• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Naha pamayaran kuring ditolak? Tip ngungkulan

Bisa jadi aya sababaraha alesan béda pikeun mayar ditolak.

lamun Anjeun debit atanapi kiridit kartu ieu ditolak, Pariksa ningali lamun:

Perusahaan kartu atanapi bank anjeun ngagaduhan inpormasi lengkep - Telepon nomer telepon dina tonggong kartu kiridit atawa debit Anjeun pikeun transaksi internasional ieu ngaliwatan. Bank atanapi lembaga keuangan anjeun sadar kana masalah umum ieu.

Kartu anjeun kadaluwarsa atawa mutahir - mastikeun yén kartu anjeun masih valid.

Kartu anjeun henteu cekap gaduh dana - mastikeun yén kartu anjeun gaduh dana anu cekap pikeun mayar transaksi.

Naha mayar nganggo PayPal?

Anjeun parantos milih nagara anu ngaluarkeun kartu anu salah - mastikeun yén anjeun geus milih nagara bener dina jandela pembayaran PayPal. Salaku conto, upami kartu debit atanapi kiridit anjeun dikaluarkeun ku bank Amérika Serikat maka anjeun kedah milih Amérika Serikat.

Nagara pamayaran

Upami teu aya di luhur anu ngabantosan, anjeun tiasa ngahubungi kami di [email dijaga]