• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Stasion Hill anu kawéntar di India anjeun kedah didatangan

Situ Naini

India mangrupikeun salah sahiji bumi pikeun Himalaya anu mangrupakeun tempat padumukan sababaraha puncak panggedéna di dunya. Hal ieu sacara alami ngajadikeun India tempatna stasion pasir di Kalér, tapi India Kidul ogé seueur nawiskeun ogé nalika bentang sareng kagiatan anu endah di stasion pasir, tanpa salju.

Nainital

Nainital dikenal salaku distrik tasik di India. Nainital mangrupikeun lokasi anu saé di daérah Kumaon di nagara Uttarakhand. Puncak-puncak naina, Ayarpatta, sarta Deopatha ngurilingan stasion bukit ieu. Seueur tempat-tempat wisata anu ngariung ku sémah. The Danau Naini, sudut pandang salju, sareng kebon guha Eco mangrupikeun tujuan wisata anu terkenal. Parahu di danau Naini mangrupikeun kagiatan anu disarankeun anu anjeun kedah angkat nalika anjeun aya. Anjeun tiasa ngazum dina mobil kabel ka sudut pandang Salju kawentar pikeun meunangkeun sababaraha pintonan stunning tina gunung.

Ningali gunung anu ditutupan simbut salju sareng ngalaman salju, Désémber dugi ka Pébruari mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun didatangan.

Lokasi - Uttarakhand

Darjeeling

Darjeeling dijujukeun teh Ratu Bukit. Tunggang anu paling terkenal anu anjeun badé angkat di Darjeeling nyaéta a Situs Warisan UNESCO Mainan numpak Train. The Danau Senchal nyaeta geulis mangrupa tempat serene neng bari anjeun di Darjeeling. The Biara Ghoom jeung Biara Bhutia Busty mangrupakeun tempat hébat pikeun manggihan spiritualitas Anjeun. Wisatawan bisa ngarasakeun trekking rupa trails na puncak ti Darjeeling sarta ogé ngarasakeun arung jeram walungan bari anjeun aya.

MACA DEUI:
Milarian palabuhan aksés anu paling merenah pikeun India e-Visa.

Lokasi - Benggala Kulon

Munnar

Munnar

Kehijauan stasion bukit ieu bakal mastikeun pikiran anjeun dina kaayaan anu tenang sareng tenang. Anjeun tiasa ningali seueur perkebunan tèh sareng rempah-rempah nalika ngalih ka gunung. Dina datangna anjeun mun Munnar pastikeun nyieun jalan ka Titik kamandang pikeun meunangkeun sababaraha pintonan stunning sarta ogé ngagorowok sakumaha pisan anjeun tiasa. The Curug Atukkal sareng Chinnakanal di Munnar ogé mangrupikeun tempat anu kagum kana kaéndahan cai anu nyembur. Anjeun ogé kedah angkat ka Situ Kundala bari anjeun di Munnar. Upami anjeun pencinta satwa sareng sato maka anjeun kedah angkat ka Taman Nasional Periyar nu sabudeureun 2-jam lalampahan ti Munnar pikeun lalajo sato di habitat alam maranéhanana.

Lokasi - Kerala

manali

Manali mangrupikeun salah sahiji stasiun bukit anu paling populér di sadaya India sareng pangalaman na aliran masuk jutaan wisatawan unggal taun. Stasion pasir ayana di tepi walungan Beas, ku kituna anjeun meuntas Manali anjeun bakal manggihan walungan marengan anjeun dina loba tempat. Manali nawiskeun seueur kagiatan pikeun unggal jinis wisatawan. Pikeun pencinta cai, arung jeram di Manali mangrupa petualangan ekstrim kalawan loba rapids kasar jeung cai kasar. Upami anjeun resep ka puncak puncak ngarasa euphoric saolah-olah anjeun aya di luhur dunya, aya seueur kasempetan trekking sareng puncak Manali nawiskeun anjeun pikeun leumpang atanapi sapédah gunung dugi ka puncak.

Kuil Hadimba, Kuil Manu, sarta Kuil Vashishta mangrupikeun sababaraha candi di Manali anu didatangan wisatawan. Lembah Solang mangrupikeun tujuan anu populér dipikawanoh pikeun loba olahraga petualangan usum. The Curug Rahala ogé mangrupikeun situs anu kedah dikunjungi caket Manali.

MACA DEUI:
Baca ngeunaan naha Monsoons mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka India.

Lokasi - Himachal Pradesh

Mussoorie

Mussoorie

Mussoorie mangrupikeun tujuan wisata anu populer sareng kasohor kalayan aliran wisata anu beurat. Stasion pasir aya di pagunungan Garhwal. Mussoorie nyéépkeun anjeun pikeun kasenangan visual tina pagunungan Himalaya sareng lebak Doon. Danau Mussoorie mangrupikeun tempat anu anjeun kedah kunjungan nalika anjeun aya. The kasohor Kempty Niagara anu delight pikeun lalajo ogé. Mussoorie gaduh taman petualangan dimana anjeun tiasa nyandak ziplining, panjat tebing, sareng rappelling. Di Company Bagh anjeun tiasa nikmati parahu sareng murangkalih anjeun bakal resep kana tunggangan taman hiburan.

