• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

5 Taun e-Turis Visa

Warga asing hoyong pisan nganjang ka India pikeun jalan-jalan atanapi rekreasi, kunjungan kasual pendak sareng rerencangan sareng kulawarga atanapi program Yoga jangka pondok tiasa ngalamar 5-taun Visa e-Turis India.

Otoritas Imigrasi India parantos ngarobih kawijakan Visa e-Tourist maranéhanana ti Séptémber 2019. Pikeun ngawujudkeun visi Perdana Menteri Narendra Modi pikeun ngagandakeun jumlah wisatawan anu datang ka India, boh domestik sareng asing dina 5 taun, menteri pariwisata Prahlad Singh Patel ngumumkeun a spate parobahan ka India Online Visa. Menteri negeskeun éta urang kedah ngarobih anggapan turis asing anu datang ka India sareng damel babarengan pikeun éta.

Jenis visa India

Janten mulai ti Séptémber 2019, Visa Turis India 5 taun jangka panjang (India e-Visa) ayeuna sayogi pikeun turis asing anu hoyong nganjang ka India sababaraha kali dina jangka waktu 5 taun.

Visa e-Turis ayeuna sayogi dina kategori ieu:

e-Wisata Visa 30 dinten: Visa éntri ganda valid salami 30 dinten ti tanggal lebet di India.

e-Turis Visa salami 1 Taun (atanapi 365 dinten): Sababaraha visa éntri sah pikeun 365 dinten ti tanggal dibéré e-Visa.

e-Turis Visa salami 5 Taun (atanapi 60 bulan): Sababaraha visa éntri valid pikeun valid salami 5 taun ti saprak tanggal e-Visa.

Sadaya visa anu disebatkeun di luhur henteu tiasa diperpanjang sareng henteu tiasa dirobih. Upami anjeun parantos ngalamar sareng mayar Visa Wisata 1 taun, anjeun moal tiasa ngarobih atanapi ningkatkeun éta kana Visa 5 taun.

Bewara Tetep Visa e-Wisata 5 Taun

  • Tetep teras salami masing-masing kunjungan moal langkung ti 90 dinten pikeun kabangsaan naon waé, kecuali warga Amérika Serikat, Inggris, Kanada sareng Jepang.
  • Pikeun anu gaduh paspor ti Amérika Serikat, Inggris, Kanada sareng Jepang nu tetep teras salami unggal lebetna henteu langkung ti 180 dinten.

Visa e-Turis 5 taun biasana dikaluarkeun kalayan 96 jam. Nanging disarankeun pikeun nerapkeun 7 dinten sateuacanna tina hiber anjeun.

Naon anu tiasa dianggo Visa e-Turis 5 Taun?

Visa e-wisata India dipasihkeun ka jalma anu badé angkat ka India pikeun 1 atanapi langkung alesan ieu:

  • Perjalanan kanggo hiburan atanapi wisata
  • Perjalanan kanggo ngadatangan babaturan, kulawarga atanapi baraya
  • Perjalanan nyaéta ngiringan program yoga jangka pondok

Baca leuwih seueur tentang Wisata e-Visa pikeun India

Naon sarat penting pikeun kéngingkeun Visa e-Turis 5 taun?

Syarat penting pikeun 5 taun India e-Tourist Visa nyaéta:

  1. Paspor anu sah sahenteuna 6 bulan ti tanggal mimiti kadatangan di India.
  2. ID Email.
  3. Metode anu valid pikeun mayar sapertos kartu debit / kartu kiridit (Visa, MasterCard, Amex dll), UnionPay atanapi Akun Paypal.

Pencét di dieu pikeun diajar ngeunaan Syarat Dokumén e-Visa India.