• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Visa Wisata India 5 Taun pikeun Warga AS

5 Taun India Wisata Visa ti

Kelayakan Visa Wisata India

Platform pangsaéna pikeun ngalamar visa turis India pikeun warga AS. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal biaya visa wisata India sareng sarat anu sanés, kunjungan halaman wéb ayeuna. The India Tourist eVisa mangrupikeun dokumen resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngarambat di India sareng dikaitkeun sacara éléktronik ka paspor anjeun.

Otoritas Imigrasi India ngarobih kabijakan Visa Wisata dina Séptémber 2019. Pikeun ngawujudkeun visi Perdana Menteri Narendra Modi pikeun ngagandakeun jumlah wisatawan anu datang ka India ti Amérika Serikat, menteri pariwisata Prahlad Singh Patel ngumumkeun sababaraha parobihan kana Visa Online India. .

Ditiupkeun ti Séptémber 2019, Visa Turis India jangka panjang 5 (India e-Visa) ayeuna sayogi pikeun wisatawan dina paspor Amérika Serikat anu hoyong nganjang ka India sababaraha kali dina jangka waktu 5 taun.
Tulisan éta nyertakeun validitas sareng dokumén anu diperyogikeun pikeun Visa Wisata 5 taun sareng atraksi luhur pikeun Amérika.

Taj Mahal, Agra, India

Visa Wisata India pikeun warga AS sayogi dina kategori ieu:

Visa Wisata India 30 dinten: Visa éntri ganda valid salami 30 dinten ti tanggal lebet di India.

Visa Wisata India salami 1 Taun (atanapi 365 dinten): Sababaraha visa éntri sah pikeun 365 dinten ti tanggal dibéré e-Visa.

Visa Wisata India salami 5 Taun (atanapi 60 bulan): Sababaraha visa éntri valid pikeun valid salami 5 taun ti saprak tanggal e-Visa.

Sadaya visa anu disebatkeun di luhur henteu tiasa diperpanjang sareng henteu tiasa dirobih. Upami anjeun parantos ngalamar sareng mayar Visa Wisata 1 taun, anjeun moal tiasa ngarobih atanapi ningkatkeun éta kana Visa 5 taun.

Bewara Tetep Visa e-Wisata 5 Taun pikeun Warga AS

keur Panyekel paspor Amérika Serikat tetep tetep salami unggal éntri henteu kedah langkung ti 180 dinten.

Visa e-Turis 5 taun biasana dikaluarkeun dina 96 jam. Nanging disarankeun pikeun nerapkeun saminggu sateuacanna hiber anjeun.

Kagiatan mana anu diidinan dina Visa Wisata India 5 Taun pikeun warga AS?

Visa Wisata India dipasihkeun ka jalma anu badé angkat ka India pikeun 1 atanapi langkung alesan ieu:

  • Perjalanan kanggo hiburan atanapi wisata
  • Perjalanan kanggo ngadatangan babaturan, kulawarga atanapi baraya
  • Perjalanan nyaéta ngiringan program yoga jangka pondok
India spiritual

Baca leuwih seueur tentang Wisata e-Visa pikeun India

Naon syarat penting pikeun ngalamar Visa Wisata India?

Syarat penting pikeun 5 taun India e-Tourist Visa nyaéta:

  1. Paspor anu sah sahenteuna 6 bulan ti tanggal mimiti kadatangan di India.
  2. ID Email.
  3. Metode anu valid pikeun mayar sapertos kartu debit / kartu kiridit (Visa, MasterCard, Amex dll), UnionPay atanapi Akun Paypal.

Pencét di dieu pikeun diajar ngeunaan Syarat Dokumén e-Visa India.

Macan India

Naon tempat utama anu dipikaresep ku Warga AS di India?

  1. pangalaman Taj Mahal di Agra- Taj Mahal teu perlu bubuka, tugu finest ngagambarkeun cinta jeung bakti. Agra ogé boasts loba monumen histoical séjén jaman Mughal sarta kota brimming kalawan budaya jeung warisan.
  2. Ladakh atanapi Little Tibet - Ladakh mangrupakeun atraksi utama alatan kaéndahan luar biasa tur budaya na. Tempatna di Jammu sareng Kashmir, éta gaduh cuaca anu saé sareng seueur bumi kuno Biara Budha.
  3. Sikkim - Sikkim mangrupikeun salah sahiji nagara bagian India anu langkung alit sareng pangleutikna. Tempatna di dasar Himalaya, dikurilingan ku pagunungan anu indah sareng gaduh campuran warna-warni budaya Tibét sareng Budha.
  4. Kerala - Kerala nawiskeun pantai anu tenang, Resor Ayurveda jeung spa alam. Éta kedah didatangan pikeun wisatawan Amérika sareng sampurna pikeun pasangan atanapi liburan kulawarga. Kerala ogé nawiskeun para wisatawan perkebunan tea sareng rempah-rempah.
  5. Kapuloan Andaman sareng Nikobar - pantai éndah pikeun lounge on, olahraga cai, seafood endah tur delectable, Safari gajah ka laut-leumpang sababaraha atraksi atraksi warni tur endah ieu.
  6. Perkebunan laut anu subur di Darjeeling - Darjeeling Himalaya Railway mangrupikeun situs warisan dunya. Kasohor dunya pikeun tea na, Happy Valley Tea Estate mangrupikeun atraksi wisata anu kasohor. Rasa sareng seungit Teh Darjeeling teu kedah sono.
  7. Laut benteng sareng istana Jaipur - Jaipur populér pikeun monumen sajarah na. Sababaraha karaton jeung benteng kawas Istana Kota, Amer na Jaigarh Fort, Observatorium Jantar Mantar; situs warisan dunya sareng Kuil Lakshmi-Narayan
  8. A hub spiritual Rishikesh - Tempat anu idéal di suku gunung Himalaya pikeun ngaraosan pangalaman spiritual sareng penyembuhan dina bentuk seueur ashram ogé kuil. Rishikesh ogé kasohor sababaraha Program yoga. Pikeun urang Amerika sareng anu resep musik, "Maharishi Mahesh Yogi Ashram" mangrupikeun tempat anu penting pisan kusabab kanyataan yén The Beatles nganjang ka tempat éta dina taun 1960-an.