• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Naon eVisa Wisata pikeun nganjang ka India?

Ku: Tiasha Chatterjee

Visa wisata online pikeun nganjang ka India mangrupikeun sistem otorisasi perjalanan éléktronik anu ngamungkinkeun jalma-jalma ti nagara anu layak sumping ka India. Kalayan visa turis India, atanapi anu katelah visa e-Tourist, anu gaduhna tiasa nganjang ka India kusabab sababaraha alesan anu aya hubunganana sareng pariwisata.

Mimitina diluncurkeun dina Oktober 2014, eVisa turis India pikeun nganjang ka India sakuduna nyederhanakeun prosés hectic pikeun meunangkeun visa, sahingga narik langkung seueur sémah ti nagara deungeun ka nagara éta.

Pamaréntah India parantos ngaluarkeun hiji otorisasi perjalanan éléktronik atanapi sistem e-Visa, wherein warga ti daptar 180 nagara bisa didatangan India, tanpa kudu meunang cap fisik dina paspor maranéhanana.

Kalayan visa turis India, atanapi anu katelah visa e-Tourist, anu gaduhna tiasa nganjang ka India kusabab sababaraha alesan anu aya hubunganana sareng pariwisata. Sababaraha alesan pikeun anjeun tiasa sumping ka India nganggo jinis visa ieu kalebet:

  • Ilubiung dina kagiatan pariwisata. 
  • Ngadatangan babaturan jeung kulawarga.
  • Ngahadiran mundur yoga.

Ti 2014 teras, sémah internasional anu badé angkat ka India moal kedah ngalamar visa India, cara tradisional, dina kertas. Ieu pisan mangpaatna pikeun wisatawan internasional saprak éta ngaleungitkeun repot anu datang sareng prosedur Aplikasi Visa India. Visa Wisata India tiasa didapet online kalayan bantosan format éléktronik, tibatan kedah nganjang ka Kedubes India atanapi konsulat. Lian ti ngagampangkeun sadayana prosés, sistem eVisa Wisata India ogé mangrupikeun cara anu paling gancang pikeun nganjang ka India.

Anjeun butuh Visa e-Wisata India (eVisa India or Visa India Online) pikeun nyaksian tempat jeung pangalaman nu endah salaku turis asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina a Visa e-Usaha India sarta rék ngalakukeun sababaraha rekreasi sarta tetempoan-ningali di India kalér jeung suku gunung Himalaya. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa Visa Online (India e-Visa) tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Naon nagara anu layak pikeun eVisa Wisata India?

Nagara-nagara anu layak pikeun eVisa turis India nyaéta kieu -

  • Argentina
  • Australia
  • Austria
  • Bélgia
  • Chili
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Perancis
  • Jérman
  • Yunani
  • Irlandia
  • Itali
  • Jepang
  • Méksiko
  • Myanmar
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Oman
  • Peru
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Singapura
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Swédia
  • Swiss
  • Taiwan
  • Thailand
  • UAE
  • Amérika Sarikat
  • Albania
  • Andorra
  • Angola
  • Anguilla
  • Antigua & Barbuda
  • Arménia
  • Aruba
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Barbados
  • Bélarus
  • Bélis
  • Bénin
  • Bolivia
  • Bosnia & Hérzégovina
  • Botswana
  • Brazil
  • Brunéi
  • Bulgaria
  • Burundi
  • Kamboja
  • Kamerun
  • cape Verde
  • Pulo Cayman
  • Colombia
  • Komoro
  • Kapuloan Cook
  • Kosta Rika
  • Basisir Gading
  • Kroasia
  • Kuba
  • Siprus
  • Djibouti
  • Dominica
  • Républik Dominika
  • Timor Wétan
  • Ékuador
  • El Salvador
  • Éritréa
  • Éstonia
  • Guinéa Khatulistiwa
  • Fiji
  • Finlandia
  • Gabon
  • Gambia
  • Géorgia
  • Ghana
  • Grénada
  • Guatemala
  • Guinea
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Hungaria
  • Islandia
  • Israél
  • Jamaica
  • Jordan
  • Kenya
  • Kiribati
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Zambia
  • Zimbabwé

MACA DEUI:
Visa India pikeun Perawat Médis ngamungkinkeun perawat, pembantu, anggota kulawarga pikeun ngahadiran pasien utama anu peryogi perawatan médis. Visa India pikeun Rencang Médis gumantung kana pasién utama India Médis e Visa. Diajar langkung seueur di Hadir Médis India Visa.

