• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Monsoons di India pikeun Wisatawan

Visa Visa Online - Monsoons

Kasempetan muson di India pasti a pangalaman hirupna sabab daérah anu narik ati ngantunkeun anjeun diipnotis ku kaindahanana. Lereng sareng gunung katutup ku héjo anu subur, danau dibanjiran ku cai hérang, pandangan kaskade janten luhur ngajantenkeun anjeun mimiti katingali sadaya bentang panon di Incredible India.

Anjeun butuh Wisata India Visa (eVisa India or Visa India Online) pikeun ilubiung dina kasenangan salaku warga asing di India. Anjeun kedah pastikeun yén anjeun Syarat Paspor India Visa jeung Pangabutuh Foto Visa India parantos dipendakan sateuacan anjeun ngalamar Aplikasi Visa India ku kituna anjeun tiasa nyingkahan Bantahan India Visa. nu Pamaréntah India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa India Online (eVisa India) dina website tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

 

Upami éta sadayana sami sareng anjeun mangrupikeun salah sahiji jalma anu resep meunang baseuh dina hujan, teras ieu sapuluh tempat anu pikaheraneun pikeun didatangan dina badai di India anu saé pikeun ngaraoskeun espresso panas sareng ngahargaan susukan anu seared India: Lonavala, Goa, Kodaikanal, Andaman And Nicobar Islands, Coorg, Munnar, Ladakh, Udaipur, Himachal Pradesh and Shillong.

 

Lonavala

Hirup di Sukabumi sareng mikiran tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di India nalika usum blustery. Sagala hal dianggap, aya hiji katuhu caket anjeun - Lonavala! Kalayan mimiti badai, éta Rentang gunung Sahyadri sareng para ghats resuscitate kalayan héjo anu pikaresepeun, cascades anu endah, sareng suasana anu menawan. Kanggo angkat gancang ti kota anu ngageleger, rencanana jalan kaluar ka kota lamping panasaran di Lonavala.

Idéal pikeun: Kabogoh alam

kagiatan: Trekking, touring, ker, numpak kuda

Eusian Aplikasi Visa India sateuacan anjeun nganjang ka Lonavala.

Goa

 

Goa bakal janten tempat anu paling saé pikeun didatangan dina usum ribut (muson) di India. Tempat anu dipikaterang pikeun pantai laut nyaéta tanpa diragukeun pantes didatangan nalika badai pikeun ngahargaan keusik, pancuran sareng pandangan anu pikaresepeun. Éta tempat anu idéal pikeun nyerep hujan sareng ngahargaan sajatina tulus indulgences Goan pikaresepeun.

 

Idéal pikeun: Kabogoh alam, pameget pangalaman, darging basisir laut, pawai liar

kagiatan: Ski jet, scuba, perjalanan, kunjungan warisan, balanja, birdwatching

 

Kodaikanal

Visa Visa Online - Patani di Muson

Dipikawanoh salaku "Putri Stasion Bukit" ieu luar biasa diantara atraksi Monsun séjén di India. Diatur dina Palani lamping ghat kulon éta nawiskeun cascades menawan, situ sareng penghijauan anu mewah sareng sudut pandang anu pikasieuneun dina ghats sareng lamping.

 

Idéal pikeun: Kabogoh alam

kagiatan: Ngalalana, touring, ngumbara

Kapuloan Andaman sareng Nikobar

 

Gempungan ampir 570 kapuloan, daérah luar biasa ieu hirup untamed endah, Olahraga cai anu pikaresepeun di Andaman, pantai laut pasir pérak tanpa cacat, gunung, kaunggulan normal anu luar biasa sareng kunjungan karuhun. Tempat ieu moal lirén lirén pikeun anjeun sareng anjeun pastikeun janten asa dipikat ku kaunggulan anu teu kapikir. éta kedah janten sarat anu teu tiasa dipertanyakan dina rundown anjeun anu pangsaéna Objek wisata muson di India.

Idéal pikeun: Sayang pantai, kakasih alam, pangabakti pangalaman

kagiatan: Ski jet, touring, scuba, ngojay, ngumbara

Coorg

 

Dipikawanoh pikeun panutup tangkal kandel na, éta ogé ngeusi salaku hotspot keanekaragaman nunjukkeun rupa-rupa vegetasi. Tujuan séntiméntal ieu nawiskeun cascades, situ, perkebunan espresso anu luar biasa, sareng tuangeun anu raoseun pikeun ngubaran rasa anjeun.

