• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Syarat Paspor e-Visa India

E-Visa India meryogikeun Paspor Biasa. Diajar ngeunaan unggal jéntré pikeun Paspor anjeun asup ka India Turis e-Visa India, Médis e-Visa India or Bisnis e-Visa India. Unggal jéntré katutup di dieu sacara lengkep.

Visa India Online - Syarat Paspor

Upami anjeun ngalamar Visa India Online (e-Visa India) pikeun perjalanan anjeun ka India anjeun tiasa ngalakukeun online ayeuna kusabab Pamaréntah India parantos nyayogikeun éléktronik atanapi e-Visa pikeun India. Tapi pikeun ngalamar anu sami anjeun kedah pastikeun pasti Kaayaan eligibility e-Visa India sareng nyayogikeun salinan lemes dokumén tangtu sateuacan aplikasi anjeun ditampi. Sababaraha dokumén anu diperyogikeun ieu khusus pikeun tujuan kadatangan anjeun ka India sareng akibatna jenis Visa anu anjeun anggo, nyaéta, Turis e-Visa pikeun tujuan pariwisata, rekreasi, atanapi jalan-jalan, Bisnis e-Visa pikeun kaperluan bisnis perdagangan, médis e-Visa sareng Pendatang Médis e-Visa pikeun kaperluan perawatan médis sareng ngiringan pasién nampi perawatan. Tapi aya ogé dokumén tangtu anu diperyogikeun pikeun sadaya Visa ieu. Salah sahiji dokumén ieu, sareng anu paling penting diantarana, nyaéta salinan lemes tina Paspor anjeun. Naon ieu di handap mangrupikeun pitunjuk lengkep pikeun ngabantosan anjeun dina sadaya Syarat Paspor Visa India. Upami anjeun nuturkeun tungtunan ieu sareng minuhan sadaya sarat anu sanés anjeun tiasa daptar pikeun e-Visa India online tanpa kedah nganjang ka Kedutaan India lokal anjeun kanggo anu sami.

Pamaréntah India parantos ngadamel sadayana Aplikasi e-Visa India prosés tina panilitian, pengajuan aplikasi, pamayaran, dokuméntasi unggah salinan scan paspor sareng gambar pameunteu, pamayaran nganggo kartu kiridit / debit sareng nampi kiriman e-Visa India kana aplikasi ku Email.

 

Naon Syarat Paspor India Visa?

Supaya anjeun tiasa kéngingkeun e-Visa India, henteu masalah jenis e-Visa anu anjeun anggo, anjeun kedah unggah salinan éléktronik atanapi discan paspor anjeun. Numutkeun Syarat Paspor Visa India ieu kedah janten biasa atanapi Paspor standar, sanés Paspor Resmi atanapi Paspor Diplomatik atanapi Paspor Pangungsian atanapi Dokumén Perjalanan naon waé. Sateuacan unggah salinan na anjeun kedah mastikeun yén Paspor anjeun bakal tetep valid sahenteuna 6 bulan ti tanggal asupna ka India. Ieu Validitas Paspor India Visa anu diamanatkeun ku Pamaréntah India. Upami anjeun henteu minuhan kaayaan Validitas Paspor India Visa, anu sakurang-kurangna 6 bulan ti saprak tanggal pangunjung asup ka India, anjeun kedah ngabarukeun paspor anjeun sateuacan ngirim aplikasi anjeun. Anjeun ogé kedah mastikeun yén Paspor anjeun ngagaduhan dua halaman kosong, anu moal katingali online, tapi perwira perbatasan di bandara peryogi dua halaman kosong pikeun cap asup / kaluar.

Catetan: Upami anjeun parantos ngagaduhan e-Visa India anu masih valid tapi Paspor anjeun parantos kadaluwarsa maka anjeun tiasa ngadaptar Paspor énggal sareng ngarambat Visa India anjeun (e-Visa India) mawa paspor anu lami sareng anu anyar sareng anjeun. Cara anu sanésna, anjeun ogé tiasa ngadaptar Visa India énggal (e-Visa India) dina Paspor énggal.

 

Naon sadayana anu kedah katingali dina Paspor pikeun minuhan Syarat Paspor e-Visa India?

Pikeun minuhan Sarat Paspor Visa India, salinan scan Paspor anjeun anu anjeun unggah dina aplikasi Visa India anjeun kedah tina halaman munggaran (biografi) tina Paspor anjeun. Éta kedah jelas sareng tiasa dibaca kalayan sadaya opat juru Paspor katingali sareng detil ieu di Paspor anjeun kedah katingali:

  • Nami anu dipasihkeun
  • Nami tengah
  • Data kalahiran
  • génder
  • Tempat kalahiran
  • Masalah anu paspor
  • Nomer paspor
  • Kaping masalah paspor
  • Kaping kadaluwarsa paspor
  • MRZ (Dua strip dina handapeun paspor katelah Magnetic Readable Zone anu bakal ku pamiarsa paspor, mesin nalika lebet sareng kaluar bandara. Sadayana di luhur dua jalur ieu dina paspor disebat Visual Inspection Zone (VIZ) nyaéta katingali ku Petugas Imigrasi di kantor Pamaréntah India, Patugas Perbatasan, perwira Pos Imigrasi.)

