• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Jammu sareng Kashmir

Di ujung kalér India perenahna dayeuh Jammu, Kashmir jeung Ladakh.

Dikurilingan ku sababaraha pagunungan salju anu paling jangkung di Himalaya sareng Pir Panjal Range, daérah ieu mangrupikeun sababaraha tujuan anu paling indah sareng narik ati di sakumna Asia anu nyababkeun éta kasohor dinobatkeun Swiss India. Ti danau anu endah dugi ka bentang anu endah, Vale of Kashmir tiasa gampang disalahkeun salaku surga di bumi.

Anjeun butuh Visa e-Wisata India (eVisa India or Visa India Online) pikeun nyaksian tempat jeung pangalaman nu endah salaku turis asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina a Visa e-Usaha India sarta rék ngalakukeun sababaraha rekreasi sarta tetempoan-ningali di India kalér jeung suku gunung Himalaya. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa Visa Online (India e-Visa) tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Srinagar, Kashmir

Srinagar, KashmirSrinagar, Kashmir

Ibukota usum panas Kashmir, kota Srinagar gaduh jaman baheula anu rupa-rupa budaya. Dipikawanoh salaku Tanah Tasik jeung Kebon, Srinagar diadegkeun ku Kakaisaran Mughal di 14th Abad. Dina manah kota sits nu Dal Lake nu ogé dipikawanoh salaku Permata dina Mahkota Kashmir keur bentang breathtaking sarta cai captivating nu dikandung ku suku pasir salju. 

Di luhureun Danau Dal beristirahat houseboats anu ogé ganda salaku hotél miniatur pikeun wisatawan ngambang jeung cicing di. Imah ngambang didamel nganggo téknologi modéren pikeun mastikeun kanyamanan sareng kasalametan panumpangna, sareng nawiskeun cara anu pangsaéna pikeun nyéépkeun sababaraha dinten di pangkonan alam. The Dal Lake ogé dipikawanoh pikeun na kebon ngambang nu tumuwuh bungbuahan, kembang jeung sayuran sarta bisa digali atop Sikaras, Parahu tradisional dipaké ku lalaki jeung awewe Kashmir pikeun abad ka balayar ngaliwatan danau. 

Nalika nganjang ka Srinagar, anjeun panginten badé nyandak sababaraha jam pikeun nganjang ka Taman Shalimar Bagh Mughal anu aya boro 14 kilométer ti Tasik Dal. Kebon anu kasohor ditugaskeun ku kaisar Mughal anu hébat Jahangir pikeun ratu na di 1616 sareng mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ningali manuk sareng piknik anu tenang di gigireun kanal anu janten pusat kebon.

tingal Eligibility India e-Visa.

Gulmarg, Kashmir

Gulmarg, Kashmir Gulmarg, Kashmir

Stasion bukit Gulmarg atanapi anu langkung dikenal jukut kembang ngahimpun bentang breathtaking kalawan adventures thrilling. Salah sahiji hal anu pang populerna di Kashmir nyaéta naék Gondola Gulmarg anu di kadua pangpanjangna ogé mobil kabel pangluhurna kadua di sakuliah dunya. 

Kabel anu mobil ngalir ngaliwatan rentang Himalaya megah, dimimitian dina Resort ski Gulmarg nu mangrupakeun tujuan pisan populér pikeun backcountry ski. Ogé disumputkeun diantara pagunungan Gulmarg nyaeta Alpather Lake, salah sahiji situ pangluhurna di India situated 14,402 ft luhureun permukaan laut. Danau ngan tiasa diaksés ku 12 km Trek ngaliwatan jukut conifera clad jeung trails salju lamun nganjang ka danau dina bulan antara Nopémber jeung Juni salila danau tetep beku.

MACA DEUI:
Mussoorie Hill-station di gunung Himalaya sareng anu sanésna

Sanasar, Jammu

Sanasar, Jammu Sanasar, Jammu

Lokasina di kacamatan Jammu, Sanasar mangrupakeun gem disumputkeun tina lebak. Tempatna di antara jukut suku gunung Himalaya, stasion pasir dingaranan dua danau, Sana sareng Sar sareng mangrupikeun surga pikeun peminat petualangan. 