Lokasi - Dehradun

Shillong

Ibukota nagara Meghalaya nawiskeun pandangan anu endah tina puncak sareng dina musim semi kembangna ngajantenkeun kota langkung spektakuler. Aya seueur tempat di Shillong sareng sakitar ti danau Umaim sareng danau Ward dugi ka puncak Shillong. Dua curug anu kasohor di Shillong nyaéta Gajah sareng Manis murag. Pikeun buffs sajarah, Museum Don Bosco mangrupakeun tempat hébat ningali artefak heubeul. Anjeun tiasa naek parahu di danau Ward bari di Shillong sareng olahraga cai petualangan di danau Umaim. Mun anjeun lover of climbing puncak anjeun tiasa Trek di David Scott jalan satapak.

Lokasi - Meghalaya

Kasol

Kasol

Kasol nyaéta a stasiun bukit anu éndah sareng kirang didatangan. The Walungan Parvati ngalir ngaliwatan stasiun bukit jeung wisatawan sering ngadatangan situs walungan. Lebak Tirthan deukeut Kasol mangrupakeun lokasi geulis tur picturesque dipikacinta keur wisatawan ngarasakeun waktu secluded jeung reureuh ngajajah spasi. Jalma anu aya pikeun petualangan tiasa Trek di Chalal Trekking jalan satapak. Upami anjeun hoyong santai sareng bersantai di kolam renang, Kolam Cai Panas Manikaran ngan ukur sababaraha kilométer. Tempat anjeun kedah ngajalajah nalika anjeun aya di Kasol nyaéta Kheer Ganga Puncak keur sababaraha pintonan endah pisan tina gunung-gunung sareng kawéntar Thakur Kuan.

Lokasi - Himachal Pradesh

Gulmarg

Gulmarg nyaéta stasiun bukit éndah di tanah Jammu jeung Kashmir. Ieu ngan 50 kilométer jauhna ti Srinagar. Stasion bukit populér katelah padang rumput kembang. Usum tiris mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun di Gulmarg, sabab puncakna ditutupan ku simbut salju sareng anjeun tiasa naek mobil kabel ka salah sahiji titik pangluhurna di Gulmarg sareng maén, ski, sareng nikmati salju. Aya loba adventures anjeun tiasa nyandak on bari anjeun di Gulmarg. Anjeun tiasa ngalacak puncak tapi henteu disarankeun nalika usum tiris kusabab cuacana teu tiasa diprediksi.

Ngabuburit gunung ogé mangrupa kagiatan anjeun tiasa nyandak up di Gulmarg. Sakitar tilu belas kilométer ti Gulmarg, danau Alpathar mangrupikeun danau anu ngawangun segitiga anu aya dina setting anu indah. Danau ieu beku dugi ka Juni, janten waktos pangsaéna pikeun didatangan nyaéta antara Juli dugi Oktober.

Lokasi - Kashmir

Coorg

Perkebunan Kopi di Coorg

Tujuanana dikenal salaku Skotlandia Wétan. The aroma kopi ngeusi hawa dina kopi, utamana dina mangsa panén. Tangkal rungkun pasir sareng langit biru karasaeun anjeun aya di surga. The Biara Namdroling mangrupikeun situs agama anu kawéntar deukeut Coorg. Dua curug caket sareng Coorg anu ogé kedah didatangan, Abbey sareng Iruppu.

nu situs suci Talakaveri, asal muasal walungan Cauvery lokasina deukeut Coorg ogé. The Kemah Gajah Dubbare di Dubbare kirang ti sajam ti Coorg sareng anjeun tiasa resep mandi Gajah Tuh. Aya ogé puncak leutik sapertos Brahmagiri sareng Kodachadri anu anjeun tiasa angkat. Anjeun oge bisa ngarasakeun arung jeram caket dieu.

Lokasi - Karnataka

Visa e-Turis India - Visa Online India pikeun Wisatawan

Otoritas Imigrasi India parantos nyayogikeun metode modéren aplikasi India Visa Online. Prosés aplikasi visa online cukup saderhana, gampang, gancang sareng tiasa dilakukeun tina kanyamanan bumi anjeun. Ieu leres-leres saé pikeun pelamar sabab sémah ka India henteu kedah deui janjian pikeun kunjungan fisik ka Komisi Tinggi India atanapi Kedubes India di nagara asal anjeun.

Otoritas Imigrasi India ngamungkinkeun nganjang ka India ku panawaran kanggo Visa India online dina situs wéb ieu pikeun sababaraha tujuan. Salaku conto niat anjeun pikeun iinditan ka India aya hubunganana sareng tujuan komersial atanapi bisnis, maka anjeun layak ngalamar Visa e-Usaha India. Visa e-Wisata India (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun Wisatawan) tiasa dimanfaatkeun kanggo rapat babaturan, rapat baraya di India, ngalaksanakeun kursus sapertos Yoga, atanapi kanggo ningali-ningali sareng pariwisata.


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Australia, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa nerapkeun pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.