• InggrisPerancisJermanItaliaSpanyol
  • LArapkeun VISA India

Top tempat nganjang di Pondicherry

Puducherry, anu langkung sering disebut Pondicherry, mangrupikeun salah sahiji tina tujuh Wewengkon Uni India. Éta mangrupikeun koloni Perancis kuno anu aya di bagian kidul-wétan Semenanjung India dimana dunya Perancis nyumponan kahirupan laut.

JE T'AIME, PONDICHERRY! Wilujeng sumping di Kota koneng. Hiji kota nu boasts warisan, boulevards bustling, pantai jelas kristal, kadaharan lezat, jeung kenangan pikaresepeun. Arsitéktur kota ngagambarkeun jaman kolonial Perancis tapi ngagabungkeun sensitipitas tradisional India. Jalan-jalan di jalan-jalan cukup pikeun anjeun gaduh hubungan cinta sareng Pondicherry sabab mustahil kabur tina pesona sapertos dongeng. 

Kota koneng Kota koneng

Wangunan konéng mustard anu pikaresepeun dina abad ka-18 kalayan témbok bougainvillea mekar di White Town nawiskeun pandangan anu pikaresepeun nalika jalan-jalan santai. 

Pondicherry dikaruniai pantai anu indah sareng jiwana cicing di laut. Anjeun bakal kataji ku pantai anu spektakuler dina kunjungan anjeun ka dieu. Lamun hayang indulge dina adventures, olahraga cai thrilling cukup populér di pantai. Ogé, teu hilap bakeries Perancis otentik jeung kafe kayaning Kafé dés Arts, Le Rendezvous, jsb anu bakal nulungan anjeun satiate kuncup rasa anjeun. 

Ngadatangan Pondicherry dina bulan Oktober nepi ka Maret bakal idéal Kusabab cuaca cukup tiis pikeun anjeun tiasa jalan-jalan sareng ngalaksanakeun kagiatan luar. Upami anjeun parantos ngamimitian ngabayangkeun diri anjeun maca buku di salah sahiji kafe kuno di White Town atanapi leumpang sapanjang Promenade ngajalajah boulevards sareng jalan-jalan di Pondicherry anu nuju anjeun ka pantai anu paling indah, kami parantos nutupan anjeun. Ieu daptar komprehensif tempat-tempat klasik pikeun anjeun ngajalajah arsitéktur kolonial sareng pantai anu luar biasa di Pondicherry.

Anjeun butuh Visa e-Wisata India (eVisa India or Visa India Online) pikeun nyaksian tempat jeung pangalaman nu endah salaku turis asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina a Visa e-Usaha India sarta rék ngalakukeun sababaraha rekreasi sarta tetempoan-ningali di India kalér jeung suku gunung Himalaya. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa Visa Online (India e-Visa) tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Pantai pantai

ParadiseBeachPantai pantai

Pantai pantai, Situated di Chunnambar sapanjang Jalan Cuddalore, mangrupa salah sahiji pantai cleanest di Pondicherry. Pasir emas jeung cai jernih ngajadikeun pantai terpencil ieu tempat spektakuler pikeun didatangan di Pondicherry. Tempatna sakitar 8 km ti Stasion Beus Pondicherry, anjeun kedah naék féri ti rumah kapal di Chunnambar meuntas backwaters, anu tiasa nyandak sakitar 20-30 menit. 

Lalampahanna asri sabab cai balik di jalanna hejo sareng leuweung bakau kandel, khususna saatos muson. Tunggangan éta tiasa pikaresepeun pikeun para fotografer atanapi peminat fotografi kusabab pamandangan anu indah sareng manuk sareng kadang lumba-lumba anu katingali salami perjalanan. Naék ferry ditungtungan ku pintonan pantai anu murni anu dihias pasir emas, cai biru na, sarta ambience hening. Aya sababaraha shacks deukeut lawang ka pantai jeung anjeun ogé tiasa indulge di delicacies basajan dina bar nu ngalayanan inuman lemes sareng snacks, jsb Anjeun bisa ngarasakeun waktos sunbathing atawa bersantai handapeun angin tiis tina tangkal korma karajaan pinding pantai. bari nyuruput cai kalapa seger.

