• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Visa India pikeun Warga AS 

Warga Amérika Serikat ogé meryogikeun Visa éléktronik pikeun India. e Visa pikeun India ngagaduhan sababaraha kaayaan, kaistiméwaan, sarat pikeun sababaraha jinis sapertos Wisata, bisnis jeung medis e Visa pikeun India. Sadaya rinci anu anjeun kedah terang katutupan dina pituduh komprehensif ieu Visa India pikeun Warga AS.

Visa India pikeun Warga AS

Warga Amérika Serikat anu badé didatangan India pikeun sababaraha tujuan sapertos perjalanan atanapi pariwisata, bisnis atanapi perdagangan, atanapi perawatan médis ayeuna tiasa ngalaksanakeunnana bari henteu kedah repot waé pikeun ngadaptar Visa India pikeun anu sami. Dina raraga kéngingkeun Visa pikeun India Warga AS henteu kedah deui angkat ka Kedubes India atanapi Konsulat tapi tiasa ngadaptar pikeun online langsung ti imahna. Proses ieu janten gampang sareng merenah sabab Pamaréntah India parantos ngenalkeun éléktronik atanapi e-Visa pikeun India anu tiasa diterapkeun ku wisatawan internasional pikeun nganjang ka India. Visa India pikeun warga AS tiasa diterapkeun pisan gampang online sareng sakumaha anu disebatkeun di luhur anjeun bahkan henteu kedah angkat ka Kedubes India di nagara anjeun pikeun kéngingkeun éta.

Visa India ti Amérika Serikat Sarat sareng Syarat

Supados layak pikeun Visa Visa pikeun India pikeun Warga AS tujuan datangna anjeun ka nagara éta ngan ukur pariwisata, bisnis, atanapi perawatan médis. Anjeun kedah gaduh Paspor standar, sanés resmi atanapi Diplomatik, anu kedahna valid sahenteuna 6 bulan ka hareup ti tanggal anjeun lebet India. Sanaos e-Visa henteu meryogikeun anjeun nganjang ka Kedubes India, anjeun kedah pastikeun paspor anjeun ngagaduhan dua halaman kosong pikeun Petugas Imigrasi pikeun cap di bandara. Anjeun tiasa waé daptar pikeun e-Visa India 3 kali dina sataun sareng anjeun moal cocog pikeun éta upami anjeun ngalamar kaopat kalina dina taun anu sami. Anjeun kedah ngadaptar pikeun Warga Amérika Serikat e Visa sahenteuna 7 dinten sateuacan hiber anjeun atanapi tanggal asupna ka India. Anu ngagaduhan Indian e Visa Warga AS kedah lebet nagara ti disatujuan Pos Cék Imigrasi anu kalebet 28 bandara sareng 5 palabuan laut sareng anu gaduhna kedah kaluar tina Pos Cék Imigrasi anu disatujuan ogé.

Sadaya Warga Amérika e Visa AS ngagaduhan sarat anu tangtu nyaéta:

  • salinan éléktronik atanapi discan halaman munggaran (biografi) paspor pangunjung, anu kedahna nyaéta Paspor standar, sareng anu kedah tetep sah sahenteuna 6 bulan ti saprak lebet ka India, upami anjeun henteu kedah ngomean paspor anjeun
  • salinan poto warna gaya paspor pangunjung anu anyar, alamat email anu dianggo, sareng kartu debit atanapi kartu kiridit kanggo mayar biaya aplikasi. Pariksa éta Syarat Paspor India Visa pikeun Warga AS pikeun Visa e India
  • a balik atanapi tikét salajengna kaluar nagara.

Visa India ti AS pikeun Pariwisata

Warga AS anu angkat ka India pikeun pariwisata sareng wisata tiasa dilakukeun ku cara ngalamar Visa Wisata India pikeun Warga AS online. Visa ieu ngamungkinkeun anjeun cicing teu langkung ti 180 dinten di nagara éta sareng tiasa dianggo ngan ukur dina perjalanan anu henteu komérsial, sanés perjalanan komersial. Tapi sajaba ti wisata Pariwisata e-Visa ogé tiasa dianggo ku warga Amérika Serikat upami aranjeunna badé sumping ka India pikeun ngiringan Program Yoga jangka pondok, atanapi nyandak kursus anu bakal lami henteu langkung ti 6 bulan sareng moal masihan gelar atanapi diploma. sertipikat, atanapi pikeun miluan padamelan sukarela anu moal ngaleuwihan lilana 1 bulan. India sareng Visa Warga AS pikeun Pariwisata sayogi dina tilu bentuk:

  • nu 30 Dinten India Wisata Visa, anu ngamungkinkeun nganjang ka cicing di nagara éta salami 30 dinten ti saprak tanggal asup ka nagara éta sareng mangrupakeun Visa Éntri Ganda, anu hartosna anjeun tiasa lebet ka nagara dua kali dina jangka waktu validitas Visa. Visa ieu ngagaduhan Tanggal Kadaluarsa anu disebatkeun tapi ieu mangrupikeun tanggal sateuacanna anjeun kedah lebet ka nagara éta, sanés anu sateuacanna anjeun kedah kaluar ti nagara. Tanggal kaluar ngan bakal ditangtukeun ku tanggal asupna anjeun ka nagara sareng bakal 30 dinten saatos tanggal éta.
  • nu 1 Taun Visa Wisata India, anu sah salami 365 dinten ti tanggal émisi e-Visa. Validitas Visa ieu ditangtukeun ku tanggal diterbitkeunna, sanés tanggal asupna tamu ka nagara. Sumawona, éta mangrupakeun Multiple Entri Visa, anu hartosna anjeun tiasa lebet ka nagara sababaraha kali dina jangka waktu kaabsahanana.
  • nu 5 Taun Visa Wisata India, anu sah salami 5 taun ti tanggal diterbitkeun na éta ogé mangrupakeun Multiple Entri Visa.