Naon nagara anu henteu layak pikeun eVisa Wisatawan India?

Wisatawan India eVisa henteu acan diidinan pikeun warga nagara-nagara anu didaptarkeun di handap ieu. Ieu mangrupikeun léngkah samentawis anu dilaksanakeun pikeun mastikeun kasalametan nagara, sareng warga anu kagolong bakal diidinan deui ka India enggal. 

  • Kanada
  • Cina
  • Hong Kong
  • Indonesia
  • Iran
  • Kazakhstan
  • Kyrgyzstan
  • Makau
  • Malaysia
  • Qatar
  • Arab Saudi
  • Sri Lanka
  • Tajikistan
  • karajaan Inggris
  • Uzbékistan

MACA DEUI:
India mangrupakeun nagara hétérogén, dina sagala aspek tina kecap hétérogén. Lahan mangrupa gabungan metot tina sajarah variatif, tradisi, agama jeung basa. Diajar langkung seueur di Karagaman Basa di India.

Ngabogaan hak pikeun meunangkeun eVisa turis India

Pikeun janten hak pikeun Visa India online, anjeun peryogi ieu -

● Anjeun kudu jadi a warga nagara 165 nagara anu parantos dinyatakeun bebas visa sareng layak pikeun eVisa India.

● Tujuan kunjungan anjeun kedah aya hubunganana tujuan wisata.

● Anjeun kudu mibanda a paspor anu sah sahenteuna 6 bulan ti tanggal kadatangan anjeun di nagara. Paspor anjeun kedah gaduh sahenteuna 2 halaman kosong.

● Nalika anjeun ngalamar eVisa India, éta rinci nu Anjeun nyadiakeun kudu cocog rinci nu geus disebutkeun dina paspor Anjeun. Émut yén bédana naon waé bakal nyababkeun panolakan ngaluarkeun visa atanapi telat dina prosés, penerbitan, sareng pamustunganana asup anjeun ka India.

● Anjeun bakal kedah asupkeun nagara ngan ngaliwatan pamaréntah otorisasi Imigrasi Cék Posts, nu ngawengku 28 bandara na 5 palabuan laut.

Kumaha prosés panawaran pikeun eVisa turis India?

Pikeun ngamimitian prosés eVisa Wisata India online, anjeun kedah ngajaga dokumén di handap ieu -

● Anjeun kudu boga salinan scan kaca kahiji (biografi) paspor anjeun, nu kudu paspor baku. Émut yén paspor kedah tetep sah salami 6 bulan pangénggalna ti tanggal anjeun asup ka India, sareng dina kasus anu sanés, anjeun kedah nga-renew paspor anjeun.

● Anjeun kudu boga salinan discan tina poto warna ukuran paspor panganyarna ngan beungeut anjeun.

● Anjeun kudu boga alamat surélék fungsi.

● Anjeun kedah gaduh debit atanapi kartu kiridit kanggo mayar biaya Aplikasi Visa India anjeun.

● Anjeun kudu boga tikét mulang ti nagara anjeun. (Pilihan) 

● Anjeun kudu siap pikeun mintonkeun dokumén nu diperlukeun husus pikeun jenis visa nu Anjeun keur ngalamar. (Pilihan)

The Indian Tourist eVisa tiasa didamel online, sareng pikeun éta, ngalamar kedah mayar sajumlah pondok, nganggo salah sahiji mata uang tina 135 nagara anu didaptarkeun, ngalangkungan kartu kiridit, kartu debit, atanapi PayPal. Prosésna pisan gancang jeung merenah, jeung anjeun ngan kudu ngeusian nepi hiji aplikasi online nu bakal butuh sababaraha menit, sarta rengse eta ku milih mode pikaresep Anjeun tina pembayaran online.