Sadaya detil ieu dina Paspor anjeun ogé kedah cocog pisan sareng naon anu anjeun ngeusian dina formulir aplikasi anjeun. Anjeun kedah ngeusian formulir aplikasi sareng inpormasi anu sami sareng anu disebatkeun dina Paspor anjeun salaku detil anu anjeun ngeusian bakal dicocogkeun ku Patugas Imigrasi kalayan anu ditingalikeun dina Paspor anjeun.

Catetan Penting pikeun Tempat Lahir Paspor Visa India

Nalika ngasupkeun anjeun Tempat Lahir dina formulir aplikasi Visa India lebetkeun persis anu ditingalikeun dina Paspor anjeun tanpa langkung spésipik atanapi pas. Misalna, Tempat Kalahiran dina Paspor anjeun nyarios London, lebetkeun waé, sanés nami kota atanapi pinggiran kota London. Upami Tempat Kalahiran anu disebatkeun dina Paspor anjeun ayeuna parantos dilelepkeun ka kota sanés atanapi dikenal ku nami sanés anjeun masih kedah lebet persis sareng anu di Pasport anjeun.

Émut tip ieu pikeun Tempat Visa Paspor India tina Ngaluarkeun

Biasana aya sababaraha kabingungan ngeunaan Paspor India Visa Tempat Ngaluarkeun. Patarosan ngeunaan Tempat Ngaluarkeun Paspor India Visa kedah dieusian ku otoritas ngaluarkeun Paspor anjeun anu bakal disebatkeun dina Paspor anjeun. Upami anjeun ti Amérika Serikat ieu bakal janten Departemen Luar Negeri Amérika Serikat. Tapi formulir aplikasi henteu nyayogikeun ruang anu cekap pikeun ngetik anu lengkep, janten anjeun tiasa janten singget kana USDOS. Kanggo sadaya nagara sanés nyerat tempat masalah anu disebatkeun dina Paspor anjeun.

Gambar anjeun dina Paspor anjeun tiasa béda sareng poto gaya paspor tina raray anjeun anu anjeun unggah dina aplikasi Visa India anjeun.

 

Spésifikasi Scan Paspor pikeun Syarat Paspor India Visa

 

Pamaréntah India ngagaduhan syarat anu tangtu, mangga baca rinci ieu pikeun nyingkahan panolakan aplikasi Visa India (e-Visa India) anjeun.

Salin scan Paspor anjeun anu anjeun unggah dina aplikasi anjeun pikeun Visa India Online (e-Visa India) kedah saluyu sareng spésifikasi tinangtu anu nyumponan Syarat Paspor Visa India. Ieu nyaéta:

  • Anjeun tiasa unggah a scan atanapi salinan éléktronik tina Paspor anjeun anu tiasa dicandak nganggo kaméra telepon.
  • Ieu teu perlu nyandak Scan atanapi Photograp of Passport anjeun sareng scanner profesional.
  • Poto / scan paspor kedahna jelas tur kualitasna saé sareng resolusi luhur.
  • Anjeun tiasa unggah scan Paspor anjeun dina format file ieu: PDF, PNG, sareng JPG.
  • Scan kedahna ageung sahingga jelas sareng sadaya detil na bisa dibaca. Ieu henteu diamanatkeun ku Pamaréntah India tapi anjeun kedah pastikeun éta sahenteuna 600 piksel ku 800 piksel jangkung sareng lébarna janten gambar anu saé kualitasna jelas sareng kabaca.
  • Ukuran standar pikeun scan Paspor anjeun anu diperyogikeun ku aplikasi Visa India nyaéta 1 Mb atanapi 1 Megabyte. Éta henteu kedah langkung ageung tibatan ieu. Anjeun tiasa mariksa ukuran scan éta ku ngaklik katuhu dina file dina PC anjeun sareng klik dina Properties sareng anjeun bakal tiasa ningali ukuran dina tab Umum dina jandéla anu muka.
  • Upami anjeun teu tiasa unggah kantétan Poto Paspor anjeun ngalangkungan email ka kami anu disayogikeun dina halaman bumi ti Halaman wéb India Visa Online
  • Éta Paspor scan henteu kedah kabur.
  • Paspor scan kedah warna na, henteu hideung bodas atanapi Mono.
  • Bédana tina gambar kedahna rata sareng éta henteu kedah poék teuing atanapi enteng teuing.
  • Gambarna henteu kedah kotor atanapi bobo. Teu kedah ribut atanapi kualitas handap atanapi alit teuing. Sakuduna dina modeu Lansekap, sanés Potrét. Gambar na kedah lempeng, henteu miring. Pastikeun teu aya flash dina gambar.
  • nu MRZ (dua strip dina handapeun Paspor) kedah jelas katingali.

 

Upami anjeun nuturkeun tungtunan ieu pikeun Syarat Paspor Visa India, gaduh sadayana dokumén sanés anu diperyogikeun pikeun India Visa Online (e-Visa India), minuhan sadaya kaayaan eligibility pikeun Visa India, sareng ngalamar sahenteuna 4-7 dinten sateuacanna anjeun hiber atanapi tanggal asupna ka nagara, maka anjeun kedah tiasa rada gampang panawaran pikeun Formulir Aplikasi e-Visa India lumayan saderhana sareng langsung. Upami kitu, anjeun peryogi klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Meja Pitulung e-Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.