• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Proses Aplikasi Visa India

Pamaréntah India parantos ngajantenkeun Aplikasi Visa India Online atanapi Proses Aplikasi e-Visa India saderhana, gampang, online, anjeun bakal nampi e-Visa India ku email. Ieu mangrupikeun liputan otorisasi pikeun sadaya detil anu anjeun kedah terang ngeunaan Proses Aplikasi Visa India Online ieu.

Prosés Aplikasi e-Visa India

Visa India ayeuna henteu sayogi ngan ukur dina format kertas tradisional anu ngalamar anu rada repot sapertos anu sanésna anjeun kedah nganjang ka Kedubes India lokal anjeun pikeun kéngingkeun Visa India. Ayeuna, Pamaréntah India parantos langkung gampang tibatan kantos, sareng aya ogé éléktronik atanapi e-Visa pikeun India (e-Visa India Online) sayogi anu tiasa dilarapkeun pikeun online kalayan gampang pisan. Ieu ngajantenkeun ngadatangan India raoseun pisan pikeun palancong internasional anu kedah ngaliwatan anu saderhana Aplikasi Visa India Prosés pikeun dibéré e-Visa India. Naha éta pikeun tujuan pariwisata, sightseeing, sareng rekreasi, atanapi pikeun bisnis, atanapi kanggo perawatan médis, Formulir Aplikasi Visa India pikeun sadaya jinis e-Visa ieu (e-Visa India Online) cukup gampang dieusi. Nuturkeun pituduh ieu dina Proses Aplikasi Visa India anjeun tiasa daptar pikeun e-Visa India online leres di dieu.

Sacara umum kategori e-Visa India nyaéta Wisata India e-Visa, Usaha India e-Visa, E-Visa Médis India jeung Atan Médis India e-Visa.

Sateuacan ngeusian Formulir Aplikasi Visa India Online:

Sateuacan ngeusian Formulir Aplikasi India Visa anjeun kedah terang kaayaan eligibility pikeun e-Visa (e-Visa India Online). Anjeun ngan ukur tiasa ngadaptar pikeun e-Visa India upami anjeun nyumponan sadayana kaayaan eligibility ieu.

  • Anjeun kedah janten warga nagara salah sahiji ti 180+ nagara anu wargana layak pikeun Visa India.
  • nu tujuan kadatangan anjeun kedah pariwisata, bisnis, atanapi médis.
  • Anjeun ngan ukur tiasa lebet ka nagara ngan ukur pastina Pos Pariksa Imigrasi anu sah anu kalebet 28 bandara sareng 5 palabuan laut.
  • Minuhan sarat eligibility khusus pikeun jenis e-Visa anu anjeun lamar anu gumantung kana tujuan kadatangan anjeun ka India.
  • Salaku tambahan, anjeun ogé kedah pastikeun anjeun gaduh siap sadaya dokumén sareng inpormasi anu anjeun bakal diperyogikeun kanggo nyayogikeun e-Visa India. Baca di dieu ngeunaan Syarat poto e-Visa India (e-Visa India Online)

Dokumén Anjeun Kudu Nyayogikeun Nalika Ngalamar e-Visa India:

Henteu masalah jenis e-Visa anu anjeun lamar, anjeun kedah nyayogikeun salinan lemes tina dokumén ieu:

  • Salinan éléktronik atanapi discan halaman mimiti (biografi) paspor pangunjung, anu kedahna nyaéta Paspor standar, sareng anu kedah tetep sah sahenteuna 6 bulan ti tanggal asup ka India, upami henteu anjeun kedah ngomean paspor anjeun.
  • Salin pangunjung anu anyar-anyar ieu poto warna ala paspor (ngan ukur rai, sareng éta tiasa dicandak nganggo telepon), alamat email anu dianggo, sareng kartu debit atanapi kartu kiridit kanggo mayar biaya aplikasi.
  • A balik atanapi tikét salajengna kaluar nagara.
  • Syarat khusus pikeun jinis e-Visa anu anjeun anggo:
    • Kartu Bisnis pikeun e-Visa India pikeun Usaha