Sakali anjeun parantos suksés ngintunkeun Aplikasi Visa India online anjeun, staf tiasa nyuhunkeun salinan paspor atanapi poto pameunteu anjeun, anu anjeun tiasa kirimkeun salaku tanggapan kana email atanapi unggah langsung kana portal eVisa online. Inpormasi tiasa dikirim langsung ka [email dijaga] Moal lami deui anjeun bakal nampi eVisa Wisatawan India anjeun ku mail, anu bakal ngantep anjeun asup ka India tanpa repot. Sakabéh prosés bakal nyandak maksimal 2 dugi ka 4 dinten bisnis.

MACA DEUI:
Lega renowned sakuliah dunya pikeun ayana megah maranéhanana sarta arsitéktur stunning, istana jeung benteng di Rajasthan mangrupakeun surat wasiat langgeng warisan euyeub tur budaya India. Éta sumebar ka sakumna bumi, sareng masing-masing hadir kalayan sét sajarah anu unik sareng kaagungan anu luar biasa. Diajar langkung seueur di Pituduh Wisata ka Istana sareng Benteng di Rajasthan.

Naon rupa-rupa jinis eVisa Wisatawan India?

Aya tilu jinis Visas eTourist pikeun Didatangan India -

  • 30 dinten eVisa Wisata India - Kalayan bantosan 30 dinten India Tourist eVisa, sémah tiasa cicing di nagara éta salami 30 dinten maksimal, ti dinten éntri. Éta mangrupikeun visa dua kali, ku kituna kalayan visa ieu, anjeun tiasa lebet ka nagara maksimal 2 kali, dina periode validitas visa. Émut yén éta bakal datang sareng tanggal béakna, nyaéta dinten sateuacan anjeun kedah lebet ka nagara éta.
  • eVisa Wisata India 1 taun - 1 taun India Tourist eVisa valid pikeun sataun ti tanggal masalahna. Kusabab éta mangrupikeun visa sababaraha éntri, nganggo éta, anjeun tiasa lebet ka nagara sababaraha kali, tapi éta kedah aya dina rentang validitas eVisa India.
  • Visa Wisata India 5 Taun - Visa Wisata India 5 Taun valid pikeun 5 taun ti tanggal masalahna. Kusabab éta mangrupikeun visa sababaraha éntri, nganggo éta, anjeun tiasa lebet ka nagara sababaraha kali, tapi éta kedah aya dina rentang validitas eVisa India.

MACA DEUI:
Visa India Urgent (eVisa India pikeun urgency) dipasihkeun ka jalma luar anu kedah sumping ka India dina premis krisis. Diajar langkung seueur di Visa India Urgent.

Naon sababaraha fakta konci anu anjeun kedah terang ngeunaan Visa eTourist India?

Aya sababaraha titik konci anu kedah diémutan ku unggal wisatawan upami aranjeunna hoyong nganjang ka India nganggo visa wisata pikeun India -

  • Visa eTourist India teu bisa dirobah atawa diperpanjang, sakali dikaluarkeun. 
  • Hiji individu ngan bisa ngalamar a maksimum 2 eTourist Visas dina 1 taun kalénder. 
  • Ngalamar kudu boga dana cukup dina rekening bank maranéhanana anu bakal ngadukung aranjeunna salami tetep di nagara éta. 
  • Wisatawan kedah salawasna nyandak salinan Visa eTourist India anu disatujuan nalika aranjeunna tetep di nagara éta. 
  • Dina waktu ngalamar sorangan, ngalamar kudu bisa némbongkeun a balik atanapi tikét salajengna.
  • Euweuh urusan naon umur ngalamar téh, aranjeunna diperlukeun pikeun gaduh paspor.
  • Kolot henteu kedah ngalebetkeun murangkalih dina aplikasi eVisa online pikeun nganjang ka India.
  • Paspor ti ngalamar kedah valid pikeun sahenteuna 6 bulan ti tanggal datangna maranéhanana di nagara. Paspor ogé kedah ngagaduhan sahenteuna 2 halaman kosong pikeun otoritas kontrol wates pikeun nempatkeun cap éntri sareng kaluar nalika kunjungan anjeun.
  • Upami anjeun parantos nyekel Dokumén Perjalanan Internasional atanapi Paspor Diplomatik, anjeun henteu layak ngalamar visa e-Tourist pikeun India.