Supados layak pikeun Tourist e-Visa pikeun India anjeun kedah nyumponan kaayaan eligibility pikeun e Visa pikeun India pikeun Warga AS anu kasebut di luhur. Lian ti éta anjeun panginten tiasa dipenta pikeun nyayogikeun buktina gaduh artos cekap pikeun ngabiayaan perjalanan anjeun sareng cicing di India.

Visa India ti AS pikeun Usaha

Warga AS anu hoyong nganjang ka India pikeun tujuan Usaha atanapi Dagang tiasa dilakukeun ku cara ngalamar Visa Usaha India pikeun Warga AS online. Tujuan ieu kalebet ngajual atanapi ngagaleuh barang sareng jasa di India, ngahadiran rapat bisnis sapertos rapat téknis atanapi rapat penjualan, nyetél usaha industri atanapi bisnis, ngalaksanakeun tur, nganteurkeun ceramah, ngarekrut pagawé, milu dina pameran sareng pameran dagang sareng bisnis, sarta datang ka nagara salaku ahli atawa spesialis pikeun sababaraha proyék komérsial.

Visa ieu ngamungkinkeun anjeun cicing di nagara éta ngan ukur pikeun 180 dinten dina hiji waktos tapi éta valid pikeun sataun atanapi 365 dinten sareng mangrupakeun Multiple Entri Visa, anu hartosna sanaos anjeun ngan ukur tiasa cicing 180 dinten dina hiji waktos di nagara éta anjeun tiasa ngalebetkeun nagara sababaraha kali salami e-Visa leres.

Lian ti sarat umum pikeun e Visa pikeun India pikeun Warga AS anu parantos didadarkeun di luhur anjeun peryogi perincian organisasi India atanapi pameran dagang atanapi paméran anu bakal didatangan ku anu ngumbara, kalebet nami sareng alamat rujukan India, halaman wéb perusahaan India yén palancong bakal didatangan, serat uleman ti perusahaan India, sareng kartu nama atanapi tanda tangan email ogé alamat halaman wéb anu datang.

Visa India ti AS pikeun Perawatan Médis

Warga AS anu ngarambat ka India salaku pasien pikeun kéngingkeun sababaraha pangobatan médis tiasa dilakukeun ku cara ngalamar Visa Médis India pikeun Warga AS online. Anjeun ngan ukur tiasa ngalamar éta upami anjeun pasien nyalira sareng badé kéngingkeun perawatan médis di India. Visa Médis India mangrupikeun Visa jangka pondok sareng sah ngan pikeun 60 dinten ti saprak tanggal asup ngeunaan nu nganjang ka nagara éta, janten anjeun bakal cocog pikeun éta waé upami anjeun badé cicing teu langkung ti 60 dinten dina hiji waktos. Éta ogé a Tripel Éntri Visa, anu hartosna yén anu ngagaduhan Visa Médis India tiasa lebet ka nagara tilu kali dina jangka waktu validitasna. Sanaos Visa jangka pondok tiasa diala 3 kali dina sataun.  

Lian ti sarat umum pikeun India e Visa Warga AS anu parantos didadarkeun di luhur anjeun peryogi salinan serat ti Rumah Sakit India anu anjeun badé dipilarian sareng anjeun ogé diperyogikeun kanggo ngajawab patarosan ngeunaan Rumah Sakit India anu bakal anjeun sumping.

Visa India ti AS pikeun Petugas Médis

Warga AS anu ngumbara ka India ngiringan pasién anu badé kéngingkeun perawatan médis di India tiasa ngalaksanakeunana ku ngadaptar Visa Médis pikeun India pikeun Warga AS online. Anggota kulawarga anu ngiringan pasién anu angkat ka India anu parantos ngagaduhan atanapi parantos ngalamar médis e-Visa tiasa kéngingkeun Visa ieu. Saperti Visa Médis India, nu Pendatang Médis India Visa mangrupikeun Visa jangka pondok sareng sah ngan pikeun 60 dinten ti tanggal asup ti nu nganjang ka nagara, tapi tiasa ogé diala 3 kali dina sataun. Ngan ukur 2 Visa Peserta Médis anu dipasihkeun ngalawan hiji Visa Médis

Lian ti sarat umum pikeun India Visa pikeun Warga AS anu disebatkeun di luhur anjeun peryogi nami pasien anu kedah janten anu gaduh Visa Médis, nomer Visa atanapi ID Aplikasi anu gaduh Visa Médis, Nomer Paspor Visa Médis. Panyekel, tanggal kalahiran Panyekel Visa Médis, sareng Kabangsaan Panyekel Visa Médis.

 

Upami anjeun nyumponan sadaya kaayaan eligibility sareng syarat anjeun tiasa ngadaptar salah sahiji Visa e India ti Amérika Serikat. The Formulir Aplikasi Visa India pikeun India E Visa Warga AS cukup saderhana sareng langsung sareng anjeun moal mendakan kasusah dina nerapkeun sareng kéngingkeun Visa. Upami kitu, anjeun meryogikeun klarifikasi anu anjeun kedah Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.