• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Visa India ti Jerman

Syarat Visa India pikeun Warga Jérman

Panawaran pikeun Visa India ti Jerman

E-Visa India ti Jérman

Kelayakan e-Visa India

  • Warga Jérman tiasa ngalamar eVisa India
  • Jérman mangrupikeun anggota peluncuran program e-Visa India
  • Warga Jérman resep éntri gancang nganggo program e-Visa India

Sarat e-Visa sanés

Prosés pikeun Warga Jérman pikeun ngalengkepan Aplikasi e-Visa India

nu Visa India pikeun warga Jerman (Panyekel paspor) geus sadia dina formulir aplikasi éléktronik saprak 2014. Ieu online Proses Aplikasi Visa India anu henteu peryogi formalitas dumasar kertas pikeun réngsé ku warga Jerman. Proses ieu tiasa diaksés dina halaman wéb ieu sacara resmi dirojong ku Pamaréntah India dina rezim eVisa India.

India e-Visa mangrupikeun dokumén resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngarambat di India ka warga Jerman sareng warga nagara pikeun alesan pariwisata, industri perjalanan, kunjungan klinis, konperénsi, yoga, kursus, bengkel, deal sareng bursa, usaha kamanusaan sareng usaha sanésna. adventures on sistem anyar ieu tina E-Visa India.

Visa India ti Jerman tiasa didamel online sareng pelamar tiasa mayar nganggo Euro atawa salah sahiji 135 currencies kaasup Debit/Kredit/Paypal.

Visa India pikeun Warga Jérman tiasa dicandak ku cara anu saderhana sareng gampang. Prosésna saderhana sapertos ngeusian formulir online dina sababaraha menit, gampang pikeun ngalengkepan metode pamayaran dugi ka réngsé Formulir Aplikasi Visa Online India.

Saatos Aplikasi Visa India anjeun dikintunkeun, upami staf kami peryogi bukti tambahan sapertos salinan paspor atanapi poto wajah anjeun, kami bakal nyuhunkeun anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeunana pikeun ngaréspon email kami atanapi unggah dina tanggal anu bakal datang. Urang Méja Pitulung Visa India tiasa ngabantosan anjeun dina 47 basa. Anjeun tiasa ngirim kami inpormasi anjeun online atanapi ku email di [email dijaga]. Pamaréntah India ayeuna ngamungkinkeun eVisa India dieusi pikeun Warga Jérman pikeun kunjungan dugi ka 90 dinten kanggo sababaraha éntri di India.

1. Larapkeun Visa India

2. Nampi e-Visa ku email

3. Lebetkeun India

Naha aya sarat pikeun Warga Jérman ngadatangan Kedubes India dina tahap naon?

Nalika Visa India ti Jerman diterapkeun sacara online, henteu aya sarat dina tahap naon waé pikeun nganjang Kadutaan India atanapi Konsulat India. Sakali eVisa pikeun India ditampi ku email, anjeun tiasa angkat ka Bandara.

anjeun teu kedah nganjang ka Kedubes India pikeun konfirmasi atanapi cap dina paspor. Teu kedah ningali Kedubes India.

India Visa Online kacatet dina sistem komputer pusat tina Pamaréntah India, Petugas Imigrasi tiasa ngaksés inpormasi ieu ti Bandara naon waé di dunya. Nami sareng nomer paspor anjeun sareng Kabangsaan Jerman kacatet dina sistem komputer.

Warga Jérman diwajibkeun pikeun nyimpen salinan email anu ditampi dina Telepon / Komputer / Tablet atanapi salinan dicitak sareng mawa eVisa ka bandara. Aya euweuh sarat cap dina paspor pikeun warga Jerman pikeun éléktronik India Visa Online (eVisa India) anu dikirim dina email.

Naha warga Jerman diperyogikeun pikeun ngirimkeun paspor / poto / dokumén ka Kedubes India?

