• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Naon eVisa Usaha pikeun nganjang ka India?

Ku: Tiasha Chatterjee

nu visa Usaha online nganjang ka India nyaéta sistem otorisasi perjalanan éléktronik anu ngamungkinkeun jalma-jalma ti nagara anu layak sumping ka India. Kalayan visa Usaha India, atanapi anu katelah visa e-Business, anu gaduhna tiasa nganjang ka India pikeun sababaraha alesan anu aya hubunganana sareng bisnis.

Mimitina diluncurkeun dina Oktober 2014, Business eVisa nganjang ka India sakuduna nyederhanakeun prosés hectic pikeun meunangkeun visa, sahingga narik langkung seueur sémah ti nagara deungeun ka India.

Pamaréntah India parantos ngaluarkeun hiji otorisasi perjalanan éléktronik atanapi sistem e-Visa, wherein warga ti daptar 180 nagara bisa didatangan India, tanpa kudu meunang cap fisik dina paspor maranéhanana.

Kalayan visa bisnis India, atanapi anu katelah visa e-bisnis, anu gaduhna tiasa nganjang ka India kusabab sababaraha alesan anu aya hubunganana sareng bisnis. Sababaraha alesan pikeun anjeun tiasa sumping ka India nganggo jinis visa ieu kalebet:

  • Pikeun ngadatangan rapat bisnis, sapertos rapat penjualan sareng rapat téknis.
  • Pikeun ngajual atanapi mésér barang sareng jasa di nagara éta.
  • Pikeun nyetél usaha atanapi usaha industri. 
  • Pikeun ngalaksanakeun tur.
  • Pikeun nepikeun ceramah. 
  • Pikeun ngarekrut pagawé. 
  • Pikeun ilubiung dina perdagangan atawa bisnis fairs jeung paméran. 
  • Pikeun nganjang ka nagara salaku ahli atanapi spesialis dina hiji proyék.
  • Pikeun ilubiung dina kagiatan olahraga patali.

Ti 2014 teras, sémah internasional anu badé angkat ka India henteu kedah ngalamar visa India, cara tradisional, dina kertas. Ieu pisan mangpaatna pikeun Usaha internasional saprak éta ngaleungitkeun repot anu datang sareng prosedur Aplikasi Visa India. Visa Usaha India tiasa didapet online kalayan bantosan format éléktronik, tibatan kedah nganjang ka Kedubes India atanapi konsulat. Lian ti ngagampangkeun sadayana prosés, sistem Business eVisa ogé mangrupikeun cara anu paling gancang pikeun nganjang ka India.

Jandéla aplikasi pikeun sistem visa éléktronik parantos ningkat tina 20 dinten ka 120 dinten, hartosna sémah asing ayeuna tiasa ngalamar dugi ka 120 dinten sateuacan perkiraan tanggal datangna di nagara éta. Pikeun para wisatawan bisnis, disarankeun yén aranjeunna ngalamar visa bisnis sahenteuna 4 dinten sateuacan tanggal datangna. Sanajan paling visas diprosés dina rentang 4 poé, sababaraha kasus bisa merlukeun sababaraha poé deui alatan complexities dina prosés atawa dijadwalkeun libur nasional di India.

Anjeun butuh Visa e-Wisata India (eVisa India or Visa India Online) pikeun nyaksian tempat jeung pangalaman nu endah salaku turis asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina a Visa e-Usaha India sarta rék ngalakukeun sababaraha rekreasi sarta tetempoan-ningali di India kalér jeung suku gunung Himalaya. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa Visa Online (India e-Visa) tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Naon nagara anu layak pikeun eVisa Usaha India?

