• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Tip pikeun Datang Bisnis India datang kana Visa Bisnis India (eVisa India)

Pamaréntah India nyayogikeun kelas visa éléktronik atanapi e-Visa India pikeun tamu bisnis. Di dieu urang nutupan tip anu pangsaéna, pitunjuk pikeun kunjungan India anjeun nalika sumping pikeun perjalanan komérsial Usaha India e-Visa (Visa Bisnis India atanapi eVisa India).

Pitunjuk Pitulung Visa Bisnis India

Pamaréntah India parantos ngajantenkeun gampang pikeun ngagaleuh India e-Visa Online (Visa Bisnis India atanapi eVisa India) anu tiasa mangrupikeun prosés éléktronik ku ngeusian Formulir Aplikasi e-Visa India

Kalayan munculna globalisasi sareng naékna outsourcing ka India, parantos biasa pikeun seueur jalma sumping ka dieu pikeun ngalaksanakeun bisnis sareng gaduh konperénsi. Upami anjeun ngagaduhan perjalanan bisnis ka India datang yén anjeun hariwang kusabab kateupastian sareng datangna ka nagara anu anéh, maka anjeun kedah tiasa istirahat gampang saatos maca sababaraha tips praktis ieu sareng naséhat sanés pikeun kunjungan anjeun ka India .

Aya sababaraha hal praktis anu anjeun kedah jaga sateuacan kadatangan anjeun sareng upami anjeun nyiapkeun tempat anjeun di India ogé sareng nuturkeun naséhat anu tangtu anjeun bakal siap-siap gaduh perjalanan bisnis anu suksés sareng ogé cicing anu pikaresepeun di India, anu mangrupikeun nagara anu ngagaduhan seueur stereotip ngeunaan éta tapi teu nanaon tapi haneut sareng ngabagéakeun.

 

Kéngingkeun Dokumén Sadérék

Pitunjuk Pitulung Visa Bisnis India

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nalika ngarencanakeun ngadatangan India pikeun perjalanan bisnis nyaéta kéngingkeun Paspor anjeun dina urutan na ngadaptar pikeun Visa India (e-Visa India Online). Ieu cukup gampang ayeuna sabab Pamaréntah India parantos nyayogikeun e-Visa India anu tiasa dilamar online ku henteu kedah angkat ka Kedubes India atanapi Konsulat India sareng ngirim surat aranjeunna. Pikeun perjalanan bisnis anjeun peryogi e-Visa Bisnis India (e-Visa India Online). Prosedur pikeun ngalamar anu sami sacara online lengkep sareng gampang pisan. Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun Visa India anjeun nyaéta nyumponan kaayaan anu cocog pikeun éta sareng ngalebetkeun salinan Paspor anjeun sareng dokumén anu detil ngeunaan perjalanan bisnis anjeun. Anjeun kedah nerapkeun sahenteuna 4-7 dinten sateuacanna tina hiber anjeun ka India sareng gancang upami tiasa. Anjeun bakal kéngingkeun salinan éléktronik Visa India dina 4-7 dinten anu tiasa anjeun bawa sakumaha ayana atanapi nyetak kana bandara sareng anjeun sareng Paspor anjeun.

Ngaliwat ka Syarat Poto e-Visa India jeung Syarat paspor e-Visa India, Sangkan anjeun ngaminimalkeun kasempetan ditolak tina Visa India Online pikeun Usaha (Visa Bisnis India atanapi eVisa India).

 

Vaksinasi sareng Kabersihan

Wisatawan ka nagara mana waé disarankeun meunang vaksinasi rutin tangtu sateuacan aranjeunna nganjang ka nagara éta sabab aranjeunna tiasa kakeunaan panyakit tepa di nagara éta atanapi bahkan tiasa nyandak sababaraha panyakit sareng aranjeunna ka nagara anu henteu endemik. Kusabab kitu, nalika anjeun datang ka India anjeun disarankeun kéngingkeun vaksin anu tangtu. Ieu nyaéta: Vaksin Campak-mumps-rubella (MMR), vaksin Diphtheria-tetanus-pertussis, vaksin Varicella (cacar cai), Vaksin Polio, shot flu Tahunan, sareng anjeun ogé kedah nyandak pangobatan pikeun pencegahan malaria ogé ubar nyamuk krim.