Idéal pikeun: Kabogoh alam

kagiatan: Trekking sareng numpak gajah, ningali manuk, numpak kuda, kunjungan perumahan kopi

Rok jalan garing, haneut dicampurkeun sareng pelancong anu garelut sareng jalan-jalan di usum badai!

Iklim mangrupikeun payuneun pamikiran dulur nalika angkat ka tempat anu sanés. Naha bakal tiis? Naha kahaneutan bakal nganyenyeri? Naha bakal janten ide anu saé kuring pikeun ngepak hansip hujan nalika dinten-dinten blustery? Terus komunikasi sareng pembaruan panganyarna ngeunaan India dina ieu website sakumaha diropéa ti Resmi Pamaréntah India kantor imigrasi.

Anjeun tiasa hungkul buku get-away anjeun sateuacanna waktos kalayan kahoyong Ibu Alam tetep ka suasana tengah na. Naon cara éta bet kusabab alam teu resep kana rencana.

Suasana kabupatén sareng conto anu dijalankeun unggal taun, anjeun tiasa mutuskeun pikeun nyingkahan iklim anu pikareueuseun atanapi ngarencanakeun ngahargaan éta. Hiji hal anu henteu diragukeun: anjeun peryogi paspor anu valid sareng Visa India nepi, henteu masalah naon.

Éta sadayana sami sareng anjeun nyaéta jalma anu resep hujan sareng resep kana poé anu rindang, ngulampreng ka India nalika usum ribut hujan nyaéta waktos anu pas pikeun anjeun! Éta bener-bener heran ngeunaan kumaha éta ngamimitian. Kusabab jangkungna bénten pisan sareng urang Himalaya, awan-awan anu atos sesah ngalangkungan India sareng lungkawing dataran sareng dataran luhur di India sareng henteu tiasa angkat ngalangkungan gunung.

 

Soggy, hawa haneut tina laut ngalir ka kalér sareng teras-terasan ngurus daérah éta. Dimimitian sakitar mimiti Juni, kabupaten paling kidul di India mimiti ningali hujan sareng sésana India nuturkeun suite dugi Juli. Éta rutin nutup di sawatara titik dina bulan Séptember sareng Oktober ngandelkeun kaayaan alam pikiran.

 

Pikeun anjeun anu henteu percanten naha bakalan salami ukuran hujan anu teras-terasan anu banjir kadang-kadang banjir, aya sababaraha hal anu kedah diémutan:

 

•             Pariwisata pareum. Henteu unggal jalma macul sareng siap baseuh dina sababaraha waktos dina sadidinten. Sapanjang jalur ieu, salajengna, ngagimbung nyata langkung tahan dina tempat wisata anu terkenal.

 

•             Airfare murah. Jaman ayeuna ungkapan éta henteu langsung muncul sareng tiasa nyéh seuri tina penjelajah normal, TAPI, perjalanan ka India nalika badai hujan sacara umum bakal langkung terjangkau. Upami anjeun tiasa méréskeun sababaraha tetes hujan ragrag kana sirah anjeun, buku ayeuna!

 

•             Bentang sareng langkung seueur urang lokal. Kahebatan alam aya dina bertunas lengkep dina usum blustery sareng masarakat satempat muncul teu kaduga! Upami anjeun mangrupikeun jalma anu ngahargaan nada euyeub sareng adegan anu hirup, ieu mangrupikeun kasempetan anu hadé. Ogé, odds tina nyadar kumaha individu hirup sareng kéngingkeun kasempetan komunikasi sareng aranjeunna ningkat sapuluh kali!

 

Pernyataan pamungkas ngeunaan e-Visa India

Pikeun nyegah panolakan tina aplikasi e-Visa India anjeun, anjeun kedah waspada kana sababaraha detil. Upami anjeun masih gaduh patarosan mangga nyerat [email dijaga] or daptar di dieu pikeun Aplikasi Visa India pikeun prosés aplikasi saderhana, streamline sareng dipandu pikeun ngalamar India Visa Online. Kontak Rojongan Palanggan India Visa India kanggo pituduh naon waé


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun India e-Visa anjeun.

Warga Amérika SerikatWarga InggrisWarga Australia jeung Warga Jerman bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten daptar pikeun e-Visa India saminggu sateuacanna tina hiber anjeun.