Nagara-nagara anu layak pikeun eVisa bisnis India nyaéta kieu -

  • Argentina
  • Australia
  • Austria
  • Bélgia
  • Chili
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Perancis
  • Jérman
  • Yunani
  • Irlandia
  • Itali
  • Jepang
  • Méksiko
  • Myanmar
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Oman
  • Peru
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Singapura
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Swédia
  • Swiss
  • Taiwan
  • Thailand
  • UAE
  • Amérika Sarikat
  • Albania
  • Andorra
  • Angola
  • Anguilla
  • Antigua & Barbuda
  • Arménia
  • Aruba
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Barbados
  • Bélarus
  • Bélis
  • Bénin
  • Bolivia
  • Bosnia & Hérzégovina
  • Botswana
  • Brazil
  • Brunéi
  • Bulgaria
  • Burundi
  • Kamboja
  • Kamerun
  • cape Verde
  • Pulo Cayman
  • Colombia
  • Komoro
  • Kapuloan Cook
  • Kosta Rika
  • Basisir Gading
  • Kroasia
  • Kuba
  • Siprus
  • Djibouti
  • Dominica
  • Républik Dominika
  • Timor Wétan
  • Ékuador
  • El Salvador
  • Éritréa
  • Éstonia
  • Guinéa Khatulistiwa
  • Fiji
  • Finlandia
  • Gabon
  • Gambia
  • Géorgia
  • Ghana
  • Grénada
  • Guatemala
  • Guinea
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Hungaria
  • Islandia
  • Israél
  • Jamaica
  • Jordan
  • Kenya
  • Kiribati
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Zambia
  • Zimbabwé

MACA DEUI:
Warga Amérika Serikat ogé ngabutuhkeun Visa éléktronik pikeun India. e Visa pikeun India ngagaduhan sababaraha kaayaan, hak istimewa, syarat pikeun sababaraha jinis sapertos Wisatawan, Bisnis sareng Médis e Visa pikeun India. Sadaya rinci anu anjeun kedah terang katutupan dina pituduh komprehensif ieu pikeun Visa India pikeun Warga AS. Diajar langkung seueur di Visa India pikeun Warga AS .

Naon nagara anu henteu layak pikeun eVisa Usaha India?

India Business eVisa henteu acan diidinan pikeun warga nagara-nagara anu didaptarkeun di handap ieu. Ieu mangrupikeun léngkah samentawis anu dilaksanakeun pikeun mastikeun kasalametan nagara, sareng warga anu kagolong bakal diidinan deui ka India enggal.

  • Kanada
  • Cina
  • Hong Kong
  • Indonesia
  • Iran
  • Kazakhstan
  • Kyrgyzstan
  • Makau
  • Malaysia
  • Qatar
  • Arab Saudi
  • Sri Lanka
  • Tajikistan
  • karajaan Inggris
  • Uzbékistan

MACA DEUI:
Nestled di nagara bagian Rajasthan, kota Udaipur mindeng dipikawanoh salaku City of Lakes dibere istana bersejarah sarta monumen diwangun sabudeureun alam ogé awak cai jieunan manusa, mangrupakeun tempat mindeng gampang recalled salaku Venice of Wétan. Diajar langkung seueur di Pituduh perjalanan ka Udaipur India - Kota Tasik.

Kelayakan pikeun kéngingkeun eVisa Usaha India

Pikeun janten hak pikeun Visa India online, anjeun peryogi ieu -

● Anjeun kudu jadi a warga nagara 165 nagara anu parantos dinyatakeun bebas visa sareng layak pikeun eVisa India.

● Tujuan kunjungan anjeun kedah aya hubunganana tujuan bisnis.

● Anjeun kudu mibanda a paspor anu sah sahenteuna 6 bulan ti tanggal kadatangan anjeun di nagara. Paspor anjeun kedah gaduh sahenteuna 2 halaman kosong.

● Nalika anjeun ngalamar eVisa India, éta rinci nu Anjeun nyadiakeun kudu cocog rinci nu geus disebutkeun dina paspor Anjeun. Émut yén bédana naon waé bakal nyababkeun panolakan ngaluarkeun visa atanapi telat dina prosés, penerbitan, sareng pamustunganana asup anjeun ka India.

● Anjeun bakal kedah asupkeun nagara ngan ngaliwatan pamaréntah otorisasi Imigrasi Cék Posts, nu ngawengku 28 bandara na 5 palabuan laut.

Kumaha prosés panawaran pikeun eVisa Usaha India?