 

Prosés Aplikasi Visa India sacara rinci:

Sakali anjeun gaduh sadayana anu diperyogikeun anjeun tiasa ngadaptar pikeun e-Visa India. Anjeun kedah ngalamar di sahenteuna 4-7 dinten sateuacan hiber anjeun atanapi lebet ka nagara sabab peryogi 3-4 dinten pikeun pamundut Visa disatujuan. Sakabéh prosés online sareng anjeun bakal henteu kedah angkat ka Kedubes India di nagara anjeun pikeun alesan naon. Anjeun tiasa langsung angkat ka terminal Bandara atanapi kapal pesiar saatos nampi e-Visa India (e-Visa India Online) ku email di alamat anjeun.

Ieu mangrupikeun prosés Aplikasi Visa India sadayana dina sababaraha léngkah:

 

  • Anjeun kedah nyayogikeun detil pribadi, rinci Paspor, karakter sareng detil pelanggaran pidana anu katukang. Pastikeun yén detil ti Paspor anjeun anu anjeun lebetkeun sacara manual dina formulir aplikasi cocog sareng detil anu ditingalikeun dina Paspor anjeun.

 

  • Anjeun ogé kedah unggah gambar ala paspor dina raray anjeun, anu kedahna saluyu sareng spésifikasi anu ditetepkeun ku Pamaréntah India. Spésifikasi ieu tiasa dibacaIeuh.

 

  • Saatos ieu anjeun tiasa mayar pamayaran nganggo mata uang tina salah sahiji nagara 135 anu mata uangna diidinan. Anjeun tiasa nganggo kartu kiridit, kartu debit, atanapi Paypal pikeun ngalakukeun ieu.

 

  • Saatos pamayaran dina kalolobaan kasus detil ngeunaan kulawarga anjeun, kolot, sareng salaki bakal ditaros. Anjeun ogé bakal dipenta pikeun nyayogikeun inpormasi tambihan dumasar kana tujuan kadatangan anjeun sareng jinis Visa anu anjeun anggo.

 

Pikeun e-Visa Wisata, anjeun panginten tiasa dipénta buktina gaduh artos cekap pikeun ngabiayaan perjalanan anjeun sareng cicing di India.

 

Pikeun e-Visa Usaha, anjeun kedah nyayogikeun kartu nama atanapi tanda tangan email, sareng alamat halaman wéb, detil ngeunaan organisasi India anu anjeun bakal didatangan, sareng serat uleman ti perusahaan éta.

 

Pikeun médis e-Visa, anjeun kedah nyayogikeun serat ti rumah sakit India anjeun bakal kéngingkeun perawatan médis ti sareng ngajawab patarosan naon waé anu sami.

 

Pikeun pendatang médis e-Visa, anjeun kedah nyayogikeun detil ngeunaan Visa pasién yén anjeun bakal ngiringan.

 

Anjeun kedah nyayogikeun sadaya inpormasi ieu ngalangkungan tautan anu aman anu dikirim kana email anjeun.

 

  • Dina kaseueuran kasus kaputusan pikeun Visa anjeun bakal dilakukeun dina 3-4 dinten sareng upami ditampi anjeun bakal kéngingkeun Visa éléktronik online. Anjeun kedah nyandak salinan lemes tina print e-Visa ieu sareng anjeun ka bandara.

 

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Bentuk Aplikasi Visa India sareng sadayana prosés Aplikasi Visa India Online cukup saderhana sareng lugas sareng anjeun henteu kedah sesah. Upami kitu, anjeun peryogi klarifikasi naon waé anu anjeun kedah hubungi Meja Pitulung e-Visa India pikeun pangrojong sareng bimbingan. Pamaréntah India parantos ngajantenkeun prosésna merenah. Warga Amérika Serikat, Inggris, Italia, Perancis, Jérman salain ti 180+ kabangsaan anu sanés anu layak.