1. 1. Kirimkeun Kiriman Online
  2. 2. Pariksa sareng Konpirmasi Pembayaran
  3. 3. Nampi Visa anu Disatujuan

Punten lebetkeun sadaya inpormasi dina basa Inggris

Rincian pribadi

Lebetkeun Surname anjeun persis sapertos anu dipidangkeun dina paspor anjeun
  • Ngaran kulawarga ogé katelah nami Tukang atanapi nami kulawarga.
  • Lebetkeun ALL ngaran (nami) sakumaha aranjeunna muncul dina paspor anjeun.
*
Lebetkeun nami Pertama sareng Tengah anjeun sapertos anu dipidangkeun dina paspor anjeun
  • Punten nyayogikeun nami nami anjeun (ogé katelah "nami anu dipasihkeun") persis sapertos anu dipidangkeun dina paspor atanapi dokumén idéntitas anjeun.
 
*
*
  • Tina ménu turun, pilih nami nagara anu dipidangkeun dina widang Tempat kalahiran dina paspor anjeun.
 
*
Lebetkeun Kota anjeun atanapi Nagara Lahir sapertos anu dipidangkeun dina paspor anjeun
  • Lebetkeun nami kota / kota / kampung anu dipidangkeun dina tempat kalahiran dina paspor anjeun. Upami teu aya kota / kota / kampung dina paspor anjeun, tulis nami kota / kota / desa dimana anjeun lahir.
*
 
*
*
*
  • Anjeun bakal nampa hiji e-mail anu mastikeun resi Aplikasi anjeun dina alamat e-mail anu anjeun bikeun. Anjeun ogé bakal nampa apdet ngeunaan status Aplikasi Anjeun.
*