• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Visa Bisnis India (eVisa India pikeun Usaha)

Sadaya detil, sarat, kaayaan, durasi sareng kriteria eligibility anu diperyogikeun ku sadayana anu nganjang ka India di dieu.

Visa Usaha India

Ku mecenghulna globalisasi, penguatan pasar bebas, sareng liberalisasi ékonomi na, India parantos janten tempat anu nyepeng penting pisan dina dunya perdagangan sareng bisnis internasional. Éta nyayogikeun jalma-jalma di panjuru dunya ku kasempetan komérsial sareng bisnis anu unik ogé sumberdaya alam anu pikaresepeun sareng tenaga kerja anu terampil. Sadaya ieu ngajantenkeun India rada memikat sareng pikaresepeun dina panon jalma anu ngalaksanakeun perdagangan sareng bisnis di saluruh dunya. Jalma-jalma ti sakumna dunya anu resep ngalaksanakeun bisnis di India ayeuna tiasa ngalakukeun éta kalayan gampang pisan sabab Pamaréntah India nyayogikeun éléktronik atanapi e-Visa khusus kanggo tujuan bisnis. Anjeun tiasa daptar pikeun Visa Bisnis pikeun India online tinimbang kudu indit ka Kedubes India lokal di nagara anjeun pikeun hal anu sami.

Kaayaan eligibility pikeun Visa Usaha India:

Visa Bisnis India ngajantenkeun ngalaksanakeun bisnis di India janten padamelan anu langkung gampang pikeun anu datang internasional ka nagara anu aya di dieu dina bisnis tapi aranjeunna kedah nyumponan kaayaan eligibility anu tangtu pikeun cocog pikeun bisnis e-Visa. Anjeun ngan ukur tiasa cicing salami 180 dinten teras-teras di nagara dina Visa Usaha India. Nanging, éta valid pikeun sataun atanapi 365 dinten sareng mangrupikeun a Multiple Entri Visa, anu hartosna sanaos anjeun ngan ukur tiasa cicing 180 dinten dina hiji waktos di nagara éta anjeun tiasa ngalebetkeun nagara sababaraha kali salami e-Visa leres. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, anjeun ngan bakal cocog pikeun éta upami sifat sareng tujuan kadatangan anjeun ka nagara éta komersil atanapi aya hubunganana sareng masalah bisnis. Sareng Visa anu sanés sapertos Visa Wisata ogé moal lumaku upami anjeun ngadatangan pikeun tujuan bisnis. Lian ti sarat eligibility ieu pikeun Visa Bisnis pikeun India, anjeun ogé kedah nyumponan kaayaan eligibility pikeun e-Visa sacara umum, sareng upami anjeun ngalakukeun éta anjeun bakal layak ngalamar éta.

Dasar anu tiasa anjeun daptar pikeun Visa Bisnis India:

Visa Bisnis India sayogi pikeun sadaya tamu internasional anu nganjang ka India pikeun tujuan anu sipatna komersil atanapi aya hubunganana sareng naon waé bisnis anu tujuanana pikeun nguntungkeun. Tujuanna ieu tiasa kalebet ngical atanapi mésér barang sareng jasa di India, ngiringan rapat bisnis sapertos rapat teknis atanapi rapat penjualan, nyetél usaha industri atanapi bisnis, ngalaksanakeun wisata, nganteurkeun ceramah, ngrekrut padamel, ngiringan pameran dagang sareng pameran sareng pameran. , sareng sumping ka nagara salaku ahli atanapi spesialis pikeun sababaraha proyek komérsial. Janten, aya seueur alesan yén anjeun tiasa milari Visa Bisnis pikeun India salami éta sadayana aya hubunganana sareng proyek komérsial atanapi bisnis.

Syarat pikeun Visa Usaha India:

Seueur sarat pikeun aplikasi pikeun Visa Bisnis India sami sareng anu kanggo e-Visa sanés. Ieu kalebet salinan éléktronik atanapi discan halaman kahiji (biografi) paspor pangunjung, anu kedahna Paspor standar, sanés Diplomatik atanapi jinis Paspor sanés, sareng anu kedah tetep sah sahenteuna 6 bulan ti saprak lebet ka India, upami anjeun henteu kedah ngomean paspor anjeun. Syarat anu sanésna nyaéta salinan foto warna gaya paspor anu anyar, alamat email anu dianggo, sareng kartu debit atanapi kartu kiridit kanggo mayar biaya aplikasi. Syarat sanés anu khusus pikeun Visa Bisnis India nyaéta detil ngeunaan organisasi India atanapi pameran dagang atanapi paméran anu bakal didatangan ku anu ngumbara, kalebet nami sareng alamat rujukan India, halaman wéb perusahaan India anu bakal didatangan ku anu ngumbara, anu surat uleman ti perusahaan India, sareng kartu nama atanapi tanda tangan email ogé alamat halaman wéb anu datang. Anjeun ogé bakal diperyogikeun pikeun ngagaduhan balik atanapi tikét salajengna kaluar nagara.

Anjeun kedah ngadaptar pikeun Visa Bisnis pikeun India sahenteuna 4-7 dinten sateuacanna ngeunaan hiber anjeun atanapi tanggal asupna ka nagara. Sanaos e-Visa henteu meryogikeun anjeun nganjang ka Kedubes India, anjeun kedah pastikeun paspor anjeun ngagaduhan dua halaman kosong pikeun Petugas Imigrasi pikeun cap di bandara. Sapertos e-Visa anu sanés, anu ngagaduhan Visa Usaha India kedah lebet ka nagara éta ti disatujuan Pos Cék Imigrasi anu kalebet 28 bandara sareng 5 palabuan laut sareng anu gaduhna kedah kaluar tina Pos Cék Imigrasi anu disatujuan ogé.

Éta anu anjeun kedah terang pikeun mastikeun naha anjeun layak pikeun Visa Bisnis India sareng naon sadayana anu diperyogikeun ku anjeun nalika anjeun ngalamar anu sami. Nyaho sadayana ieu, anjeun tiasa sacara gampil ngadaptar pikeun Visa Bisnis pikeun India anu formulir aplikasi lumayan saderhana sareng lugas sareng upami anjeun nyumponan sadayana kaayaan eligibility sareng ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun ngalamar maka anjeun moal mendakan kasusah dina ngalamar. Upami kitu, anjeun meryogikeun klarifikasi anu anjeun kedah ngahubungi helpdesk urang pikeun ngadukung sareng pedoman.

Upami anjeun datang pikeun Visa Wisata teras parios sarat na Wisata India Visa.