• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Alesan panolakan e-Visa India sareng kiat anu mangpaat pikeun nyingkahanana

Jenis visa India


Tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun ngahindarkeun hasil anu henteu suksés pikeun Aplikasi e-Visa India anjeun ku kituna anjeun tiasa nerapkeun kalayan percaya diri sareng perjalanan anjeun ka India tiasa henteu repot. Upami anjeun nuturkeun léngkah-léngkah anu digariskeun di handap ieu, maka kamungkinan panolakan pikeun Aplikasi Online Visa India anjeun bakal dikirangan. Anjeun tiasa ngalamar Aplikasi Visa India Ieuh.

Ngartos sarat pikeun e-Visa India atanapi (India Visa Online)

Penting pikeun ngartos heula syarat penting pikeun e-Visa India sateuacan urang diajar ngeunaan panyabab umum panolakan sareng tip pikeun ngahindarkeunana. Sanaos saratna cukup saderhana, persentase leutik aplikasi pikeun India Visa Online masih ditolak.

Sarat penting pikeun e-Visa India nyaéta:

  1. Paspor kedah janten Paspor Biasa (anu sanés Paspor Resmi atanapi Paspor Diplomatik atanapi Paspor Pangungsi atanapi Dokumén Perjalanan naon waé anu sanés) anu sah salami 6 bulan dina waktos éntri.
  2. Anjeun peryogi metode pamayaran anu sah (sapertos kartu debit atanapi Kredit atanapi PayPal) sareng ID Email anu valid
  3. Anjeun teu kedah gaduh riwayat kriminal. Anjeun tiasa maca ngeunaan Kawijakan Visa India di dieu.

Anjeun bisa maca leuwih lengkep tentang Syarat Dokumén Visa India Ieuh.

Ieu mangrupikeun 17 Alesan anu luhur pikeun tampikan e-Visa India sareng tip pikeun nyingkahanana

  1. Nyumput tukang pidana: Nyumputkeun sajarah kriminal anjeun, sanajan leutik dina aplikasi anjeun pikeun India e-Visa. Upami anjeun nyobian nyumputkeun kanyataan ieu ti Otoritas Imigrasi India dina aplikasi India Visa Online anjeun, aplikasi anjeun kamungkinan ditolak.

  2. Henteu nyayogikeun nami lengkep: Ieu mangrupikeun kasalahan umum sareng gampang dihindari tapi hanjakalna mangrupikeun alesan utama pikeun seueur panolakan e-Visa India. Anjeun kedah masihan nami anjeun, nami sareng nami anjeun ngaran tengah, upami anjeun gaduh 1. Ulah make inisial atawa skip ngaran tengah. Conto Tony R Baker atanapi Tony Baker tinimbang Tony Ross Baker sakumaha ditémbongkeun dina paspor.

  3. Aplikasi sababaraha / kaleuleuwihan: Ieu mangrupikeun 1 alesan umum pikeun panolakan e-Visa India. Naon hartosna anjeun kantos ngalamar e-Visa anu masih aktip sareng valid. Conto: Anjeun tiasa ngalamar baheula pikeun Usaha e-Visa pikeun India nu valid pikeun 1 taun sarta ngidinan sababaraha éntri. Atanapi anjeun parantos gaduh 1 Taun atanapi 5 Taun Wisata e-Visa pikeun India éta masih valid tapi anjeun geus leungit surelek atawa print kaluar. Dina skénario ieu, upami anjeun ngalamar deui pikeun e-Visa India maka kamungkinan bakal ditolak sabab dina waktos anu ditangtukeun anjeun ngan ukur diidinan 1 India Visa Online.

  4. Asal Pakistan: Upami anjeun parantos nyebatkeun hubungan naon waé sareng Pakistan ngeunaan kolot anjeun, nini-nini, pasangan atanapi upami anjeun lahir di Pakistan. Dina hal ieu Aplikasi e-Visa India anjeun sigana moal disatujuan sareng anjeun kedah ngalamar Visa India biasa atanapi tradisional ku ngadatangan Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India.

    Anjeun kedah angkat ka Kadutaan India sareng ngalamar visa kertas biasana ku cara ngamimitian prosés Ieuh.

  5. Jenis e-Visa salah: Nalika aya mismatch antara niat utama anjeun nganjang ka India sareng jinis e-Visa India anu anjeun lamar. Conto, alesan utama anjeun nganjang ka India nyaéta bisnis atanapi komersil di alam tapi anjeun ngalamar Visa Wisata. Maksud anjeun kedah cocog sareng jinis visa.

    Diajar ngeunaan jinis e-Visa India anu aya di dieu.

  6. Paspor kadaluarsana geuwat: Paspor anjeun henteu valid salami 6 bulan nalika asup.

  7. Sanés Paspor Biasa: Paspor Pangungsian, Diplomatik sareng Resmi henteu layak pikeun e-Visa India. Anjeun teu tiasa ngalamar India Visa Online sanaos anjeun milik hiji nagara anu layak pikeun e-Visa India. Upami anjeun kedah ngalamar eVisa pikeun India, maka anjeun kedah ngarambat nganggo paspor Biasa. Pikeun sadaya jinis paspor anu sanés, anjeun kedah ngalamar visa tradisional atanapi biasa ngalangkungan Imigrasi India di Konsulat India atanapi Kedubes.