Pantai Paradise mangrupikeun tempat anu saé pikeun ningali panonpoe anu indah di basisir wétan. Pantai ieu dilongok ku locals jeung wisatawan salila weekends nu ngabalukarkeun overcrowding sarta saprak ombak kuat di kali, teu sasaena lebet deeper kana laut dieu. Sanajan ngojay dibatesan, rupa-rupa parabot olahraga cai, voli, jaring jeung fishing rod sadia pikeun hiburan nu datang. Hiji bagian seru ngeunaan nganjang ka Paradise Beach mangrupa kasempetan pikeun méakkeun peuting di imah tangkal. Naha aya anu langkung saé pikeun pencinta alam?

MACA DEUI:
Bazaar India

Auroville

Auroville Auroville

Auroville mangrupikeun salah sahiji tempat wisata utama di Pondicherry sareng kasohor, khususna di kalangan anu milarian solace. Tempat, diadegkeun ku Mirra Alfassa, nu indung tina masarakat Aurobindo, perenahna sakitar 15 km jauh ti kota, di Tamil Nadu. tempat ieu bisa dianggap salaku hiji epitome of tranquility sarta nawarkeun ngewa sampurna tina kanyataanana sarta mindahkeun hiji kana realm karapihan. 

Disebut salaku Kota Subuh, Auroville mangrupikeun kota futuristik anu tujuanana pikeun ngahijikeun jalma-jalma tina sagala rupa kahirupan sareng ti sakumna penjuru dunya henteu paduli kasta, warna, kapercayaan, sareng agamana. Hartina a kota universal dimana jalma-jalma ti nagara mana waé, nuturkeun kabudayaan sareng tradisi anu béda-béda tiasa hirup rukun sareng anu sanés tanpa ruang lingkup diskriminasi. Salila peresmian kota ieu, taneuh ti 124 nagara kaasup India ti 23 nagara bagian béda dibawa sarta disimpen di jero guci ngawangun lotus pikeun melambangkan kebersamaan universal.

Di tengah Auroville aya struktur siga globe emas anu ageung disebut Matrimandir nu ngarupakeun Kuil Ibu Ilahi. Matrimandir mangrupa puseur semedi exquisite pikeun nu datang calik jeung museurkeun perhatian maranéhanana ka batin maranéhanana. Panonpoé asup kana rohangan ieu tina hateupna sareng diarahkeun ka globe kristal anu ageung anu nyaangan masihan fokus pikeun pangobatan. 

nu Aurovilleans reside babarengan nuturkeun prinsip Ibu, kayaning karapihan, persatuan manusa, hirup sustainable jeung eling ketuhanan. Auroville parantos suksés ngamajukeun pesen Mirra Alfassa sareng nyiptakeun lingkungan anu harmonis. Anjeun tiasa calik di kafé sareng ngobrol sareng sababaraha warga ngeunaan pangalaman hirup di kota ékspérimén.

MACA DEUI:
Mussoorie Hill-station di gunung Himalaya sareng anu sanésna

Pantai Serenity

Kottakuppam Kottakuppam

Serenity Beach mangrupakeun hit masif diantara travelers sabab beresih jeung tenang, kawas kumaha ngaranna nunjukkeun. Pantai ieu ayana di pinggiran Pondicherry di Kottakuppam, dina jarak 10 kms ti Stasion Beus Pondicherry, sarta deukeut ka East Coast Road. Kusabab pantai diisolasi ti kota, atmosfir harmoni mutlak sareng katenangan kaprah di dieu. Pantai ngabagéakeun sémah kalayan panorama pasir emas sareng cai biru. 

