• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Daptar pariksa Visa Usaha India

Visa Usaha India

Visa e-Business India tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan komérsial atanapi bisnis. Pikeun kéngingkeun visa bisnis ieu pikeun India, anu ngumbara peryogi paspor anu valid.

Upami anjeun ngarencanakeun badé nganjang ka India sareng tujuan utami anjeun pikeun perjalanan mangrupikeun bisnis atanapi komérsial, maka anjeun kedah ngadaptar Visa e-Usaha India. The Usaha e-Visa pikeun India nyaéta dokumén resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngarambat di India pikeun tujuan komersil atanapi bisnis sapertos ngadatangan rapat téknis / bisnis, milu paméran, pameran bisnis / dagang jsb.

Penting pikeun dicatet yén anjeun henteu kedah sumping ka India nganggo e-Visa Wisata (atanapi e-Tourist Visa) sareng ngalaksanakeun kagiatan bisnis. The e-Wisata Visa dimaksudkeun pikeun tujuan utama pariwisata sareng henteu ngijinkeun kagiatan bisnis. Otoritas Imigrasi India ngagampangkeun pikeun ngalamar Visa Usaha ka India sacara online sareng nampi sacara éléktronik ku email. Sateuacan anjeun ngalamar Visa e-Usaha India mastikeun yén anjeun sadar kana dokumén penting diperlukeun sarta kami nutupan ieu dina daptar di handap. Dina ahir tulisan ieu, anjeun tiasa ngalamar India e-Business Visa kalayan kapercayaan.

Daptar Cék Dokumén pikeun India e-Business Visa

  1. paspor - Paspor kudu valid pikeun sahenteuna 6 bulan ti tanggal miang.
  2. Scan halaman Émbaran paspor - Anjeun peryogi salinan éléktronik halaman biografi - boh poto kualitas luhur atanapi scan. Anjeun bakal diperyogikeun pikeun unggah ieu salaku bagian tina prosés Aplikasi Visa Usaha India.
  3. Poto Wajah Digital - Anjeun bakal diperyogikeun unggah poto digital salaku bagian tina prosés aplikasi pikeun Indian Business Visa online. Poto kedah jelas nunjukkeun raut anjeun.
    Tip anu mangpaat -
    a. Entong nganggo deui poto tina paspor anjeun.
    b. Meunangkeun poto anjeun sorangan dina témbok polos nganggo telepon atanapi kaméra.
    Anjeun tiasa maca sacara rinci ngeunaan Pangabutuh Foto Visa India jeung Syarat Paspor India Visa.
  4. Salin kartu Bisnis - Anjeun ogé kedah unggah salinan kartu bisnis anjeun. Upami anjeun teu gaduh kartu bisnis, anjeun ogé tiasa nyayogikeun surat bisnis ti mitra India anu ngajelaskeun saratna.
    Tip anu mangpaat -
    Upami anjeun henteu ngagaduhan kartu nama, sahenteuna anjeun tiasa nyayogikeun nami bisnis, email sareng tanda tangan.
    contona:

    John Doe
    Diréktur pelaksana
    Organisasi Foobar
    Jalan Ratu
    Sydney 6011
    Australia
    [email dijaga]
    mob: + 61-323-889774
  5. Detil ngeunaan perusahaan India - Kusabab anjeun nganjang ka mitra bisnis anjeun di India, anjeun kedah gaduh rinci ngeunaan bisnis India sapertos nami perusahaan, alamat perusahaan sareng halaman wéb perusahaan.

Sarat penting sanésna:

6. Alamat email:: Anjeun kudu boga alamat surélék nu sah nu bakal dipaké salila aplikasi diprosés. Sakali Visa e-Business India anjeun dikaluarkeun, éta bakal dikirim ka alamat email ieu anu anjeun parantos nyayogikeun dina aplikasi anjeun.

7. Kartu kiridit / debit atanapi akun Paypal: Pastikeun anjeun gaduh kartu Debit/Kredit (bisa jadi Visa/MasterCard/Amex) atawa malah akun UnionPay atawa PayPal pikeun mayar tur boga dana cukup.

Tip anu mangpaat -
a. Nalika pamayaran dilakukeun nganggo gateway pamayaran Secure PayPal, anjeun tiasa nganggo Debit atanapi CreditCard anjeun pikeun mayar. Anjeun teu kedah gaduh akun PayPal.

Sabaraha lami pikeun Visa e-Bisnis India valid?

Visa Usaha India sah kanggo jumlahna 365 dinten ti tanggal dikaluarkeun. Maksimum tetep di India dina Business e-Visa (atanapi Business Online Visa) jumlahna 180 dinten sareng éta mangrupikeun sababaraha éntri Visa.

Kagiatan mana anu diijinkeun dina e-Visa Bisnis India?

  • Nyiapkeun usaha industri / bisnis.
  • Jual / beuli / dagang.
  • Hadiran rapat téknis / bisnis.
  • Ngarekrut tanaga tanaga.
  • Ilubiung dina paméran, pameran bisnis / perdagangan.
  • Ahli / spesialis dina hubungan sareng proyek anu lumangsung.
  • Ngalaksanakeun wisata.

Upami anjeun pertama kali nganjang bisnis ka India, langkung seueur terang Tip pikeun Anu Datang Usaha.