  8. Dana henteu cekap: Otoritas Imigrasi India tiasa naroskeun anjeun ngabuktikeun yén anjeun gaduh dana anu cukup pikeun ngadukung anjeun tetep di India. Gagalna nyayogikeun inpormasi ieu tiasa nyababkeun panolakan e-Visa India.

  9. Poto Beureum Kabur: Poto raray anu dipiharep anjeun bakal dipasihkeun kedah jelas nunjukkeun wajah anjeun ti luhureun sirah anjeun ka gado, éta kedah nyumputkeun bagian mana waé dina ramo anjeun atanapi kabur. Entong nganggo deui poto dina paspor anjeun.
    Poto visa India

    Baca leuwih seueur tentang Pangabutuh Foto Visa India.

  10. Henteu jelas Paspor scan: Halaman pribadi paspor anu ngandung tanggal lahir, nami, sareng nomer paspor, tanggal paspor dikaluarkeun sareng tanggal kadaluwarsa paspor kedah jelas. Pastikeun ogé yén 2 garis di handapeun paspor anu disebut MRZ (Magnetic Readable Zone) henteu dipotong dina salinan scan paspor anjeun atanapi poto anu dicandak tina telepon.

    Paspor Scan pikeun Visa India

    Baca leuwih seueur tentang Syarat Paspor India Visa.

  11. Inpormasi henteu leres: Salian teu nyadiakeun ngaran anjeun persis sakumaha disebutkeun dina paspor anjeun, lamun nyieun kasalahan dina 1 widang paspor dina India e-Visa Aplikasi, lajeng aplikasi Anjeun bisa ditolak. Janten jaga khusus nalika ngeusian widang penting sapertos nomer paspor, tanggal lahir, tempat lahir, nagara paspor jsb.

  12. Rujukan anu salah ti nagara asal: Aplikasi e-Visa India merlukeun Rujukan atanapi kontak ti nagara paspor atanapi nagara asal anjeun. Ieu diperlukeun dina kasus darurat. Upami anjeun warga Australia anu cicing di Dubai atanapi Singapura salami sababaraha taun ka pengker sareng badé nganjang ka India, anjeun tetep kedah nyayogikeun rujukan ti Australia sareng sanés Dubai atanapi Singapura. Rujukan tiasa janten 1 anggota kulawarga atanapi babaturan anjeun.

  13. Paspor lami leungit: Anjeun parantos ngalamar Visa énggal ka India sareng anjeun kaleungitan paspor lami. Upami anjeun ngadaptar e-Visa India kusabab anjeun kaleungitan paspor lami anjeun bakal dipenta pikeun nyayogikeun laporan pulisi paspor anu leungit.

  14. Salah e-Médis Visa: Anjeun nuju nganjang médis ka India sareng ngalamar visa Kadatangan Médis. Pasén kedah ngadaptar pikeun Visa Médis sareng 2 réréncangan atanapi kulawarga tiasa ngiringan penderita Visa Médis dina Visa Pendatang Médis pikeun India.

    Baca tentang Médis e-Visa pikeun India jeung Médis e-Visa pikeun Médis Ieuh.

  15. Leungit Surat ti Rumah Sakit pikeun e-Médis Visa . Surat anu jelas ngeunaan kop surat Rumah Sakit diperyogikeun ti Rumah Sakit pikeun perawatan / prosedur / bedah pikeun pasién anu ngalamar Visa e-Médis.

  16. Sarat Visa e-Business leungit: Visa Bisnis Online pikeun India peryogi inpormasi (kalebet alamat halaman wéb) pikeun kadua perusahaan, perusahaan asing anu ngalamar ogé perusahaan India anu nuju didatangan.

    Baca langkung seueur ngeunaan syarat India eBusiness Visa.

  17. Kartu bisnis leungit: Aplikasi e-Visa India pikeun Usaha ngabutuhkeun kartu bisnis atanapi sahenteuna, tanda tangan email anu nunjukkeun nami perusahaan, sebutan, alamat email sareng nomer telepon. Sababaraha pelamar teu ngahaja masihan fotokopi kartu debit Visa/Mastercard, tapi ieu lepat.

Anjeun parantos nampi e-Visa India tapi masih tiasa ditolak lebetna

Upami anjeun parantos nampi e-Visa India anjeun kalayan status Ditetepkeun, sanaos aya kamungkinan anjeun tiasa dicegah tina iinditan sareng ditolak asup ka India. Sababaraha alesan di antarana:

  • Dikaluarkeun e-Visa India ti Otoritas Imigrasi India henteu cocog sareng detil dina paspor anjeun.
  • Anjeun teu boga 2 kaca kosong atawa kosong dina paspor Anjeun diperlukeun pikeun stamping di bandara. Catet yén anjeun henteu meryogikeun stamping di Konsulat India atanapi Kedubes India.

Pernyataan pamungkas ngeunaan e-Visa India

u Pikeun ngahindarkeun panolakan aplikasi e-Visa India anjeun, anjeun kedah terang sababaraha rinci. Upami anjeun masih gaduh patarosan mangga nyerat [email dijaga] or daptar di dieu pikeun Aplikasi Visa India pikeun prosés aplikasi saderhana, streamline sareng dipandu pikeun ngalamar India Visa Online.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun India e-Visa anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Australia jeung Warga Jerman bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten daptar pikeun e-Visa India saminggu sateuacanna tina hiber anjeun.