Ongkos laut anu damai ngajadikeun éta tujuan anu sampurna pikeun jalan-jalan romantis, berjemur, sareng ngojay atanapi ngan ukur bersantai sareng nyerep kana sora meditatif tina gelombang anu ngagulung. Basisir nawarkeun hiji getaway sampurna ti kahirupan kota mundane sakumaha cai sparkling tina endah Bay of Benggala, pasir sun-dicium jeung tranquility unmatched nu ngalaman didieu bakal nangkep jiwa anjeun. 

Lamun anjeun ngarasa petualang, pantai nawarkeun rupa kagiatan olahraga petualangan kawas surfing, canoeing, sarta kayaking. Pantai populer di kalangan para peselancar sareng sababaraha sakola surfing ogé ayana caket pantai kusabab ombak pantai anu ageung nawiskeun kasempetan surfing anu saé. Pantai anu cukup populer di kalangan pamayang. Puseur yoga ogé ayana di deukeut pantai pikeun sémah anu resep diajar seni yoga. The Serenity Beach Bazaar, Kawanoh ogé salaku Pasar Kerajinan, némbongkeun produk ti butik lokal kayaning garments, barang kulit, karajinan, sarta dibuka ngan dina weekends ti 10 am nepi ka 5 pm. Kaéndahan alam anu endah ieu mangrupikeun tempat anu idéal pikeun anjeun bersantai di handapeun tempat teduh di perusahaan anu dipikacinta.

MACA DEUI:
Pamulihan India e-Visa

Aurobindo Ashram

Ieu populér komunitas spiritual atanapi ashram mangrupikeun salah sahiji tempat wisata anu paling tenang di Pondicherry. Ashram anu aya di Kota Bodas Pondicherry dina jarak 2.5 km ti Stasion Beus Pondicherry diadegkeun ku Sri Aurobindo Ghosh dina 1926. Sri Aurobindo nempatkeun pondasi ashram dina 24th Nopémber 1926 sanggeus pangsiun na ti pulitik di ayana murid-murid na. Tujuan utama ashram nyaéta pikeun ngabantosan jalma dina ngahontal 'moksha' jeung katengtreman batin. Ashram masih dilongok ku wisatawan dina pilarian karapihan, tranquility jeung pangaweruh spiritual. Ashram ngan ukur aya di Pondicherry sareng henteu ngagaduhan cabang anu sanés. Saatos pupusna Sri Aurobindo di 1950, Ashram dijaga ku Mirra Alfassa anu mangrupikeun salah sahiji pengikut Aurobindo sareng dianggap salaku 'indung' tina Ashram. 

Ashram ngawengku sababaraha wangunan jeung leuwih 1000 anggota babarengan jeung leuwih 500 siswa jeung devotees. Salila festival, Ashram janten hirup nalika rébuan wisatawan sareng pengikut nganjang ka tempat éta. Nanging, para anggota mastikeun ngajaga suasana disiplin sareng katengtreman dina ashram. Ashram ogé ngandung perpustakaan, mesin cetak, galeri seni, sareng rohangan sanés. Pikeun mastikeun kasalametan sakabéh anggota sareng sémah, seueur kagiatan fisik sapertos olahraga, asana, ngojay, latihan kakuatan, jsb ogé latihan di ashram nu. Opat imah di puseur spiritual ieu ogé dicicingan ku '.indung' sareng Sri Aurobindo pikeun période waktos anu béda. The'Samadhi' Sri Aurobindo sareng Ibu aya di palataran di tengah ashram handapeun tangkal kamboja jeung jalma ti sakuliah dunya nganjang ka tempat pikeun ngahormatan ku peletakan kembang di dinya. Upami anjeun condong kana spiritualitas sareng semedi, Aurobindo Ashram mangrupikeun tempat anu idéal pikeun anjeun ngeunteung kana diri batin anjeun pikeun ngalaman sareng ngahontal pencerahan spiritual.

MACA DEUI:
Turis asing anu datang ka India dina e-Visa kedah sumping di salah sahiji bandara anu ditunjuk. Duanana Cirebon sareng Chandigarh mangrupikeun bandara pikeun e-Visa India caket ka Himalaya.