Henteu, anjeun henteu peryogi kurir naon waé anu diperyogikeun atanapi dokumén pendukung pikeun kéngingkeun e-Visa India. Warga Jérman tiasa ngirim dokumén bukti boh ku email pikeun ngaréspon patarosan ku Patugas Imigrasi atanapi sarat Pamaréntah India ngeunaan anjeun. Aplikasi Visa India atanapi unggah dokumén dina situs wéb ieu upami diperyogikeun pikeun ngadukung Aplikasi Visa India anjeun. Tautan pikeun unggah dokumén anu diperyogikeun pikeun India Visa Online (eVisa India) bakal dikirim ka alamat email pelamar anu disayogikeun dina waktos ngajukeun India Visa Online. Warga Jerman ogé tiasa email langsung ka Meja Pitulung e-Visa India.

Naon pitulung sareng dukungan anu tiasa dipendakan Warga Jérman pikeun ngalebetkeun Visa India Online (India e-Visa)?

Meja Pitulung Visa India

1 tina kaunggulan badag ngalamar Visa India Online tina halaman wéb ieu pikeun Pamaréntah India Visa imigrasi resmi nyaéta Warga Jérman tiasa nyayogikeun kami dokumén pangrojong pikeun anjeun Aplikasi Visa India boh ku email atanapi unggah dina portal. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngirim email ka staf Dukungan Pelanggan Visa India anu ramah di format file naon waé sapertos JPG, TIF, PNG, JPEG, AI, SVG sareng seueur deui ngahémat waktos sareng repot konversi file atanapi komprési file. Ieu idéal pikeun konsumén anu teu teknis savvy sabab kunjungan fisik ka Kedubes India bisa ngakibatkeun tampikan tina Aplikasi Visa India kusabab poto goréng kabur atanapi salinan scan paspor.

Bisi Patugas Imigrasi ti Pamaréntah India meryogikeun dokumén tambahan pikeun ngadukung perjalanan Warga Jérman ka India, teras anjeun tiasa ngaklik tautan ieu ngeunaan naon waé Syarat Dokumén Visa India. Anjeun tiasa maca ngeunaan syarat pikeun dokumén penting di dieu - Syarat Poto Visa India jeung Syarat Paspor India Visa. Anjeun tiasa nyandak poto halaman paspor anjeun sareng wajah anjeun ku telepon sélulér anjeun atanapi kaméra sareng email Dukungan Pelanggan Visa India atanapi unggah dina halaman wéb ieu.

Naha kuring tiasa ngadaptar pikeun Kunjungan Bisnis ka India dina paspor Jérman?

Visa India ti Jerman tiasa diterapkeun kunjungan bisnis sakumaha ogé wisata jeung medis didatangan handapeun Kawijakan Pamaréntah India ngeunaan eVisa India (India Visa Online). Perjalanan bisnis ka India ku Warga Jérman tiasa kusabab sababaraha alesan sakumaha anu dijelaskeun sacara rinci dina  Usaha e-Visa pikeun India.

Sabaraha lami nyandak persetujuan ti aplikasi Jérman?

Dina kaayaan bisnis sapertos biasa, Warga Jérman anu parantos ngalengkepan Formulir Aplikasi Visa India Online sareng nuturkeun paréntahna kalayan leres sareng nyebatkeun nami hareup, nami kulawarga, tanggal lahirna tanpa teu cocog sareng ogé nyayogikeun dokumén aplikasi anu ngadukung tambahan sapertos scan Paspor Jerman. nyalin sareng poto raray atanapi Kartu Kunjungan upami aya Visa Usaha India atanapi surat ti rumah sakit upami aya Médis e-Visa pikeun India tiasa nyandak kaputusan ngeunaan Aplikasi Visa India dina 3-4 dinten kerja. Dina kasus séjén, kumaha oge, butuh nepi ka 7 poé gawé gumantung kana correctness data dina Aplikasi Visa India atanapi liburan umum anu dijadwalkeun di India dina waktos aplikasi atanapi usum liburan anu sibuk.

Naon fasilitas anu tiasa dinikmati ngeunaan e-Visa India ku Warga Jerman?

