• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Ngartos kaping penting dina e-Visa India anjeun atanapi Visa India Online

Tanggal e-Visa India kadaluarsana

Aya 3 tanggal penting anu anjeun kedah waspada ngeunaan ngeunaan e-Visa India anjeun anu parantos anjeun tampi sacara éléktronik ku email.

  1. Tanggal Ngaluarkeun dina e-Visa: Ieu tanggal nalika Otoritas Imigrasi India ngaluarkeun e-Visa atanapi Visa India Online.
  2. Tanggal kadaluarsa dina e-Visa: Ieu tanggal terakhir anu ngagaduhan e-Visa India kedah lebet India.
  3. Dinten terakhir cicing di India: Poé pamungkas anu anjeun teu tiasa cicing di India henteu disebatkeun jelas ngeunaan e-Visa India anjeun. Poé terakhir gumantung kana jinis visa anu anjeun gaduh sareng tanggal asupna di India.

Naon hartosna Tanggal Kadaluarsa ETA dina e-Visa India kuring (atanapi Visa India Online)

Tanggal Kadaluarsa ETA nyababkeun rada lieur pikeun wisatawan ka India.

30 Dinten e-Turis Visa

Upami anjeun parantos ngalamar 30 dinten Wisata India Visa maka anjeun KUDU asup India sateuacan "Tanggal kadaluarsa ETA".

E-Visa 30 dinten ngamungkinkeun anjeun cicing di India salami 30 dinten berturut-turut ti tanggal asup anjeun. Anggap tanggal kadaluwarsa anu disebatkeun dina e-Visa India anjeun nyaéta 8 Januari 2021. Ieu hartosna anjeun kedah asup ka India sateuacan 8 Januari 2021. Ieu sanés hartosna anjeun kedah ngantunkeun India sateuacan atanapi tanggal 8 Januari. Salaku conto, upami anjeun asup ka India tanggal 1 Januari 2021, anjeun tiasa tetep dugi ka tanggal 30 Januari 2021. Kitu ogé upami anjeun asup ka India tanggal 5 Januari, anjeun tiasa cicing di India dugi ka tanggal 4 Pebruari.

Kalayan kecap séjén, tanggal terakhir cicing di India nyaéta 30 dinten ti tanggal asup ka India.

Éta disorot ku hurup kandel beureum dina e-Visa India anjeun:

"Periode Kasalahan Visa e-Wisatawan nyaéta 30 dinten ti tanggal kadatangan munggaran di India." 30 Poé Visa Validity

e-Business Visa, 1 Taun visa e-Turis, Visa e-Turis 5 Taun sareng Visa e-Médis

pikeun Usaha e-Visa pikeun India, 1 Taun / 5 Taun Wisata e-Visa pikeun India jeung Médis e-Visa pikeun India, tanggal panungtungan tetep sarua jeung Tanggal béakna ETA disebutkeun dina Visa. Kalayan kecap sanésna, teu sapertos 30 dinten e-Tourist Visa, éta henteu gumantung kana tanggal asupna ka India. Pangunjung dina e-Visas India anu disebatkeun di luhur henteu tiasa tetep langkung ti tanggal ieu.

Deui, inpormasi ieu disebatkeun ku hurup kandel beureum dina Visa. Salaku conto pikeun Visa e-Business, éta 365 dinten atanapi 1 Taun.

"Mangsa Validitas e-Visa mangrupikeun 365 dinten ti tanggal pengeluaran ETA ieu." Valisa Usaha Visa

Ringkesna, pikeun Visa e-Médis, Visa e-Business, Visa e-Turis 1 Taun, Visa e-Turis 5 Taun, tanggal terakhir cicing di India sami sareng 'Tanggal kadaluarsa ETA'.

Nanging, pikeun Visa 30 Poé e-Turis, 'Tanggal kadaluarsa ETA' sanés tanggal tanggal terakhir cicing di India tapi éta tanggal terakhir asup ka India. Tanggal pamungkas cicing nyaéta 30 dinten ti tanggal asup ka India.


Upami anjeun badé ngalamar e-Visa Wisatawan (30 dinten atanapi 1 taun atanapi 5 taun), pastikeun yén alesan utama anjeun pikeun ngarambat nyaéta rekreasi atanapi nganjang ka babaturan atanapi kulawarga atanapi program yoga. Istilah sanésna visa wisata henteu valid pikeun perjalanan bisnis ka India. Upami alesan utama anjeun sumping ka India nyaéta komersil, teras panawaran pikeun visa bisnis. Ogé mastikeun yén anjeun geus dipariksa teh eligibility pikeun India e-Visa anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten daptar pikeun e-Visa India saminggu sateuacanna tina hiber anjeun.