Pantai Promenade

PromenadePantai Pantai Promenade

Promenade Beach, ogé katelah Pantai Batu, mangrupa salah sahiji tempat sightseeing paling geulis tur photogenic situated di Pondicherry alatan keusik emas na. Lokasina dina jarak 3.5 kms ti Stasion Beus Pondicherry, Promenade Beach mangrupakeun favorit balaréa. Pantai disebut ku sababaraha ngaran kawas Pantai Batu alatan ayana batu sapanjang basisir jeung Pantai Gandhi alatan patung Mahatma Gandhi situated sapanjang bentang pantai. Éta manjang sakitar 1.5 km antara Peringatan Perang sareng Taman Duplex di Goubert Avenue, nawiskeun pandangan anu endah tina bentang anu endah. 

Goubert Avenue mangrupikeun bagian sajarah Pondicherry dimana gedong kolonial anu éndah. Ieu alatan ayana landmark iconic kayaning Peringatan Perang, patung Joan of Arc, Mahatma Gandhi, Balai Kota, mercusuar heubeul 27 méter., yén Promenade Beach dianggap salaku wonderland pikeun wisatawan. Dina malem, utamana dina weekends, bagian béda jalma anjog ka enggon pantai keur maén voli, jogging, leumpang, atawa ngojay.

Sanaos balaréa, pantai dijaga saé sareng spektakuler sareng ngamungkinkeun para sémah nyéépkeun malem anu santai ningali pemandangan anu pikaresepeun tina ombak anu ngahiji sareng basisir batu. Nganjang ka pantai salami isuk-isuk bakal janten ide anu saé sabab pantai kirang rame sareng anjeun tiasa nyaksian nyemprot sagara, bentang cai dina kamulyaan pinuh. Anjeun oge bisa leumpang sapanjang bentang panjang pantai Ngalanglang Landmark signifikan bari ngambekan dina hawa sagara seger. Aya rupa-rupa toko karajinan lokal, réstoran sareng réstoran anu nyayogikeun tuangeun tradisional otentik sapanjang garis pantai pikeun sémah nyugemakeun kuncup rasana. Le Kafé Éta ogé ayana caket pantai sareng kedah dicobian pikeun pencinta seafood. Lamun Anjeun keur pilari hiji ngewa tina kahirupan mundane na monoton anjeun, datangna ka Promenade Beach mangrupa pilihan Anjeun!

MACA DEUI:
Syarat Dokumén e-Visa India

Basilika Hati Suci Yesus

The Basilica of the Sacred Heart of Jesus mangrupikeun salah sahiji tempat anu pang menonjol di Pondicherry kusabab elegan na. arsitéktur Gothic. Tempat agama suci ieu diadegkeun dina 1908 ku misionaris Perancis sareng diangkat ku status Basilika di 2011 ngajantenkeun hiji-hijina Basilika di Pondicherry tina 21 Basilika di India. Tempatna dina jarak 2.5 km ti Stasion Beus Pondicherry. Gambar tina Sacred Heart Yesus sareng Ibu Maryam anu diukir dina panto lawang babarengan jeung kecap Alkitabiah engraved dina basa Latin. Éta ogé ngandung panél kaca patri langka anu ngagambarkeun rupa-rupa kajadian tina kahirupan Gusti Yesus Kristus sareng para wali Garéja Katolik. Para bakti ti sakumna dunya ngumpul di dieu pikeun ngadoa ka Nu Maha Kawasa sareng ngahontal katengtreman. Acara sapertos Taun Anyar, Natal, sareng Paskah dirayakeun sacara hébat di garéja. Garéja Katolik anu indah ieu di Pondicherry bakal ngajauhan anjeun tina kanyataan kasar tina kahirupan anu gancang sareng mindahkeun anjeun kana dunya anu tenang.

MACA DEUI:
Tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Jammu sareng Kashmir


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Dénmark, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.