• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Tentang Kami

Ieu (www.india-visa-online.org) nyaéta situs wéb pribadi anu nawiskeun jasa aplikasi online pikeun pangguna urang anu kalebet bantosan ku aplikasina pikeun Otorisasi Perjalanan Éléktronik pikeun perjalanan ka India. Ngalamar e-Visa India ngalangkungan halaman wéb kami nyederhanakeun prosésna sareng ngagampangkeun para pelamar. Ieu kusabab agén kami ngabantosan pangguna anu ngalamar e-Visa India ngeusian formulir aplikasina, marios waleranana, narjamahkeun inpormasi pikeun aranjeunna upami diperyogikeun, sareng pariksa sadayana pikeun akurasi, lengkep, sareng kasalahan tata basa sareng éjahan. Upami aya inpormasi tambahan anu diperyogikeun ti klien kami pastikeun ngahubungi aranjeunna langsung. Saatos ngalamar parantos ngeusian formulir aplikasina, ahli imigrasi marios éta sadayana sateuacan tungtungna dikintunkeun ka Pamaréntah India pikeun persetujuan. Hasil ahir aplikasi, naha éta dikabulkeun atanapi henteu, diputuskeun sadayana ku Pamaréntah India, tapi ngagunakeun kaahlian kami nalika ngeusian formulir aplikasi anjeun mastikeun yén aplikasi anjeun henteu aya kasalahan anu penting upami anjeun hoyong hasil anu pangsaéna.

Dina kalolobaan kasus eta moal nyandak leuwih ti 48 jam pikeun aplikasi pikeun diolah jeung dibere iwal sababaraha informasi geus ditinggalkeun kaluar atawa teu diasupkeun bener, bisi nu aplikasi bisa ditunda. Bisi wae, urang bakal nuturkeun nepi kana sagala aplikasi tur tetep klien informed. Sakali Pamaréntah India nyatujuan aplikasi pikeun e-Visa India, klien bakal nampi anu sami ngalangkungan email ogé inpormasi langkung seueur ngeunaan éta sareng tip pikeun ngagunakeunana.

Kami dumasar di Australia sareng Oséania sareng agén kami tiasa ngabantosan pelamar ku aplikasi Visa na iraha waé sareng dimana waé. Situs wéb kami pribadi sareng henteu aya hubunganana sareng Pamaréntah India. Ngalamar ngaliwatan situs wéb kami tinimbang situs wéb Pamaréntah India pikeun e-Visa ngagaduhan kauntungan tambahan pikeun kéngingkeun bantosan sareng petunjuk dina aplikasi anjeun sareng diulas ku tim ahli kami. Urang ngecas fee leutik pikeun jasa kami.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi mamang, anjeun tiasa ngahubungi helpdesk urang.

jasa kami

  • Kami nyayogikeun tarjamahan dokumén tina 104 basa ka Inggris
  • Kami nyayogikeun jasa clerical pikeun aplikasi anjeun, upami anjeun peryogi.
  • Kami ngalereskeun poto wajah sareng paspor dina 350 * 350 piksel supados tiasa ditampi ku otoritas anu relevan
  • Kami marios aplikasi sateuacan dilebetkeun
  • Palanggan tiasa naroskeun ka kami pikeun ngaunduh aplikasi anu disatujuan, atanapi unduh nyalira tina situs wéb otoritas anu relevan

Anu kami henteu nyayogikeun:

  • Urang NOT nyadiakeun hidayah imigrasi atawa konsultasi
  • Urang NOT nyadiakeun nasehat imigrasi

waragad urang

Jenis e-Visa Total waragad (kaasup tarjamahan, éditan poto, lodgment jeung retribusi pamaréntah) dina USD, AUD nyaéta 1.56 AUD ka USD (https://www.xe.com/currencyconverter/)
Wisatawan 30 dinten $99
Wisatawan 1 taun $178
Wisatawan 5 taun $198
bisnis $198
medis $198
Hadirin médis $198

Perhatikeun: Anjeun bakal ningali "India Visa" dina pernyataan kartu anjeun atanapi pernyataan bank.
Anjeun bakal ditagih dina dollar Australia.

Prosés aplikasi eVisa

Ngalamar e-Visa India, naha éta Tourist e-Visa, Business e-Visa, Medical e-Visa, atanapi Medical Attendant e-Visa, pangguna bakal mendakan prosésna saderhana pisan dina platform anu ramah-pamaké. Kami ogé paduli kasalametan sareng privasi klien kami sahingga ngan ukur nganggo téknologi pang anyarna, paling dipercaya supados sadaya prosés aplikasi, kalebet pamayaran, aman.

Manfaat Ngalamar Online

Services Métode kertas online
Bisa nerapkeun online 24 / 7 365 poé sataun.
Teu aya wates waktu.
Sateuacan aplikasi dikintunkeun ka Menteri Dalam Negeri India, para ahli Visa marios sareng menerkeun éta.
Proses aplikasi saderhana.
Koreksi inpormasi anu leungit atanapi lepat.
Jaminan karusiahan sareng kaamanan salami prosés.
Verifikasi inpormasi anu diperyogikeun tambahan.
24 / 7 Rojongan jeung Bantuan.
Disatujuan Visa Éléktronik India dikirim ka ngalamar ngalangkungan email dina format PDF.
Email Pamulihan e-Visa upami éta leungit ku anu ngalamar.
Henteu aya biaya transaksi Bank tambahan tina 2.5%.