Anjeun henteu kedah pasrah kana stereotip ngeunaan India sareng nganggap yén sadayana bakal teu kabersihan. Éta pastina sanésna, khususna di hotél bintang 4 sareng 5-bintang dimana anjeun bakal cicing sareng kantor dimana anjeun bakal rapat. Kusabab iklim India sigana bakal langkung panas pikeun anjeun, tinggal caian tapi pastikeun ukur inuman cai botol sareng ngagaduhan tuangeun ti tempat-tempat anu disarankeun ku kolega anjeun. Nyingkahan tuangeun lada upami anjeun henteu tiasa nahan seueur rempah-rempah.

 

Napigasi Kota

Seueur jalma ngalangkungan kota-kota di India ngalangkungan angkutan umum sapertos metro atanapi karéta atanapi bahkan becak otomatis, tapi kanggo jarak jauh taksi anu tos dipesen mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Nyatana, pikeun mempermudah sorangan, anjeun kedah ngumbara nganggo taksi hungkul. Ngagaduhan aplikasi Google Maps dina telepon anjeun panginten panginten tiasa dianggo. Sapertos ngalakukeunana a aplikasi narjamahkeun google, kedahna anjeun mendakan diri dina kaayaan anu diperyogikeun. Ogé pastikeun yén anjeun parantos tukeur mata uang sareng mawa mata uang India sareng anjeun.

 

Dina Kaayaan Usaha

Anjeun bakal langkung terang kumaha nyandak usaha anjeun tapi sababaraha saran anu anjeun pikirkeun mangpaat pikeun anu mimiti, tinggalkeun bias anjeun ngeunaan India sareng jalma-jalma na di tukang sareng ngiringan panasaran sareng jalma-jalma anu pastina bakal nunjukkeun seueur silaturahmi. Mawa tumpukan kartu bisnis anjeun sareng anjeun. Taroskeun ka kolega kalayan namina, anu anjeun kedah nyobian ngucapkeun leres tapi upami anjeun henteu tiasa anjeun tiasa alamatna salaku Mr. atanapi Miss atanapi pak atanapi bu. Pakéan resmi pikeun rapat anjeun sanaos anjeun tiasa angkat semi-formal upami ngamimitian anu langkung énggal sareng jalma ngora. Luhureun sadaya coba silaturahmi sareng kolega Anjeun sareng luangkeun waktos hiji-hiji sareng aranjeunna. Ieu bakal ngabantosan anjeun jaringan sareng ogé ngokolakeun hubungan bisnis anu saé ogé mendakan langkung seueur ngeunaan budaya anu anéh sareng anyar pikeun anjeun.

 

Naha Panalungtikan anjeun

Laksanakeun sakedik panilitian ngeunaan tempat anu anjeun badé angkat. Unggal tempat di India tiasa bénten-bénten béda ti anu sanés sareng hubungan kelas ogé mastikeun yén sababaraha bagéan unggal kota langkung saé tibatan anu sanésna, ogé ngajaga bédana antara pakotaan sareng padesaan. Coba baca deui budaya India sareng kaanekaragaman etnik sareng linguistik ogé sareng terang yén anjeun bakal jalan dina nagara kompleks sareng beunghar budaya.

Aya langkung ti 180 kabangsaan anu layak pikeun India e-Visa Online. Amérika Sarikat warga, Warga Inggris, Australia warga, warga Selandia Anyar, warga Kanada, warga Swédia, warga Swiss sareng Bélgia warga diantara kabangsaan sanés anu layak pikeun ngalamar India e-Visa Online.

Upami anjeun ngarencanakeun ngadatangan India pikeun perjalanan bisnis, anjeun tiasa ngadaptar pikeun Usaha India e-Visa (Visa Bisnis India atanapi eVisa India) online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi, kersa ngahubungi Meja Bantosan e-Visa India sareng Pusat Kontak pikeun ngadukung sareng pedoman.