• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Cirebon dina hiji dinten

Cirebon salaku ibukota India jeung Bandara Internasional Indira Gandhi mangrupakeun eureun utama pikeun wisatawan asing. Pituduh ieu ngabantosan anjeun ngadamel seueur waktos di Cirebon ti mana nganjang, dimana tuang, sareng dimana cicing.

MACA DEUI:
Anjeun butuh Visa e-Wisata India (eVisa India or Visa India Online) pikeun miluan kasenangan salaku warga asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina a Visa e-Usaha India sarta rék ngalakukeun sababaraha rekreasi sarta sighting-ningali di Cirebon. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa Visa Online (India e-Visa) tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Naon anu kedah ditingali di Cirebon?

India Gate

India Gate

Strukturna mangrupikeun lengkungan pasir anu diwangun ku Inggris dina abad ka-20. Tugu anu kasohor mangrupikeun tanda 70,000 prajurit Inggris India anu leungit dina perang dunya kahiji. Saheulaanan, éta disebut Kingsway. Gerbang India didesain ku Sir Edward Lutyens. Ti saprak 1971, saatos perang Bangladés, tugu katelah Amar Jawan Jyoti nangtung janten makam India para prajurit anu éléh dina perang.

Kuil Lotus

Pangwangunan struktur exemplary ieu dina bentuk lotus bodas réngsé dina 1986. Candi mangrupa situs religius jalma anu iman Bahai. Kuil ieu nyayogikeun rohangan pikeun sémah pikeun nyambungkeun diri spiritualna kalayan bantosan semedi sareng doa. Rohangan luar candi diwangun ku taman héjo sarta salapan reflecting pools.

Waktos - Musim Panas - 9 AM - 7 PM, Winters - 9:30 AM - 5:30 PM, Ditutup dinten Senén

akshardham

akshardham

Kuil ieu dedicated ka Swami Narayan sarta diwangun ku BAPS dina taun 2005. Kuil ngabogaan loba atraksi kawentar ti Balé Nilai nu 15 aula tilu diménsi, hiji bioskop IMAX on kahirupan Swami Narayan, numpak kapal on. sakabéh sajarah India ti jaman baheula nepi ka jaman modern, sarta ahirna acara lampu jeung sora. Struktur sabudeureun candi sagemblengna dijieun tina sandstone beureum jeung candi sorangan dijieunna tina marmer. Desain kuil diideuan ku kuil Gandhinagar sareng seueur keajaiban téknologi diideuan ku kunjungan Swamy ka Disneyland.

MACA DEUI:
Diajar ngeunaan stasiun bukit terkenal di India

Bénténg Beureum

nu benteng pangpentingna sareng terkenal di India diwangun dina mangsa pamaréntahan Mughal raja Shah Jahan di 1648. Benteng masif diwangun ku sandstones beureum dina gaya arsitéktur tina Mughals. benteng diwangun ku kebon éndah, balkon, sarta aula hiburan.

Dina mangsa pamaréntahan Mughal, disebutkeun benteng ieu decked kalawan intan jeung batu mulia tapi kana waktu salaku Kings leungit kabeungharan maranéhanana, maranéhna teu bisa ngadukung pomp misalna. Unggal taun teh Perdana Menteri India nyarios ka nagara dina Poé Kamerdékaan ti Bénténg Beureum.

Waktos - 9:30 dugi ka 4:30, Ditutup dinten Senén

Makam Humayun

Makam Humayun

Makam ditugaskeun ku Pamajikan raja Mughal raja Humayun Bega Begum. Sakabéh struktur dijieunna tina sandstone beureum sarta mangrupa Situs warisan dunya UNESCO. Wangunan ieu dipangaruhan pisan ku arsitéktur Pérsia anu mangrupikeun titik awal pikeun arsitéktur Mughal anu hébat. Tugu nangtung lain ngan salaku tempat peristirahatan raja Humayun tapi ogé simbol kakuatan pulitik tumuwuh tina kakaisaran Mughal.

Qutub Minar

Tugu ieu diwangun dina mangsa rezim Qutub-ud-din-Aibak. Éta a Struktur panjangna 240 méter nu boga balconies on unggal tingkat. munara dijieunna tina sandstone beureum jeung marmer. Tugu ieu diwangun dina gaya Indo-Islam. Strukturna aya di taman anu dikurilingan ku seueur monumen penting anu diwangun dina waktos anu sami. Tugu ieu ogé katelah Menara Kemenangan sabab diwangun dina miéling kameunangan Mohammad Ghori ngalawan raja Rajput Prithviraj Chauhan.

Waktos - Buka sadaya dinten - 7 AM - 5 PM

Taman Lodhi

Kebon téh sumebar langkung ti 90 hektar sarta loba monumen kawentar lokasina di jero taman. Éta a tempat terkenal pikeun warga satempat sareng wisatawan. Monumen dinasti Lodhi kapanggih di kebon ti makam Mohammad Shah jeung Sikandar Lodhi nepi ka Shisha Gumbad jeung Bara Gumbad. Tempatna éndah pisan salami bulan-bulan musim semi kalayan kembang mekar sareng kehijauan anu subur.

