• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Syarat sareng katangtuan

Istilah sareng kaayaan di handap ieu, numana istilah "anu ngalamar" sareng "anjeun" ngarujuk ka pelamar e-Visa India anu ngusahakeun ngeusian aplikasi e-Visa pikeun India ngalangkungan halaman wéb ieu sareng istilah "kami", "kami", " urang ", sareng" halaman wéb ieu "ngarujuk kana www.indiaonlinevisa.in, dimaksudkeun pikeun ngajaga kapentingan hukum saha waé. Anjeun kedah satuju yén ku ngaksés sareng ngagunakeun halaman wéb ieu, anjeun parantos maca, ngartos, sareng satuju kana istilah sareng kaayaan ieu. Ngalakukeun hal éta cocog pikeun ngamangpaatkeun panggunaan halaman wéb sareng layanan anu kami nawiskeun.

Kadé anjeun terang yén kapentingan hukum sadayana ditangtayungan sareng yén hubungan kami sareng anjeun mangrupikeun amanah. Punten waspada yén anjeun kedah nampi syarat-syarat jasa ieu kanggo ngagunakeun situs kami sareng jasa anu kami nawiskeun.

data pribadi

Basis data anu diamankeun dina halaman wéb ieu nyimpen sareng ngadaptarkeun inpormasi ieu anu disayogikeun ku pangguna salaku data pribadi:

Ngaran, tanggal sareng tempat kalahiran, detail paspor, data masalah sareng béakna, jinis buktos anu ngadukung atanapi dokumen, alamat telepon sareng email, alamat pos sareng permanén, kuki, detail komputer téknis, catetan pamayaran, jsb.

Sadaya data pribadi ieu henteu dibagi atanapi kakeunaan ka pihak katilu kacuali:

  • Nalika éta sacara eksplisit disatujuan ku pangguna.
  • Nalika manajemén sareng perawatan halaman wéb gumantung ka éta.
  • Nalika inpormasi diperyogikeun ku hukum atanapi paréntah anu ngariung sacara sah.
  • Nalika éta dibéjaan tanpa inpormasi pribadi anu gampang diskriminasi.
  • Nalika inpormasi anu disayogikeun kedah dianggo ku perusahaan kanggo ngolah lamaran.

Website éta moal nanggungjawaban kanggo inpormasi anu salah anu disayogikeun.
Tingali Kawijakan Privasi kami pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan peraturan karusiahan kami.

Anggo Wéb

Situs wéb ieu henteu aya hubunganana sareng Pamaréntah India tapi dipiboga sacara pribadi sareng sadaya data sareng konténna gaduh hak cipta sareng milik hiji badan swasta. Situs wéb ieu sareng sadaya jasa anu ditawarkeun dina éta ngan ukur pikeun panggunaan pribadi. Ku ngaksés sareng ngagunakeun situs wéb ieu, pangguna satuju pikeun henteu ngarobih, nyalin, nganggo deui, atanapi ngaunduh komponén naon waé tina situs wéb ieu pikeun panggunaan komérsial. Sadaya data sareng eusi dina website ieu hak ciptana.

tnc

tnc


caraman

Pamaké halaman wéb ieu kedah merhatoskeun paraturan ieu pikeun panggunaan halaman wéb:

  • Pamaké henteu kénging ngalebetkeun koméntar anu tiasa dianggap hinaan atanapi nyinggung kana situs wéb ieu, anggota sanés, atanapi pihak katilu mana waé.
  • Pamaké henteu tiasa nyebarkeun, ngabagi, atanapi nyalin naon waé anu tiasa nyerang masarakat umum sareng moral.
  • Pangguna moal kalibet kana kagiatan naon waé anu tiasa ngalanggar hak ditangtayungan halaman wéb ieu atanapi milik inteléktual.
  • Pamaké henteu tiasa ngalibetkeun kriminal atanapi kagiatan ilegal séjén.

Upami pangguna henteu ngémutan paraturan di luhur atanapi nyababkeun karusakan naon waé ka pihak katilu nalika ngagunakeun jasa kami, anjeunna bakal nanggung jawab anu sami sareng kedah nutupan sadayana biaya anu ditangtoskeun. Kami moal nanggungjawaban kanggo tindakan pangguna dina kasus sapertos kitu. Upami aya pelanggaran Syarat sareng Kaayaan kami ku pangguna, kami ngagaduhan hak pikeun nyandak tindakan hukum ka palaku.

Pembatalan atanapi Panolakan Aplikasi e-Visa India

Nu ngalamar dilarang pikeun ngalakukeun kagiatan ieu:

Ngalamar dilarang pikeun:

  • Lebetkeun inpormasi pribadi anu palsu.
  • Nuju atanapi ngaleungitkeun inpormasi anu diperyogikeun nalika pendaptaran pikeun e-Visa di India.
  • Teu malire, ngahapus, atanapi ngarobih widang inpormasi anu diperyogikeun salami aplikasi pikeun e-Visa di India.

