• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Syarat Dokumén e-Visa India

Dina halaman ieu anjeun bakal mendakan pitunjuk anu berwibawa, komprehensif, lengkep pikeun sadaya syarat pikeun India e-Visa. Sadaya dokumén anu diperyogikeun diliputkeun di dieu sareng sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan ngalamar e-Visa India.

Syarat Dokumén Visa India

Ti saprak Pamaréntah India nyayogikeun éléktronik atanapi e-Visa pikeun wisatawan internasional pikeun nganjang ka India, ngalakukeun éta janten tugas anu gampang sareng rada merenah teuing. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta patepung dina Kaayaan eligibility India e Visa pikeun e-Visa India ogé siapkeun sadaya dokumén anu anjeun bakal diperyogikeun dikintunkeun pikeun ngadaptar sareng kéngingkeun e-Visa India. Sababaraha dokumén anu diperyogikeun kanggo dikintunkeun pikeun sadaya jinis e-Visa India anu sayogi. Aya ogé dokumén khusus e-Visa, nyaéta, sababaraha jinis e-Visa, sapertos Wisata India e-Visa, Usaha India e-Visa, E-Visa Médis India, sarta Atan Médis India e-Visa, sadayana peryogi dokumén khusus anu aya hubunganana sareng sifat kadatangan anjeun ka India.

Sakali anjeun terang dokumén anu diperyogikeun pikeun Visa India anjeun tiasa ngadaptar pikeun India e-Visa online tanpa kedah nganjang ka Kedubes India lokal Anjeun. Ieu tiasa dilakukeun tina telepon sélulér anjeun, PC sareng tablet. Anjeun tiasa nyandak salinan éléktronik e-Visa India anu ditampi ti Pamaréntah India ku Email sareng angkat ka bandara. Henteu kedah dicap atanapi nambihan stiker dina paspor.

Dokumén Visa India Diperyogikeun ku sadaya jinis e-Visa

Pikeun ngamimitian, pikeun ngamimitian prosés aplikasi pikeun Visa India anjeun kedah gaduh dokumén ieu anu diperyogikeun pikeun Visa India:

  • Salinan éléktronik atanapi discan halaman mimiti (biografi) paspor pangunjung, anu kedahna nyaéta Paspor standar, sareng anu kedah tetep sah sahenteuna 6 bulan ti tanggal asup ka India, upami henteu anjeun kedah ngomean paspor anjeun.
  • Salin pengunjung poto warna gaya paspor panganyarna (ngan ukur rai, sareng tiasa dicandak nganggo telepon), alamat email anu dianggo, sareng kartu debit atanapi kartu kiridit kanggo mayar biaya aplikasi. Detil langkung seueur perkawis  Syarat poto e-Visa India anu katutup Ieuh.
  • balik atanapi tikét salajengna kaluar nagara.

Salain ti siap dokumén ieu diperyogikeun pikeun Visa India anjeun ogé kedah émut yén penting pikeun ngeusian Formulir Aplikasi e-Visa India kanggo e-Visa India kalayan inpormasi anu sami sareng anu ditingalikeun dina paspor anjeun anu bakal anjeun anggo pikeun indit ka India sareng anu bakal dikaitkeun sareng Visa India anjeun. Punten perhatoskeun upami paspor anjeun ngagaduhan nami tengah, anjeun kedah ngalebetkeun éta dina formulir online e-Visa India dina halaman wéb ieu. Pamaréntah India meryogikeun nami anjeun kedah cocog sareng aplikasi e-Visa India sakumaha paspor anjeun. Ieu kalebet:

  • Nami lengkep, kalebet nami Mimiti / Nami Dibéré, Nami Tengah, nami Kulawarga / Ngaran kulawarga.
  • Tanggal lahir
  • Tempat kalahiran
  • Alamat, dimana anjeun cicing ayeuna
  • Nomer paspor, persis sapertos anu dipidangkeun dina paspor
  • Kabangsaan, sakumaha paspor anjeun, sanés dimana anjeun ayeuna cicing

Lian ti dokumén Visa India umum ieu diperyogikeun ogé aya sarat dokumén khusus pikeun jinis e-Visa anu anjeun anggo anu badé gumantung kana alesan dimana anjeun nganjang ka India sareng tujuan kadatangan anjeun. Ieu tiasa janten Turis e-Visa pikeun kaperluan pariwisata sareng wisata, Bisnis e-Visa pikeun kaperluan bisnis sareng perdagangan, sareng e-Visa Médis sareng Peserta Médis e-Visa pikeun kaperluan perawatan médis sareng ngiringan pasén. meunang perlakuan médis ti India.

