi India pikeun e-Visa India atanapi Visa India Éléktronik, anjeun ayeuna kéngingkeun India ti e-Visa ku hawa, ku karéta, ku beus atanapi ku pelayaran, upami anjeun parantos ngalamar Wisata e-Visa pikeun India or Usaha e-Visa pikeun India or Médis e-Visa pikeun India. Anjeun tiasa kaluar ti India via 1 di handap ieu disebutkeun palabuan udara atanapi seaport.

Upami anjeun ngagaduhan sababaraha éntri Visa maka anjeun diijinkeun kaluar liwat bandara atanapi pelabuhan anu béda. Anjeun teu kedah angkat ngalangkungan titik anu sami kaluar atanapi lebet pikeun kunjungan salajengna.

Daptar bandara sareng kapal laut anu bakal dirévisi unggal sababaraha bulan, teras tetep mariksa daptar ieu dina situs web ieu sareng tetenggerna.

Daptar ieu bakal dirévisi sareng langkung seueur bandara sareng palabuan laut bakal ditambihan dina sababaraha bulan ka payun sakumaha anu didikte ku Otoritas Imigrasi India.

Di handap ieu mangrupakeun otorisasi Imigrasi Check Points (ICPs) pikeun kaluar ti India. (34 Bandara, Land Imigrasi Cék Point, 31 Seaports, 5 Rel Cék Point). Éntri ka India nganggo Visa India éléktronik (e-Visa India) masih diidinan ku ngan ukur 2 alat angkutan - bandara atanapi ngalangkungan kapal pesiar.

Kaluar Poin

Bandara anu Ditunjuk pikeun Kaluar

  • Ahmedabad
  • Amritsar
  • Bagdogra
  • Bengaluru
  • Bhubaneshwar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Chandigarh
  • Cochin
  • Coimbatore
  • Cirebon
  • Gaya
  • Goa
  • Guwahati
  • Cimahi
  • Jaipur
  • Kannur
  • Kalkuta
  • Lucknow
  • Madurai
  • Mangalore
  • Sukabumi
  • Nagpur
  • port Blair
  • neundeun
  • Srinagar
  • surat 
  • Tiruchirapalli
  • Tirupati
  • Trivandrum
  • Varanasi
  • Vijayawada
  • Vishakhapatnam

Ditunjuk Pelabuhan pikeun Kaluar

  • alang
  • Bedi bunder
  • Bhavnagar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Cochin
  • Cuddalore
  • Kakinada
  • Kandla
  • Kalkuta
  • Mandvi
  • Pelabuhan Mormagoa
  • Seaport Sukabumi
  • Nagapattinum
  • Nusa Galuh
  • Paradeep
  • Porbandar
  • port Blair
  • Tuticorin
  • Vishakapatnam
  • Anyar Mangalore
  • Vizhinjam
  • Agati sareng Pulau Minicoy Lakshdwip UT
  • Vallarpadam
  • Mundra
  • Krishnapatnam
  • Dhubri
  • Pandu
  • Nagaon
  • Karimganj
  • Kattupalli

Titik Cék Imigrasi Bumi

  • Jalan Attari
  • Akhaura
  • Banbasa
  • Changrabandha
  • Dalu
  • Dawki
  • Dhalaighat
  • Gauriphanta
  • Ghojadinga
  • Haridaspur
  • hili
  • Jaigaon
  • Jogbani
  • Kailashahar
  • Karimgang
  • Khowal
  • Lalgolaghat
  • Mahadipur
  • Mankachar
  • Tambih deui
  • Muhurighat
  • Radhikapur
  • ragna
  • Ranigunj
  • Raxaul
  • Rupaidiha
  • Kamana
  • Sonouli
  • Srimantapur
  • Sutarkandi
  • Phulbari
  • Kawarpuchia
  • Zorinpuri
  • Zokhawthar

Titik Cék Imigrasi Rel

  • Mun Check Check Rail Rail
  • Pos Cék Rel Attari
  • Gede Rail sareng Jalan Cék
  • Pos Cék Haridaspur
  • Pos Rél Chitpur

Pencét di dieu pikeun ningali daptar lengkep di dieu bandara entri otorisasi sareng bandara anu diijinkeun dina e-Visa India (India Visa Online).

Pencét di dieu pikeun diajar ngeunaan Syarat Dokumén e-Visa India.


Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.