Meja Pitulung Visa India

Kauntungannana India Visa Online nampi sacara éléktronik (eVisa India) nyaéta saperti kieu:

  • Gumantung kana jinis Visa anu dilarapkeun pikeun Warga Jerman anu kéngingkeun kéngingkeun India Visa Online dugi ka 5 taun dina Validitas.
  • Visa India pikeun Warga Jérman tiasa dianggo pikeun lebet India sababaraha kali
  • Warga Jérman tiasa ngagunakeun eVisa India (Indian Visa Online) salami 90 dinten éntri kontinyu sareng teu kaganggu ka India.
  • India Visa Online sah pikeun 29 bandara sareng 5 palabuan laut tibatan pos-pos imigrasi dumasar darat pikeun wisatawan jalan.
  • India Visa Online ieu ngamungkinkeun jalan di sadaya Amérika Serikat sareng Uni Téritori India.
  • India Visa Online tiasa dianggo pikeun Wisata, Médis sareng Kunjungan Usaha ku Warga Jerman

Naon batesanna perkawis e-Visa India pikeun Warga Jérman?

Aya sababaraha watesan India Visa Online (eVisa India) nyaéta: Warga Jérman henteu tiasa ngudag jurnalisme, pembuatan pilem, gelar universitas di India atanapi padamelan jangka panjang dina eVisa India (India Visa Online). Salaku tambahan, India Visa Online (eVisa India) henteu masihan hak istimewa pikeun nganjang ka daérah militer atanapi kanton - idin anu misah dibutuhkeun ti Pamaréntah India pikeun nganjang ka situs anu dilindungi ieu.

Naon anu kedah diperhatoskeun ku Warga Jérman upami sumping ka India dina e-Visa?

Anjog ka e-Visa India

Pitunjuk anu disayogikeun dina halaman wéb ieu pikeun India Visa Online (eVisa India) cekap pikeun warga Jerman, tapi petunjuk tambahan sareng tip bakal ngabantosan pikeun ngahindarkeun isin tina panolakan atanapi ditolak asup ka India. Visa Usaha India sareng Pengunjung Bisnis sumping kana Visa Bisnis India gaduh pituduh anu mangpaat pikeun nyiapkeun anjeun pikeun hasil anu suksés pikeun kunjungan bisnis anjeun ka India.

Coba ulah Overstay: Anjeun kedah terang yén anjeun kedah ngahargaan hukum bangsa sareng nyingkahan sésana. Aya denda 300 dolar di India salami 90 dinten. Ogé, sakitar 500 dolar rupa langkung tina tetep dugi ka 2 taun. Pamaréntah India ogé tiasa ngalakukeun tindakan anu sah pikeun maksa hukuman.
Anjeun tiasa ogé mangaruhan reputasi anjeun pikeun perjalanan ka hareup sareng nyusahkeun pikeun kéngingkeun visa pikeun bangsa anu sanés ku ngalegaan cicing anjeun di India.

Candak cetak Visa India dikirim ku Surélék: Sanaos sanés kabutuhan pikeun gaduh duplikat kertas eVisa (India Visa Online) pikeun Warga Jérman, langkung aman pikeun ngalakukeunana ku alesan telepon sélulér anjeun anu ngagaduhan konfirmasi email tiasa dirugikeun atanapi batre panginten béak sareng anjeun moal tiasa masihan buktina kéngingkeun éléktronik Visa India (eVisa India). Printout kertas janten salaku verifikasi bantu.

Pastikeun Dokumén Perjalanan ngagaduhan 2 halaman kosong: Pamaréntah India henteu kantos ngadeukeutan Warga Jérman pikeun cap visa dina paspor fisik anjeun sareng kantos menta salinan scan halaman biodata paspor salami prosés aplikasi eVisa India (Indian Visa Online) janten kami henteu terang ngeunaan jumlah anu jelas. kaca dina paspor Anjeun. Anjeun kedah gaduh 2 halaman kosong atanapi kosong supados pejabat imigrasi Departemen Imigrasi India tiasa nambihan cap bagian sareng ngantunkeun cap dina idéntifikasi anjeun di bandara.