Ieu nawiskeun paralayang ngaliwatan conifer jeung jukut flowery jeung situ wewengkon, abseiling leuwih Pagunungan Himalaya jeung trekking trails nu nawarkeun pintonan pikaheraneun-mereun sakabéh lebak. Nanging, unsur anu pangsaéna ngeunaan Sanasar tetep katenangan sareng katenangan sabab henteu dibanjiri ku wisatawan.

tingal Visa Usaha India.

Pahalgam, Kashmir

Pahalgam, Kashmir Pahalgam, Kashmir

Tempatna teu tebih ti daratan Kashmir nyaéta stasion pasir Pahalgam anu kasohor anu tempatna seueur pisan. situ glasial, walungan megah jeung bentang hening. Salah sahiji tujuan anu paling kasohor di Pahalgam nyaéta Overa Aru Wildlife Sanctuary lokasina di tepi luhur Walungan Lidder buoyant. Dina biosfir anu ditangtayungan ieu hirup sababaraha spésiés India anu paling langka sareng kaancam pisan sapertos rusa Kashmir, macan tutul salju, biruang coklat, manuk monal Himalaya sareng kijang kasturi. Nyokot wisata ka sanctuary satwa pikeun nempo loba spésiés langka ieu di habitat alam maranéhanana. 

Saatos ngadatangan mahluk megah ieu, anjeun tiasa nganjang ka dua situ Himalaya geulis teu jauh ti sanctuary satwa. Kahiji, danau Sheshnag nu sits di élévasi permukaan 11,770 ft. dpl di backdrop paling engapan tina pagunungan snowclad. Kirang ti 15 km ti Danau Sheshnag mangrupikeun danau alpine anu luhur-luhurna anu disebut Tasik Tulian dina hiji élévasi 12,000 ft. Perjalanan ka danau ieu bisa dicokot atop a pony nu trots anjeun ngaliwatan landscapes geulis atawa ku Trek 48-kilométer sampurna pikeun maranéhanana anu hoyong pangalaman pangalusna lokasi sawarga ieu. 

Panungtungan tapi teu saeutik fun nyaeta Lidder Amusement Park ayana di tepi luhur Walungan Lidder, kumisan ti tetempoan anca nu accompanies lokasi, taman hiburan nawarkeun plethora atraksi mimitian ti kareta api miniatur ka mobil bemper sapanjang kalawan. a multitude karnaval rides pikeun barudak ogé for geus dewasa. Unggal moment spent di Pahalgam bakal cherished ku anjeun jeung anjeun dipikacinta salawasna.

MACA DEUI:
Turis asing anu datang ka India dina e-Visa kedah sumping di salah sahiji bandara anu ditunjuk. Duanana Cirebon sareng Chandigarh mangrupikeun bandara pikeun e-Visa India caket ka Himalaya.

Sonamarg, Kashmir

Sonamarg, Kashmir Sonamarg, Kashmir

Syurga pikeun sadaya pencinta alam, kota Sonamarg mangrupikeun salah sahiji lokasi anu paling damai sareng endah di Kashmir. Tempatna henteu 80 km ti Srinagar, dina Abad Pertengahan Sonamarg acted salaku gateway kana jalur sutra kawentar dunya anu nyambungkeun Kashmir ka Cina. Ayeuna stasion pasir mangrupikeun tempat seueur danau alpine sareng Walungan Sindh anu megah anu ngalir ngalangkungan jukut sareng lebak. 

Pikeun junkie petualangan di jero sakabéh urang, Sonamarg nawarkeun arung jeram bodas mimitian ti leuwih tides ngagalura pikeun pangalaman rafters mun ombak mellow acan seru pikeun wisatawan novice. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyaksian gletser dina sadaya kamulyaanna ku jalan-jalan ka Gletser Thahiwas anu mangrupikeun lokasi anu kasohor pikeun sledding ogé ski. 

Permata nyata Kashmir, gletser ieu dikurilingan ku sababaraha curug jeung situ beku anu lahir alatan és nu ngalembereh kaluar glacier nu. Ieu gampang diakses ku 3 km Trek ti daratan Sonamarg atawa leuwih enjoyably ku pony nu pakait anjeun katuhu di luhur. Wayah pangalusna pikeun didatangan Sonamarg bakal salila usum nalika sakabéh kota ieu blanketed salju.


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Dénmark, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.