Naon anu kuring tiasa laksanakeun sareng visa e-Tourist pikeun India?

Visa e-Tourist pikeun India mangrupikeun sistem otorisasi éléktronik anu didamel pikeun urang asing anu hoyong sumping ka India kusabab alesan pariwisata. Kalayan visa ieu, anjeun tiasa ngajalajah nagara, nganjang ka landmark, sareng ngaraosan budayana. Anjeun ogé tiasa nganggo visa e-Tourist pikeun India pikeun nganjang ka réréncangan sareng kulawarga atanapi ilubiung dina mundur yoga. India dianggap salah sahiji nagara anu paling beunghar ku budaya di dunya. A glimpse eta bisa kapanggih dina Taj Mahal, Varanasi, Rishikesh, atawa Gua Ellora jeung Ajanta. India ogé tempat Jainisme, Budha, Hindu, sareng Sikhisme lahir!

MACA DEUI:
India dipikanyaho pikeun industri karajinan anu sumebar sacara sporadis, kreatif pisan. Rarasaan umum pikeun wisatawan kaleungitan diri di tengah-tengah bazaar India anu rame sareng rame. Diajar langkung seueur di Bazaar India.

Naon hal anu kuring henteu tiasa laksanakeun sareng visa e-Tourist pikeun India?

Salaku urang asing anu nganjang ka India nganggo visa e-Tourist, anjeun henteu diidinan ilubiung dina sagala jinis "karya Tablighi". Upami anjeun ngalakukeun kitu, anjeun bakal ngalanggar norma visa sareng kedah mayar denda bahkan résiko larangan éntri di hareup. Émut yén teu aya watesna pikeun ngadatangan tempat-tempat kaagamaan atanapi ngiringan kagiatan kaagamaan standar, tapi norma visa ngalarang anjeun tina ceramah ngeunaan Ideologi Tablighi Jamaat, medar pamflet, jeung nepikeun pidato di tempat-tempat kaagamaan.

Sabaraha lami abdi tiasa tetep sareng visa e-Tourist pikeun India?

Anjeun tiasa cicing di India upami jinis eVisa anjeun diidinan -

  • eVisa wisata 1 bulan - pikeun maksimum 30 poé per tetep.
  • eVisa wisata 1 taun - pikeun maksimum 90 poé per tetep.

Upami anjeun warga Kanada, Jepang, Inggris, sareng AS, anjeun tiasa tetep dugi ka 180 dinten per tetep nganggo visa 1 taun anjeun.

Sabaraha lami kanggo nyandak visa e-Tourist kuring pikeun India?

Upami anjeun badé kéngingkeun visa wisata anjeun pikeun nganjang ka India ku cara anu paling gancang, anjeun kedah milih sistem eVisa. Sanaos disarankan pikeun nerapkeun sahenteuna 4 dinten kerja sateuacan dinten kunjungan anjeun, anjeun tiasa nampi visa disatujuan dina 24 jam

Upami ngalamar nyayogikeun sadaya inpormasi sareng dokumén anu diperyogikeun sareng formulir aplikasi, aranjeunna tiasa ngalengkepan sadayana prosés dina sababaraha menit. Pas anjeun parantos réngsé prosés aplikasi eVisa anjeun, anjeun bakal nampi eVisa ku email. Sakabeh prosés bakal dilaksanakeun sacara online sacara lengkep, sareng dina henteu aya waktos dina prosés anjeun bakal diwajibkeun nganjang ka konsulat India atanapi kedutaan - visa e-Tourist pikeun India mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling gampang pikeun kéngingkeun aksés ka India pikeun tujuan pariwisata.  


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Dénmark, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.