Hadis Médis India India
  • InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Pendatang Médis India Visa (e Visa pikeun Pendatang Médis India)

Visa e India pikeun Peserta Médis ngamungkinkeun perawat, pembantuna, anggota kulawarga pikeun sumping ka pasién utama anu meryogikeun perawatan médis. India Visa pikeun Peserta Médis gumantung ka pasién utama India Médis sareng Visa.

Hadis Médis India India

Datang internasional ka India anu ngumbara di dieu pikeun tujuan perawatan médis tiasa ngadaptarkeun e-Visa pikeun perjalanan anu disebat Médis e-Visa. Tapi sakumaha mangpaatna prosés anu gampang ieu mangrupikeun kasempetan pikeun aranjeunna angkat ka nagara sanés kanggo médis anggapanana nyalira rada langsing. Langkung dipikaresep tibatan henteu aranjeunna bakal dibarengan ku anggota kulawarga anu tiasa miara éta sareng ngadukung aranjeunna sateuacan sareng saatos pangobatan. Dina raraga asup ka nagara bari ngiringan nganjang anggota kulawarga ieu tiasa ngajukeun Visa éléktronik atanapi e-Visa anu khusus pikeun aranjeunna. Pamaréntah India parantos nyayogikeun Visa Pendamping Médis India pikeun anggota kulawarga anu datang ka nagara anu sumping salaku pasién pikeun perawatan médis. Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Pendatang Médis India e Visa pikeun India online tibatan kedah angkat ka Kedubes India lokal di nagara anjeun pikeun mésérna.

Kaayaan eligibility pikeun Visa Pendatang Médis India sareng Durasi Validitasna:

Prosedur panawaran pikeun Visa Pendatang Médis India cukup saderhana tapi supados anjeun tiasa kéngingkeun éta anjeun kedah minuhan sababaraha kaayaan eligibility. Anggota kulawarga anu ngiringan pasién anu angkat ka India tiasa kéngingkeun Visa ieu. Saperti Visa Médis India, nu Pendatang Médis India Visa mangrupikeun Visa jangka pondok sareng sah ngan pikeun 60 dinten ti tanggal asup ngeunaan nu nganjang ka nagara éta, janten anjeun bakal cocog pikeun éta waé upami anjeun badé cicing teu langkung ti 60 dinten dina hiji waktos. Tapi Visa Attendant Médis pikeun India tiasa didapet tilu kali per taun janten upami anjeun kedah uih deui ka nagara ngiringan pasién pikeun perawatan médisna saatos 60 dinten mimiti anjeun cicing di nagara éta maka anjeun tiasa ngalamar dua deui kali dina sataun. Lian ti sarat eligibility ieu pikeun Visa Pendatang Médis pikeun India, anjeun ogé kedah minuhan kaayaan eligibility pikeun e-Visa sacara umum, sareng upami anjeun ngalakukeun éta anjeun bakal layak ngalamar éta.

Dasar anu tiasa anjeun daptar pikeun Visa Pangunjung Médis India:

Anjeun tiasa ngadaptarkeun Visa Pendatang Médis pikeun India ngan upami anjeun iinditan sareng batur anu parantos ngagaduhan atanapi parantos ngalamar Visa Médis India sareng bakal nampi perawatan médis di India. Ngan ukur 2 Visa Peserta Médis anu dibales ngalawan hiji Visa Médis, anu hartosna ngan ukur dua jalma anu bakal layak ngumbara ka India babarengan sareng pasién anu parantos ngagaleuh atanapi parantos ngalamar Visa Médis.

Syarat pikeun Visa Pendatang Médis India:

Seueur sarat pikeun aplikasi pikeun Hadir Médis India Visa sami sareng anu kanggo e-Visa anu sanés. Ieu kalebet salinan éléktronik atanapi discan halaman kahiji (biografi) paspor pangunjung, anu kedahna Paspor standar, sanés Diplomatik atanapi jinis Paspor sanés, sareng anu kedah tetep sah sahenteuna 6 bulan ti saprak lebet ka India, upami anjeun henteu kedah ngomean paspor anjeun. Syarat anu sanésna nyaéta salinan foto warna gaya paspor anu anyar, alamat email anu dianggo, sareng kartu debit atanapi kartu kiridit kanggo mayar biaya aplikasi. Anjeun ogé bakal diperyogikeun pikeun ngagaduhan balik atanapi tikét salajengna kaluar nagara. Salian ti dokumén sareng inpormasi ieu syarat-syarat sanés anu khusus pikeun Visa Pendatang Médis India mangrupikeun dokumén sareng detil anu aya hubunganana sareng panyawat Visa Médis anu aranjeunna bakal ngiringan. Ieu kalebet nami pasién anu kedah ngagaduhan Visa Médis, nomer Visa atanapi KTP Aplikasi tina wadah Visa Médis, Jumlah Paspor anu ngagaduhan Visa Médis, tanggal kalahiran anu ngagaduhan Visa Médis, sareng kabangsaan tina wadah Visa Médis.

Anjeun kedah ngadaptar pikeun Visa Médis India sahenteuna 4-7 dinten sateuacanna ngeunaan hiber anjeun atanapi tanggal asupna ka nagara. Nalika Visa Pendatang Médis pikeun India henteu ngabutuhkeun anjeun pikeun nganjang ka Kedubes India, anjeun kedah pastikeun paspor anjeun ngagaduhan dua halaman kosong pikeun Petugas Imigrasi pikeun cap di bandara. Sapertos e-Visa anu sanés, anu ngagaduhan Visa Pendamping Médis India kedah lebet nagara ti disatujuan Pos Cék Imigrasi anu kalebet 28 bandara sareng 5 palabuan laut sareng anu gaduhna kedah kaluar tina Pos Cék Imigrasi anu disatujuan ogé.

Ayeuna anjeun terang sadayana kaayaan eligibility anu anjeun peryogikeun sareng sadaya dokumén sareng inpormasi anu anjeun kedah nyayogikeun dina panerapan Visa Peserta Médis India anjeun kedah tiasa lumayan gampang ngadaptar pikeun Visa Pendatang Médis pikeun India anu urang Indian e Visa Online aplikasi Formulirna cukup saderhana sareng langsung. Upami anjeun nyumponan sadayana kaayaan eligibility sareng ngagaduhan sagala rupa anu diperyogikeun pikeun ngalamar maka maka anjeun moal mendakan kasusah dina ngalamar sareng kéngingkeun Visa Médis India Peserta Upami kitu, upami anjeun meryogikeun klarifikasi anu anjeun kedah kontak Meja Pitulung Visa e India pikeun ngadukung sareng pedoman.

Pendatang Médis India e Visa nyayogikeun anjeun masihan rinci penderita utama anu meryogikeun India Médis e Visa. Punten perhatoskeun upami anjeun ngadatangan anggota kulawarga anjeun, babaturan, ngadatangan perjalanan Yoga atanapi ningali-ningali sareng tujuan wisata, maka kabutuhan anjeun pikeun ngalamar India Wisata e Visa. Pikeun perjalanan naon waé anu anjeun ngarencanakeun ka India anu aya hubunganana sareng rekrutmen, ngadatangan perusahaan, rapat anu aya hubunganana sareng perdagangan, rapat bisnis, akting salaku ahli dina proyék anyar atanapi anu lumangsung, diskusi komérsial, konperénsi, pameran dagang sareng rapat bisnis atanapi industri sareng diskusi, anjeun kedah ngadaptar India Usaha e Visa Online