Legitimasi satengah taun pikeun visa: Dokumén perjalanan idéntifikasi anjeun anu dina kaseueuran kasus mangrupikeun paspor biasa kedah sah salami satengah taun dina tanggal panerapan Aplikasi Visa India.

Punten terangkeun prosés aplikasi pikeun Visa India pikeun Warga Jérman?

Aya sababaraha jinis Visa India, gumantung kana kawarganagaraan anu nganjang. Warga Jérman kedah ngalengkepan léngkah-léngkah ieu di handap pikeun kéngingkeun Visa India:

  • Léngkah 1: Eusian anu gampang sareng langsung Formulir Aplikasi Visa India, (Perkiraan waktos réngsé nyaéta 3 menit kanggo kaseueuran pelamar).
  • Lengkah 2: Mayar di 1 ti 137 currencies ngagunakeun loba padika pembayaran online merenah béda.
  • Lengkah 3: Nyayogikeun inpormasi tambihan, upami dipénta ku Pamaréntah India, kami bakal ngirim email ka anjeun upami aya rinci anu dipénta ti anjeun.
  • Léngkah 4: Kéngingkeun hiji disatujuan Visa India éléktronik Online (eVisa India) ku email.
  • Léngkah 5: Anjeun tiasa angkat ka bandara Jerman atanapi asing.
Catetan:
  • Anjeun teu kedah nganjang ka Kedubes India salami prosés ieu.
  • Anjeun teu kedah cap dina paspor.
  • Visa éléktronik India kacatet dina sistem komputer anu Patugas Imigrasi tiasa aksés ti bandara mana waé di dunya.
  • Anjeun kedah ngantosan email kami sateuacan angkat ka bandara dugi ka kami email ka anjeun Visa éléktronik anu disatujuan pikeun India (eVisa India).

Naon anu tiasa dilakukeun ku warga Jerman saatos nampi Visa Online India anu disatujuan ku email (eVisa India)?

Upami Visa éléktronik pikeun India (eVisa India) disahkeun ku Petugas Imigrasi ti Pamaréntah India kantor, mangka bakal dibere beja ka anjeun ku email aman. Anjeun bakal mendakan lampiran PDF anu tiasa anjeun bawa ka bandara, alternatipna anjeun tiasa nyandak cetak kertas tina email éléktronik. Visa India Online (eVisa India).

Anjeun tiasa angkat ka bandara boh di Jerman atanapi bandara luar negeri sareng ngadatangan India. Dina tahap henteu anjeun butuh cap dina paspor anjeun pikeun Visa ogé henteu kedah nganjang ka Kedubes India atanapi konsulat India.

Naon e-Visa Kanggo India sapertos warga Jerman?

Naha Visa India pikeun warga Jerman diperyogikeun upami sumping ku kapal pesiar?

Visa Electronic India diperyogikeun upami datangna ku kapal pesiar. Sapertos ayeuna ayeuna, kitu, eVisa India sah dina palabuhan laut di handap ieu upami dugi ku kapal pesiar:

  • Purwakarta
  • Cochin
  • Goa
  • Mangalore
  • Sukabumi

11 Hal Anu Kedah Dilaksanakeun sareng Tempat Anu dipikaresep pikeun Warga Jérman

  • Fatehpur Sikri, Agra
  • Stupa Agung, Sanchi
  • Kuil Chola Hirup Anu Hebat, Thanjavur
  • Benteng Agra, Uttar Pradesh
  • Universitas Nalanda, Bihar Sharif
  • Istana Cooch Behar, Cooch Behar
  • Belur Matematika, Belur
  • Makam Akbar, Agra
  • Taman Nasional Sundarbans, Kidul 24 Parganas
  • Kuil Ramanathaswamy, Rameswaram
  • Pantai Marina, Purwakarta

Kedubes Jérman di New Delhi

alamat

No 6, Blok 50 G Shantipath, Chanakyapuri PO Box 613 110021 New Delhi India

Phone

+ 91-1144-199199

fax

+ 0049-3018-1767238