• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Kedah ningali tempat di Kerala pikeun Wisatawan

Dijudulan nagara Allah sorangan kalawan cinta, nagara ngabogaan loba tawaran ti kaéndahan alam, satwa, pot lebur budaya jeung sagalana wisatawan bisa ménta.

Anjeun butuh Visa e-Wisata India (eVisa India or Visa India Online) pikeun miluan kasenangan salaku warga asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina a Visa e-Usaha India sareng hoyong ngalakukeun sababaraha rekreasi sareng ningali-ningali di Kerala. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa Visa Online (India e-Visa) tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Alleppy (atanapi Alappuzha)

Alleppy Parahu imah, Alappuzha

Christened nu Venice Wétan, Alleppy atanapi Alappuzha mangrupikeun tujuan anu kedah didatangan di Kerala. Tujuanana paling dikenal pikeun backwaters anu mangrupikeun jaringan kanal, walungan sareng danau anu ngalir di sapanjang nagara. Aya pilihan pikeun wisatawan tetep di Kettuvallams nu parahu bumi sapeuting atawa buka dina numpak pikeun sababaraha jam meuntas backwaters. Alleppy mangrupikeun tempat pikeun seueur kuil sareng gereja pikeun wisatawan ogé ngajajah. Danau Vembanadu anu pangpanjangna di India aya di tengah-tengah backwaters sareng Panonpoé Tilelep ditingali ti Pulo di danau teu kedah sono.

Lokasin- Kira-kira 75 kilométer ti Kochi, sajam perjalanan

Cicing di ditu - Pangalaman boathouse méwah - Tharangini Houseboats atanapi Rumah Tangga Nyaman

Hotél - Ramada Inn atanapi Citrus Retreats

Munnar

Munnar Munnar Hill-stasion

Munnar nyaeta paling stasiun gunung gaib di Kerala di wewengkon Ghats Kulon. Nalika anjeun ngazum ngalangkungan gunung anjeun tiasa ningali seueur perkebunan tèh sareng rempah-rempah bari ngalih ka gunung. Dina kadatangan anjeun ka Munnar pastikeun anjeun jalan ka titik Echo pikeun meunangkeun sababaraha pintonan stunning sarta ogé ngagorowok sakumaha nyaring anjeun tiasa. The Atukkal jeung Curug Chinnakanal di Munnar ogé mangrupikeun tempat anu kagum kana kaéndahan cai anu nyembur. Anjeun ogé kedah angkat ka danau Kundala nalika anjeun aya di Munnar.

Lokasi - Sakitar 120 kilométer ti Kochi, perjalanan tilu satengah jam (daérah berbukit)

Hotél - Benteng Munnar atanapi Resort Misty Mountain

MACA DEUI:
Munnar sareng stasiun Hill terkenal anu sanés di India

Kovalam

Kovalam Pantai di Kovalam

Pantai Kovalam bakal ngajantenkeun anjeun hoyong cicing di dieu salamina nalika anjeun ngaraos pasir dina suku anjeun sareng angin laut dina rambut anjeun. Kovalam mangrupikeun tujuan anjeun pikeun ngajauhan tina hiruk-pikuk kota. Poovar Island mangrupakeun Resort kawentar tilu puluh menit ti Kovalam dimana anjeun bakal dikurilingan ku cai dina sagala sisi. Walungan Neyyar papanggih jeung laut Arab deukeut Pulo jeung ngajadikeun pikeun tetempoan éndah pikeun panon.

Lokasi - Sakitar 20 kilométer ti Thiruvananthapuram, kirang ti satengah jam perjalanan

Hotél - Vivanta ku Taj Green Cove atanapi Hotel Samudra

Kochi (atanapi Cochin)

Kochi Jaring pancing Cina, Kochi

Gerbang Kerala dipikanyaho janten ibukota ékonomi nagara. The Bénténg Kochi daerahna mah populér di kalangan wisatawan alatan arsitektur unik na diwangun sarta dipangaruhan ku Portugis. Muziris mangrupakeun tujuan ngeunaan sajam ti Kochi nu mangrupakeun palabuhan kuna kawentar kawentar tur warisan dimana anjeun didatangan sagala gereja heubeul, candi jeung synagogues. Numutkeun legenda, masjid ieu mangrupikeun masjid munggaran anu diwangun di India ogé. Entong luput nyandak gambar wajib sareng jaring fishing Cina dina sonten di dieu.