Pikeun ngamimitian prosés eVisa Usaha India online, anjeun kedah ngajaga dokumén di handap ieu -

● Anjeun kudu boga salinan scan kaca kahiji (biografi) paspor anjeun, nu kudu paspor baku. Émut yén paspor kedah tetep sah salami 6 bulan pangénggalna ti tanggal anjeun asup ka India, sareng dina kasus anu sanés, anjeun kedah nga-renew paspor anjeun.

● Anjeun kudu boga salinan discan tina poto warna ukuran paspor panganyarna ngan beungeut anjeun.

● Anjeun kudu boga alamat surélék fungsi.

● Anjeun kedah gaduh debit atanapi kartu kiridit kanggo mayar biaya Aplikasi Visa India anjeun.

● Anjeun kudu boga tikét mulang ti nagara anjeun. (Pilihan) 

● Anjeun kudu siap pikeun mintonkeun dokumén nu diperlukeun husus pikeun jenis visa nu Anjeun keur ngalamar. (Pilihan)

India Business eVisa tiasa didamel online, sareng pikeun éta, ngalamar kedah mayar sajumlah pondok, nganggo salah sahiji mata uang tina 135 nagara anu didaptarkeun, ngalangkungan kartu kiridit, kartu debit, atanapi PayPal. Prosésna gancang pisan sareng gampang, sareng anjeun ngan ukur kedah ngeusian aplikasi online anu peryogi sababaraha menit sareng ngarengsekeunana ku milih mode pamayaran online anu dipikahoyong.

Sakali anjeun parantos suksés ngintunkeun Aplikasi Visa India online anjeun, staf tiasa nyuhunkeun salinan paspor atanapi poto pameunteu anjeun, anu anjeun tiasa kirimkeun salaku tanggapan kana email atanapi unggah langsung kana portal eVisa online. Inpormasi tiasa dikirim langsung ka [email dijaga] Moal lami deui anjeun bakal nampi eVisa Usaha India anjeun ku mail, anu bakal ngantep anjeun asup ka India tanpa repot. Sakabéh prosés bakal nyandak maksimal 2 dugi ka 4 dinten bisnis.

MACA DEUI:
Lega renowned sakuliah dunya pikeun ayana megah maranéhanana sarta arsitéktur stunning, istana jeung benteng di Rajasthan mangrupakeun surat wasiat langgeng warisan euyeub tur budaya India. Éta sumebar ka sakumna bumi, sareng masing-masing hadir kalayan sét sajarah anu unik sareng kaagungan anu luar biasa. Diajar langkung seueur di Pituduh Wisata ka Istana sareng Benteng di Rajasthan.

Sabaraha lami abdi tiasa cicing di India Kalayan eVisa Usaha India?

The Indian Business eVisa mangrupikeun visa éntri ganda anu masihan anu gaduh waktos tetep dugi ka 180 dinten per tetep, ti dinten mimiti asup ka nagara éta. Individu anu layak tiasa nampi maksimal 2 visa dina sataun bisnis tunggal. Upami anjeun badé cicing di nagara éta langkung ti 180 dinten, anjeun kedah ngalamar visa konsulér India. Émut yén eVisa Usaha India henteu tiasa diperpanjang. 

Panyekel eVisa Usaha India kedah sumping di India nganggo salah sahiji tina 28 bandara atanapi 5 palabuan laut anu parantos ditunjuk pikeun tujuan ieu. Aranjeunna tiasa ngantunkeun nagara ngalangkungan Tulisan Cek Imigrasi atanapi ICPS di India. Upami anjeun badé lebet ka nagara ngalangkungan darat atanapi palabuhan anu parantos ditunjuk pikeun tujuan eVisa, anjeun kedah nganjang ka Kadutaan India atanapi konsulat pikeun kéngingkeun visa.

MACA DEUI:
Visa India Urgent (eVisa India pikeun urgency) dipasihkeun ka jalma luar anu kedah sumping ka India dina premis krisis. Diajar langkung seueur di Visa India Urgent.

Naon sababaraha fakta konci anu anjeun kedah terang ngeunaan Visa eBusiness India?