Dokumén Visa India Diperyogikeun Husus pikeun Turis e-Visa pikeun India

Upami anjeun datang ka India pikeun tujuan pariwisata sareng jalan-jalan, anjeun kedah ngadaptar Wisata e-Visa pikeun India, anu salain ti dokumén Visa India umum anu diperyogikeun anjeun tiasa dipénta buktina gaduh artos cekap pikeun ngabiayaan perjalanan anjeun sareng cicing di India.

Dokumén Visa India diperyogikeun Husus pikeun e-Visa Usaha pikeun India

Upami anjeun ngadatangan India pikeun ilubiung dina kagiatan anu sifatna komérsial, sapertos bisnis atanapi perdagangan, maka sajaba ti dokumén Visa India umum anu diperyogikeun anjeun ogé peryogi dokumén ieu khusus pikeun Bisnis e-Visa pikeun India:

  • Detil ngeunaan organisasi India atanapi pameran dagang atanapi paméran anu bakal dilongok ku pangumbara, kalebet nami sareng alamat rujukan India.
  • Halaman wéb perusahaan India anu bakal dianjang ku pangunjung.
  • Surat undangan ti perusahaan India.
  • Kartu bisnis atanapi tanda tangan email ogé alamat halaman wéb anu datang.

Upami pangunjung sumping ka India pikeun nganteurkeun ceramah dina Global Initiative for Academic Networks (GIAN) maka anjeunna ogé kedah nyayogikeun:

  • Undangan ti lembaga anu bakal nyayogikeun pangunjung salaku dosen asing.
  • Salin paréntah sanksi dina GIAN anu dikaluarkeun ku National Coordinating Institute nyaéta. IIT Kharagpur.
  • Salin sinopsis tina kursus anu bakal dikanjang ku tamu salaku fakultas di lembaga host.

Dokumén Visa India Diperyogikeun Husus pikeun e-Visa Médis pikeun India

Upami anjeun ngadatangan India salaku pasién pikeun kéngingkeun perawatan médis ti rumah sakit di India, maka sajabi ti dokumén Visa India umum diperyogikeun anjeun ogé peryogi dokumén ieu khusus pikeun e-Visa Médis pikeun India:

  • Salinan serat ti Rumah Sakit India anu datang bakal milari perawatan (seratna kedah ditulis dina Kop Surat Resmi Rumah Sakit).
  • Anu datang ogé bakal diwajibkeun ngajawab patarosan ngeunaan Rumah Sakit India anu bakal didatangan ku aranjeunna.

Dokumén Visa India Diperyogikeun Husus pikeun Peserta Médis e-Visa pikeun India

Upami anjeun nganjang ka India salaku anggota kulawarga anu ngiringan pasién anu badé sumping ka India pikeun kéngingkeun perawatan médis ti rumah sakit di India, maka sajabi ti dokumén Visa India umum diperyogikeun anjeun bakal ogéo peryogi sababaraha dokumén khusus pikeun Médis Kadatangan e-Visa pikeun India anu bakal ngabuktikeun yén jalma anu anjeun ngiringan gaduh atanapi parantos ngalamar e-Visa Médis:

  • nu ngaran pasién anu kedah ngagaduhan Visa Médis.
  • nu Nomer e-Visa India atanapi KTP Aplikasi tina wadah Visa Médis.
  • Detil sapertos paspor Jumlah tina wadah Visa Médis, tanggal kalahiran anu ngagaduhan Visa Médis, sareng Kabangsaan anu ngagaduhan Visa Médis.

Upami anjeun parantos siap sadaya dokumén ieu diperyogikeun pikeun Visa India, minuhan sadaya kaayaan eligibility pikeun Visa India, sareng ngalamar sahenteuna 4-7 dinten sateuacanna hiber anjeun atanapi tanggal asupna ka nagara éta, maka anjeun kedah tiasa gampang panawaran pikeun Formulir Aplikasi Visa India lumayan saderhana sareng langsung. Anjeun teu kedah mendakan kasusah dina nerapkeun sareng kéngingkeun Visa India. Upami kitu, anjeun meryogikeun klarifikasi anu anjeun kedah Dukungan e-Visa India & Méja Pitulung pikeun pangrojong sareng bimbingan. Kaseueuran waleran anjeun kedah dilebetkeun di dieu di Patarosan remen tanya.