• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Pamulihan India e-Visa

Kalayan pangaruh langsung ti 30.03.2021, Kamentrian Dalam Negeri (MHA) parantos ngalereskeun fasilitas e-Visa India pikeun urang asing ti 156 nagara. Kategori e-Visa ieu parantos disimpen deui:

  • e-Usaha Visa: Saha anu badé didatangan India pikeun kapentingan bisnis
  • e-Médis Visa: Saha anu badé didatangan India ku alesan médis
  • e-MédisAttendant Visa: Saha anu badé didatangan India salaku pendamping anu ngagaduhan Visa e-Médis

India e-Visa sayogi pikeun warga nagara 171 sateuacan larangan diumumkeun dina taun 2020. Dina Oktober 2020, India parantos ngalereskeun sadaya visa anu aya (kecuali sadaya jinis e-Visa, turis, sareng visa médis) ngamungkinkeun urang asing sumping ka India. pikeun bisnis, konferensi, pagawean, atikan, panalungtikan sarta kaperluan médis, sanggeus availing visas biasa ti misi jeung kadutaan mancanagara. .

Naon ari e-visa?

India e-Visa
  1. E-Visa disayogikeun dina kategori utama di handap ieu - e-Turis, e-Usaha, konferensi, e-Médis, sarta e-MédisAttendant.
  2. Dina program e-Visa, warga asing tiasa nerapkeun online opat dinten sateuacan perjalanan.
  3. Saatos aplikasi réngsé online sareng pamayaran, Otorisasi Perjalanan Éléktronik (ETA) dibangkitkeun, anu kedah disayogikeun di pos imigrasi nalika sumping.
  4. Éntri ngalangkungan e-Visa diidinan ngan ukur di 28 bandara internasional anu ditunjuk sareng lima palabuan udara utama di India.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.