Aya sababaraha titik konci anu kedah diémutan ku unggal wisatawan upami aranjeunna hoyong nganjang ka India nganggo visa Usaha pikeun India -

  • Visa eBsuiness India teu bisa dirobah atawa diperpanjang, sakali dikaluarkeun. 
  • Hiji individu ngan bisa ngalamar a maksimum 2 Visas eBusiness dina 1 taun kalénder. 
  • Ngalamar kudu boga dana cukup dina rekening bank maranéhanana anu bakal ngadukung aranjeunna salami tetep di nagara éta. 
  • Pangunjung kedah salawasna nyandak salinan Visa eBusiness India anu disatujuan salami cicing di nagara éta. 
  • Dina waktu ngalamar sorangan, ngalamar kudu bisa némbongkeun a balik atanapi tikét salajengna.
  • Ngalamar diwajibkeun gaduh paspor.
  • Paspor ti ngalamar kedah valid pikeun sahenteuna 6 bulan ti tanggal datangna maranéhanana di nagara. Paspor ogé kedah ngagaduhan sahenteuna 2 halaman kosong pikeun otoritas kontrol wates pikeun nempatkeun cap éntri sareng kaluar nalika kunjungan anjeun.
  • Upami anjeun parantos nyekel Dokumén Perjalanan Internasional atanapi Paspor Diplomatik, anjeun henteu layak ngalamar visa e-Business pikeun India.

Naon anu kuring tiasa laksanakeun sareng visa e-Business pikeun India?

Visa e-Business pikeun India mangrupikeun sistem otorisasi éléktronik anu didamel pikeun urang asing anu hoyong sumping ka India kusabab alesan bisnis. Ieu bisa ngawengku di handap - 

1. Pikeun ngadatangan rapat bisnis, sapertos rapat penjualan sareng rapat téknis.

2. Pikeun ngajual atawa meuli barang jeung jasa di nagara.

3. Pikeun nyetél usaha atanapi usaha industri. 

4. Pikeun ngalaksanakeun wisata.

5. Pikeun nepikeun ceramah pikeun Global Initiative for Academic Networks (GIAN).

6. Pikeun ngarekrut pagawe. 

7. Pikeun ilubiung dina perdagangan atawa bisnis fairs jeung paméran. 

8. Pikeun nganjang ka nagara salaku ahli atanapi spesialis dina proyék.

MACA DEUI:
Di ujung kalér India perenahna dayeuh Jammu, Kashmir jeung Ladakh. Diajar langkung seueur di Tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Jammu sareng Kashmir.

Naon hal anu kuring henteu tiasa laksanakeun sareng visa e-Business pikeun India?

Salaku urang asing anu nganjang ka India nganggo visa e-Business, anjeun henteu diidinan pikeun ilubiung dina sagala jinis "karya Tablighi". Upami anjeun ngalakukeun kitu, anjeun bakal ngalanggar norma visa sareng kedah mayar denda bahkan résiko larangan éntri di hareup. Émut yén teu aya watesna pikeun ngadatangan tempat-tempat kaagamaan atanapi ngiringan kagiatan kaagamaan standar, tapi norma visa ngalarang anjeun tina ceramah ngeunaan Ideologi Tablighi Jamaat, medar pamflet, jeung nepikeun pidato di tempat-tempat kaagamaan.

Sabaraha lami kanggo nyandak visa e-Business kuring pikeun India?

Upami anjeun badé kéngingkeun visa bisnis pikeun nganjang ka India ku cara anu paling gancang, anjeun kedah milih sistem eVisa. Sanaos disarankan pikeun nerapkeun sahenteuna 4 dinten kerja sateuacan dinten kunjungan anjeun, anjeun tiasa nampi visa disatujuan dina 24 jam

Upami ngalamar nyayogikeun sadaya inpormasi sareng dokumén anu diperyogikeun sareng formulir aplikasi, aranjeunna tiasa ngalengkepan sadayana prosés dina sababaraha menit. Pas anjeun parantos réngsé prosés aplikasi eVisa anjeun, anjeun bakal nampi eVisa ku email. Sakabeh prosés bakal dilaksanakeun sacara online sacara lengkep, sareng dina henteu aya waktos dina prosés anjeun bakal diwajibkeun nganjang ka konsulat India atanapi kedutaan - visa e-Business pikeun India mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling gampang pikeun kéngingkeun aksés ka India pikeun tujuan bisnis.  


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Dénmark, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.