MACA DEUI:
Kedah sumping ka India dina perjalanan bisnis? Maca Pitunjuk Pangunjung Bisnis kami.

Dimana balanja

Chandni Chowk

Chandni Chowk

nu gang-gang sareng jalan-jalan Chandni Chowk kawentar teu ukur di Cirebon tapi sakuliah India berkat Bollywood. Sababaraha pilem dimana anjeun tiasa ningali glimpse pasar umur-lami sareng perdana ieu nyaéta Kabhi Khushi Kabhi Ghum, The Sky is Pink, Delhi-6, sareng Rajma Chawal. Pasar ékspansi dibagi kana sababaraha bagian pikeun balanja gampang dimana dina unggal bagian anjeun kéngingkeun baju, buku, karajinan, lawon, éléktronika, sareng anu sanés. Pasar nyaéta a hub balanja kasohor pikeun couture panganten. Sakali deui, disarankeun pikeun nyingkahan Chandni Chowk dina dinten Saptu.

Waktos - Pasar tetep dibuka Senén dugi Sabtu ti 11 énjing ka 8 sonten.

Pasar Sarojini

Salah sahiji tempat anu kawéntar di Cirebon pikeun balanja pikeun kacida balanja ramah-anggaran. Ieu mangrupikeun salah sahiji pasar anu paling rame di Cirebon sareng disarankeun henteu didatangan dina sabtu minggu. Anjeun tiasa mésér nanaon di dieu tina sapatu, tas, sareng baju dugi ka buku sareng karajinan. Siswa biasana ngariung di pasar Sarojini sabab tiasa ngagedekeun lomarina tanpa beurat dina saku.

Waktos - Pasar dibuka tina jam 10 énjing dugi ka 9 sonten sareng ditutup dinten Senén.

Dilli Haat

Dilli Haat

Wayah pangalusna pikeun nganjang ka Dilli Haat bakal di Winters nalika éta warni tur Pinterest-pantes. Sakabéh pasar boga a desa-kawas katingal desa sareng nuju ngeusi kagiatan budaya. Nalika anjeun ngaliwat rupa-rupa karajinan, perhiasan, lukisan, karya sulaman anjeun tiasa tuang tuangeun ti sakumna India dina kios-kios kaayaan khusus di dieu anu tuangeun otentik.

Waktos - Pasar dibuka sadayana dinten ti 11 énjing ka 10 sonten.

Pasar Khan

Salah sahiji pasar anu mewah di Cirebon kalayan ngahijikeun baju desainer high-end ogé padagang kaki lima. Pasar ngagaduhan sadayana tina baju, sapatu, sareng kantong dugi ka barang-barang rumah tangga sapertos crockery sareng souvenir sapertos karajinan sareng patung.

Waktos - Pasar dibuka tina jam 10 énjing ka 11 wengi tapi ditutup dinten Minggu.

Lian ti pasar ieu, unggal lokalitas di Cirebon boga pasar na kawas Pasar Sentral Lajpat Nagar, Connaught Place kawentar, Paharganj Bazaar, pasar Tibet, jeung pasar Kembang.

Dimana tuangeun

New Delhi ngagaduhan pilihan pikeun unggal idham sareng rasa tina unggal asakan anu anjeun hoyong nyobian. Ti asakan aheng sareng asing dugi ka pikaresepeun sareng jalan anu pikaresepeun, Cirebon ngagaduhan sadayana.

Salaku ibu kota, Cirebon ngagaduhan seueur pusat budaya sanés ngan ukur nagara deungeun tapi unggal nagara di India ogé, sareng tuangeunana sadayana otentik sareng nikmat. Pasar sapertos Chandni Chowk, Pasar Khan, Tempat Connaught, Lajpat Nagar, pasar Greater Kailash, sareng seueur anu sanésna di Cirebon ogé janten pusat pikeun réstoran dimana anjeun tiasa balanja sareng nyandak tuangeun atanapi inuman dina seueur pilihan.

Dimana cicing

New Delhi mangrupikeun ibukota nagara ngagaduhan pilihan anu teu kaétang pikeun cicing tina nyéwa PG sareng asrama bahkan salami waktos pondok ka hotél mewah sareng megah.

  • The Lodhi mangrupikeun hotél bintang 5 anu kawéntar sareng peringkat tinggi di Central Delhi, tiasa diakses pisan ku sadaya tempat wisata anu kawéntar.
  • The Oberoi mangrupikeun batu tina sababaraha tugu di Cirebon sareng caket pisan ka pasar Khan anu terkenal di Cirebon ogé.
  • Hotél Taj Mahal mangrupikeun pilihan hotél méwah anu hadé anu caket di caket Gerbang India sareng Rashtrapati Bhavan.

Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Australia, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa nerapkeun pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.