• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Proses Aplikasi Visa India pikeun Warga AS

Upami anjeun Warga AS ngarencanakeun nganjang ka India, kéngingkeun eVisa mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun nyepetkeun prosés aplikasi visa anjeun. E-Visa India (India Visa Online) mangrupikeun prosés anu paling repot sareng ngahémat waktos dimana anjeun tiasa pamit ka sadaya dokumen anu aya hubunganana sareng visa, antrian panjang atanapi sering perjalanan ka kantor aplikasi visa mana waé.

Pikeun ngajantenkeun prosés aplikasi visa anjeun saderhana sareng gampang anjeun tiasa nyumponan sadaya syarat visa anjeun ka India langsung tina kanyamanan bumi anjeun. Aplikasi Online Visa India mangrupikeun cara anu lancar, saderhana sareng gampang pikeun kéngingkeun eVisa India (Indian Visa Online) tanpa nganjang ka Kedubes India. Diskusi sanés ngeunaan India Visa Online (eVisa India) katutupan ieu Aplikasi Visa India pikeun Warga AS..

Aplikasi Online Visa India (eVisa India) ti Amérika Serikat | Warga AS

 

Kelayakan pikeun India eVisa Online pikeun Warga AS

eVisa India (Indian Visa Online) dikaluarkeun pikeun warga asing ngan ukur pikeun nganjang ka hiji nagara pikeun waktos anu khusus. Upami anjeun Warga AS ngarencanakeun nganjang ka India pikeun jangka pondok, anjeun tiasa kalayan gampang ngalamar eVisa ka India. Aplikasi Visa India pikeun Warga AS tiasa dieusi online. Baca ngeunaan India Visa Online (eVisa India) eligibility.

Tujuan kunjungan anjeun ka India tiasa kalebet tapi henteu dugi ka:

  1. ngahadiran kursus jangka pondok / mundur di India,
  2. ngahadiran konperénsi / seminar swasta atanapi umum di India,
  3. wisata / kunjungan kasual papanggih babaturan jeung baraya,
  4. naon waé pagawéan sukarela anu henteu ngalibetkeun pamayaran moneter,
  5. perlakuan médis kaasup sagala perlakuan dina sistem India kadokteran.

Salaku Warga AS anjeun kedah ngeusian syarat syarat dasar anu sanés sapertos didaptarkeun di handap dina Aplikasi Visa India:

  1. Paspor sareng sahenteuna genep bulan validitas dina waktos aplikasi eVisa,
  2. Kedah gaduh tikét mulang atanapi tikét perjalanan teras nalika angkat ka India nganggo en eVisa,
  3. Kedah gaduh jumlah moneter anu cekap nalika nganjang ka India nganggo eVisa,
  4. Kedah gaduh paspor individu anu misah sanajan upami budak leutik atanapi murangkalih.

Pikeun langkung rinci kaayaan eligibility pikeun aplikasi India eVisa pariksa wincik eligibility pikeun warga AS disebutkeun dina ieu website.

Kategori pikeun India eVisa (India Visa Online)

Salaku Warga AS Anjeun meureun hoyong nganjang ka India pikeun periode waktu nu tangtu. Gumantung kana tujuan datangna anjeun ti AS anjeun bakal dibéré hiji kategori visa husus. Tujuan kunjungan anjeun ka India kanggo jangka pondok tiasa ngalibetkeun pariwisata, bisnis, konperénsi, médis, darurat jsb.

eVisa anjeun ka India (India Visa Online) tiasa kalebet kana salah sahiji kategori eVisa ieu:

  1. Visa e-wisata India,
  2. Visa e-bisnis India,
  3. Visa médis India jeung Visa rencang e-médis India,
  4. Visa e-konferensi India, Upami anjeun badé nganjang ka India nganggo eVisa India (India Visa Online) anu bakal aya dina kategori di luhur, pastikeun pikeun pariksa syarat anu dipikabutuh pikeun unggal kategori anu didaptarkeun di luhur.

Masing-masing kategori e-visa pikeun nganjang ka India hadir sareng set spésifik durasi sareng hak pikeun tetep di India. Salaku warga AS gumantung kana tujuan datangna anjeun pariksa kaayaan wijaksana kategori disebutkeun dina ramatloka kami.

Léngkah Panawaran pikeun e visa

Aplikasi eVisa anjeun mangrupikeun prosés online anu gampang. Pikeun aplikasi India eVisa kunjungan ka ramatloka pikeun Aplikasi Visa India anu dilarapkeun langsung ka Pamaréntah India. Prosés aplikasi nyaéta prosés opat léngkah anu sederhana. Pikeun ngagampangkeun prosés aplikasi anjeun, simpen sadaya dokumén anu diperyogikeun.

