• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Syarat Poto eVisa India

Sadaya detil sareng inpormasi anu anjeun kedah terang ngeunaan sarat motret, spésifikasi poto pikeun eVisa India, kanggo piknik, bisnis jeung Visa Médis India Kategori sayogi di dieu.

E-Visa pikeun India tiasa didapet kalayan gampang upami anjeun nyumponan sadaya kaayaan eligibility sareng syarat dokumén anu ditetepkeun ku Pamaréntah India kanggo anu sami. Salah sahiji dokumén anu diperyogikeun kanggo dikintunkeun dina aplikasi nyaéta salinan lemes tina a motret gaya paspor tina rai anu datang. Foto pangunjung ieu anu diperyogikeun dina aplikasi sadaya e-Visa India, henteu masalah naha anjeun ngalamar Wisata e-Visa pikeun India, e-Visa Usaha pikeun India, e-Visa Médis pikeun India, atanapi e-Visa Pendatang Médis pikeun India, sadayana nyungkeun anjeun unggah poto gaya paspor raray anjeun nalika ngalamar online. Pitunjuk ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun milari sadayana syarat poto India Visa. Sakali anjeun terang sadaya syarat poto Visa India anjeun tiasa sacara gampil daptar pikeun e-Visa India online sareng éta ogé tanpa kedah nganjang ka Kedubes India lokal di nagara anjeun dina raraga milarian e-Visa India.

Kumaha cara nyandak poto poto pikeun nyumponan sarat poto India Visa?

Datang anu ngalamar Visa India peryogi poto gaya paspor pikeun raray anu tiasa diklik ku telepon. Henteu kedah buka fotografer propésional pikeun diklik anu diperyogikeun upami prosés aplikasi henteu online sareng upami anu nganjang ngalamar Visa kertas tradisional. Tapi pikeun e-Visa anjeun ngan ukur tiasa unggah poto anu diklik dina telepon salami éta nyumponan sarat poto Visa India. Nanging, anjeun moal tiasa pencét poto atanapi scan gambar anu aya di paspor anjeun ayeuna. Anjeun kedah unggah poto gaya paspor misah tina raray anjeun.

Sarat poto Visa India anu utami:

Datang anu ngalamar e-Visa India kedah mastikeun yén poto rai anu aranjeunna unggah dina aplikasi Visa na nyumponan sarat poto Visa India ieu:

Pangabutuh Foto Visa India

  • Poto na kedah gaya paspor.
  • Poto na kedah jelas sareng henteu kabur sareng kedah jelas ngaidentipikasi pangunjung kalayan sapinuhna wajahna sareng fiturna, rambut, sareng sagala tanda dina kulit anu katingali dina poto. Upami pangunjung nganggo serban, syal sirah, Hijab, burqua, atanapi tutup sirah anu sanés kumargi alesan agama, aranjeunna kedah mastikeun yén tutup sirah henteu nyumputkeun rupa, gado, sareng garis rambut.. Anu datang kedah gampang dikenal tina poto anu bakal dilakukeun ku Petugas Imigrasi dina wates.
  • Poto kedah sahenteuna 350 piksel ku 350 piksel dina jangkungna sareng lébarna. Éta kedah sahenteuna ukuran ieu. Sareng pangunjung urang raray kedah nutupan 50-60% daérah dina poto sareng aya di tengah pigura. Ceuli, beuheung, sareng taktak ogé kedah katingali kacuali nalika tutup sirah dianggo ku alesan agama.
  • Nu standar Ukuran poto paspor India Visa nyaéta 1 Mb atanapi 1 Megabyte, anu hartosna yén poto wajah anjeun anu anjeun unggah dina aplikasi Visa India anjeun henteu tiasa langkung ti 1 Mb. Anjeun tiasa mariksa naha ukuran poto anjeun cocog sareng ukuran poto paspor India Visa anu diperyogikeun ku aplikasi Visa dina komputer anjeun atanapi PC ku ngaklik katuhu dina gambar, ngaklik Properties, sareng mariksa Ukuran dina tab Umum dina jandela anu dibuka nepi.
  • Entong nganggo asesorisna sapertos topi atanapi sunshades dina poto. Anjeun tiasa nganggo kacamata atanapi kacamata dina poto anu anjeun unggah tapi anu saenyana anjeun kedah unggah poto tanpa poto-poto éta supados henteu aya cerminan panon anjeun atanapi lampu kilat henteu nyumputkeun panon anjeun. Upami teu kitu anjeun tiasa dipenta pikeun unggah deui poto sareng aya kamungkinan aplikasi anjeun tiasa ditolak ku kabijakan Pejabat Imigrasi. Tapi upami anjeun mutuskeun ngagem kacamata atanapi kacamata, Nanging, pastikeun teu aya sorotan atanapi pantulan sabab panon anjeun kedah jelas katingali dina poto.
  • Poto wajah kedah dicandak dina Modeu potrét tinimbang dina modeu Lansekap, lampu dina poto kedahna seragam sareng teu kedah bayangan poék, warna poto na kedah normal tanpa nada warna, sareng anjeun henteu kedah nganggo parangkat lunak éditan dina poto éta.
  • Latar tukang dina poto kedah polos tur saderhana sareng baju anu anjeun anggo dina poto ogé kedah polos tanpa pola rumit atanapi warna kandel.
  • Poto kedahna henteu ngagaduhan batur di tukang.
  • Tetempoan raray anjeun kedah pandangan payun, sanés tampilan sisi atanapi tampilan profil, sareng panon anjeun kedah kabuka dina poto, bahkan henteu satengah ditutup, sareng sungut ditutup. Pastikeun rambut anjeun disimpen deui sareng sadaya fitur wajah anjeun katingali jelas.
  • Salinan lemes tina poto rai ieu anu anjeun unggah kedah a File JPG, PNG, atanapi PDF.

 

Upami anjeun nyumponan sadayana syarat poto Visa India ieu, sareng nyumponan kaayaan eligibility anu sanés ogé ngagaduhan dokumén anu diperyogikeun anu sanés maka cukup gampang dilamar pikeun Visa India anu Formulir Aplikasi Visa India lumayan saderhana sareng langsung. Anjeun teu kedah mendakan kasusah dina nerapkeun sareng kéngingkeun Visa India. Upami kitu, anjeun ngagaduhan mamang deui perkawis poto India Visa atanapi ukuran poto paspor India Visa sareng peryogi bantosan anu sami atanapi peryogi klarifikasi anu sanés anu anjeun kedah Meja Pitulung India sareng Visa pikeun ngadukung sareng pedoman.