Upami pangguna ngalaksanakeun salah sahiji kagiatan anu teu diidinkeun di luhur, kami ngagaduhan hak pikeun ngabolaykeun aplikasi visa anu ditunda ku pangguna, henteu satuju pendaptaranana, sareng ngahapus akun pangguna sareng data pribadi tina halaman wéb. Upami e-Visa India pangguna parantos parantos disatujuan, kami ngagaduhan hak pikeun ngahapus inpormasi pelamar tina halaman wéb ieu.


Ngeunaan Jasa Urang

Kami mangrupikeun panyayogi aplikasi aplikasi online anu berbasis di Asia sareng Oséania sareng jasa kami kalebet ngagampangkeun dina prosés aplikasi e-Visa ku warga asing anu hoyong nganjang ka India. Agén kami tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun Otorisasi Travel Éléktronik atanapi e-Visa anjeun ti Pamaréntah India anu teras kami bakal nyayogikeun ka anjeun. Kami bakal ngabantosan anjeun ngeusian aplikasi anjeun, leres marios waleran anjeun, narjamahkeun inpormasi, mariksa dokumén pikeun akurasi, lengkep, éjahan sareng kasalahan tata basa. Kami tiasa ngahubungan anjeun ngalangkungan telepon atanapi email upami urang peryogi inpormasi tambahan ti anjeun pikeun ngolah pamundut anjeun.

Sakali anjeun parantos ngalengkepan formulir aplikasi anu disayogikeun dina halaman wéb kami, anjeun bakal kéngingkeun kasempetan pikeun marios inpormasi anu anjeun parantos sayogi sareng ngadamel perobihan upami diperlukeun. Saatos éta anjeun bakal dipenta pikeun mayar kanggo jasa kami. Pamundut anjeun pikeun Visa teras bakal marios ku ahli teras dikintunkeun pikeun disatujuan ka Pamaréntah India. Dina kaseueuran kasus aplikasi anjeun bakal diolah sareng upami disatujuan dikabulkeun kirang ti 24 jam. Upami kitu, upami aya detil anu salah atanapi detil anu leungit dina aplikasi tiasa ditunda.

Suspénsi sementara

Halaman wéb tiasa ditunda samentawis kusabab alesan ieu:

  • Pangropéa sistem.
  • Perkara anu teu aya dina kendali urang sapertos bencana alam, protés, pembaruan parangkat lunak, jst. Ngahambat fungsi halaman wéb.
  • Listrik teu jelas dipotong atanapi seuneu.
  • Parobihan dina sistem manajemén, kasusah téknis, pembaruan, atanapi alesan anu sanésna sababna butuh layanan gantung.

Dina sadaya kasus sapertos kitu halaman wéb bakal ditunda samentawis saatos nyayogikeun béwara sateuacanna ka pangguna halaman wéb anu moal dipertanggungjawabkeun pikeun kamungkinan kamungkinan karusakan anu disababkeun kusabab ditunda.

Pangecualian ti Tanggung jawab

Jasa halaman wéb ieu dugi ka verifikasi sareng marios rinci ngeunaan formulir aplikasi anu ngalamar pikeun e-Visa India sareng ngirimkeun anu sami. Persetujuan atanapi panolakan tina aplikasi tunduk kana Pamaréntah India. Halaman wéb atanapi agén na henteu tiasa dipertanggung jawabkeun pikeun hasil akhir tina aplikasi, sapertos pembatalan atanapi panolakan, kusabab inpormasi anu salah, nyasabkeun, atanapi leungit.

rupa-rupa

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih atanapi ngarobih eusi Sarat sareng Kaayaan sareng eusi situs web ieu iraha waé. Parobihan naon waé anu dilakukeun bakal janten épéktip langsung. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu, anjeun ngartos sareng satuju pisan pikeun nurut kana peraturan sareng watesan anu ditetepkeun ku halaman wéb ieu, sareng anjeun satuju yén tanggung jawab anjeun pikeun mariksa sagala parobihan dina Sarat sareng Kaayaan atanapi kontén.

Hukum lumaku jeung yurisdiksi

Kaayaan sareng istilah anu ditetepkeun di dieu aya dina handapeun hukum Australia. Upami aya proses hukum, sadaya pihak bakal tunduk kana yurisdiksi anu sami.

Teu Saran Imigrasi

Kami nyayogikeun pitulung kalayan panyebaran aplikasi pikeun India Visa. Ieu henteu kaasup saran anu aya hubunganana pikeun imigrasi pikeun nagara mana waé.