Salaku warga AS nalika ngalamar Aplikasi Visa India (eVisa India) ka India anjeun peryogi,

  1. salinan halaman paspor anjeun dina format pdf pikeun diunggah dina portal Aplikasi Visa India.
  2. Anjeun ogé peryogi salinan scan poto anjeun dina format jpg/jpeg.
  3. Lamun teu bisa unggah poto kontak Méja pitulung Aplikasi Visa India.

Salaku Warga AS pastikeun yén anjeun gaduh sadaya dokumén siap pikeun prosés Aplikasi eVisa India anu gampang. Baca di dieu ngeunaan India eVisa Online syarat dokumén

Aplikasi e-visa anjeun ka India bakal ngalibetkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Panawaran pikeun Aplikasi Visa India Online dina halaman wéb ieu
  2. Mayar biaya aplikasi eVisa India online ngagunakeun salah sahiji metode pamayaran didaptarkeun dina website.
  3. Sakali anjeun gampang mayar biaya aplikasi eVisa online anjeun bakal nampi otorisasi perjalanan éléktronik / ETA dina email anjeun. Pastikeun parios email kadaptar anjeun pikeun verifikasi aplikasi eVisa anjeun ka India.
  4. Salaku léngkah terakhir pikeun aplikasi eVisa anjeun pikeun India, anjeun kedah nyitak dokumén ETA anu ditampi ngalangkungan email anjeun. Candak dokumén ETA anu dicitak di tempat pamariksaan imigrasi pikeun otorisasi dina waktos perjalanan sareng eVisa anjeun bakal dicap dina paspor anjeun.

Pastikeun pikeun pariksa checkpoints imigrasi anu otorisasi di India dimana anjeun tiasa ngarambat nganggo eVisa. Ngan ieu checkpoints imigrasi didaptarkeun dina dina ramatloka ieu narima asupna ngaliwatan eVisa. eVisa anjeun pikeun India ngan bakal lumaku dina checkpoints imigrasi didaptarkeun ieu di India.

eVisa India (India Visa Online) pikeun Warga AS di 2021

Salaku warga AS anjeun panginten hoyong nganjang ka India pikeun sababaraha tujuan anu kalebet pariwisata, nganjang ka anggota kulawarga atanapi baraya atanapi tujuan anu sanés pikeun kunjungan jangka pondok ka nagara éta. Sateuacan dugi ka India pastikeun pariksa protokol Coronavirus panganyarna anu diterbitkeun ku Kamentrian Kaséhatan sareng Karaharjaan Kulawarga, Pamaréntah India.

Pikeun inpo wincik anjeun kudu ngaliwatan éta handap dokumén Kamentrian Kaséhatan jeung Karaharjaan Kulawarga, GOI. Bewara tanggal 20 Oktoberth,2021 ngawengku tungtunan panganyarna pikeun sakabéh wisatawan internasional. Dokumén éta kalebet sadayana pedoman anu aya hubunganana sareng kaséhatan langsung ti ngarencanakeun perjalanan anjeun ka India dugi ka kosan, salami perjalanan sareng pedoman datangna pikeun wisatawan internasional anu sumping ngalangkungan palabuhan laut/darat.

Saméméh anjog ka India pastikeun pikeun pariksa sagala bewara diropéa pikeun travelers internasional ngeunaan ieu website.

Sabaraha lami kanggo kéngingkeun India eVisa (Indian Visa Online) anjeun?

India eVisa mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngarambat ka India pikeun waktos anu pondok. Gumantung kana kategori eVisa anjeun, tiasa waé ti 2 dugi ka 15 dinten pikeun ngolah pamundut eVisa anjeun.

India eVisa anjeun tiasa dumasar kana durasi naon waé sareng sayogi dina sababaraha kategori kalayan mayar harga tetep ditambah biaya jasa kalebet anu bakal gumantung kana waktos waktos sareng tujuan kunjungan anjeun ka India.

Kumaha pariksa status aplikasi eVisa India anjeun?

Anjeun tiasa sacara gampil pariksa status Aplikasi Visa India anjeun ngalangkungan email anu kadaptar anu disayogikeun dina formulir aplikasi eVisa anjeun. Anjeun bakal gampang terang upami aplikasi e-visa anjeun ditolak atanapi ditampi ngalangkungan email dina jangka waktu 72 jam atanapi langkung.

Pikeun inquiries patali eVisa salajengna anjeun tiasa ngahubungan eVisa helpdesk of India Visa Online (eVisa India) di [email dijaga]

Kontak Visa India Online (eVisa India) Pitulung meja pikeun klarifikasi salajengna.