Hotél - Radisson Blu atanapi Novotel

MACA DEUI:
Warga asing anu datang ka India dina e-Visa kedah sumping di salah sahiji bandara anu ditunjuk. Duanana Kochi (atanapi Cochin) sareng Trivandrum mangrupikeun bandara anu ditunjuk pikeun e-Visa India sareng Kochi janten palabuhan anu ditunjuk ogé.

Cagar Alam Periyar

Cagar Alam Periyar Gajah tingalian biasa di Periyar Margasatwa

Anjeun bakal ningali gajah di unggal pojok sareng juru di Thekkady bari nuju safari leuweung ngalangkungan leuweung héjo anu jero di daérah éta. Situ Periyar mangrupa tempat anu kasohor ku para turis dimana anjeun tiasa nyewa parahu sarta ngarasakeun ambience lokasi endah. Sanctuary dibuka pikeun wisatawan sapanjang taun sareng anjeun tiasa nyandak safari dina parahu sareng terpesona dina kaéndahan alam di sakuriling anjeun.

Lokasi - Thekkady, sakitar 165 kilométer ti Kochi, perjalanan opat jam

Cicing di dinya - Springdale Heritage Resort

Wayanad

Wayanad Wayanad

Wayanad mangrupikeun stasiun bukit paporit wisata anu sanés di Kerala sarta mangrupa imah loba perkebunan mimitian ti kopi, lada, kapulaga jeung rempah lianna. Sakabéh bentang gunung ditutupan ku greenery subur tur kandel. Puncak Chembra mangrupikeun jalan-jalan anu populer anu dicandak ku wisatawan pikeun ningali pamandangan Wayanad anu éndah. The Tempat suci Muthanga Margasatwa ngan 40 menit jauh ti Wayand dimana anjeun tiasa ningali kijang, bison, cheetah sareng biruang. The Meenmutty ragrag mangrupikeun tempat anu pikaresepeun pikeun didatangan ku anjeun tiasa ningali cai curug. The Guha Edakkal meryogikeun upaya pikeun dugi ka ditu tapi sia unggal usaha.

Lokasi - Sakitar 90 kilométer ti Calicut, sakitar tilu jam perjalanan

Cicing di dinya - Homestay kasohor pisan di daérah éta

Trivandrum

Trivandrum Kuil Padmanabhaswamy, Trivandrum

nu ibukota Kerala, imah budaya paling makmur tur euyeub di Kerala. Nu kawentar Candi Padmanabhaswamy diwangun ku Karajaan Travancore dina abad ka-16 ieu thronged ku Hindu ti madhab sakuliah dunya. Pikeun sajarah jeung seni buffs, Trivandrum boga nyatu nawarkeun kalawan seueur galeri seni jeung musium kalayan unik, kuno jeung kumpulan berharga.

Varkala Beach mangrupakeun tempat kawentar dilongok ku wisatawan sarta ngan sajam jauh ti Trivandrum. Éta kasohor sabab pantai aya dina gawir sareng nalika panonpoe sareng panonpoe panonpoe ti pantai luar biasa. Puseur bumi Jayatu dibuka taun 2016 nyaéta sajam jauh ti Trivandrum tapi situs anu kedah didatangan ku patung manuk panggedéna di dunya.

Cicing di dinya - Hotel Galaxy atanapi Fortune Hotel

Kozhikode

Kawéntar dikenal salaku kota patung jeung kota rempah di Kerala. Pantai Kappad anu sepi sareng terasing kedah didatangan di Kozhikode sabab anjeun moal ningali seueur wisatawan di dieu. Pantai Beypore anu mangrupikeun salah sahiji palabuhan pangkolotna di India ogé tempat anu saé pikeun bersantai sareng nikmati ombak pantai. Pantai Kozhikode mangrupikeun tontonan anu saé dina sonten. The Kozhippara ragrag caket dieu diatur dina rentang Malappuram mangrupakeun delight ningali.

Tetep aya - Karésidénan taman atanapi The Taviz Resort

Thrissur

Kozhikode Festival Thrissur Pooram

Ibukota baheula Karajaan Cochin. Kota ieu dianggap ibukota budaya Kerala. Thrissur Pooram anu kasohor nyaéta festival perayaan, prosesi sareng musik. Curug Athirppally anu kasohor katelah Niagra India kirang ti 60 kilométer ti Thrissur. Waktu anu pangsaéna pikeun nganjang ka curug nyaéta usum muson ti bulan Juni dugi ka Séptémber sareng aya tempat piknik anu indah caket curug.

Lokasi - Sakitar 95 kilométer ti Kochi, dua jam perjalanan

Cicing di dinya - Hotél Semenanjung atanapi Dass Continental


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Australia, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa nerapkeun pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.